Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
5
10%
Mančester Siti
16
33%
Mančester Junajted
8
17%
Arsenal
11
23%
Čelsi
1
2%
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
15%

Total votes : 48

Re: Engleska liga

Postby DeniBer » 09 Oct 2021, 15:00

White Mamba wrote:@Deni
Mora ucenik da nasledi Ser Bobija :yes3:
Sad je vreme
Spoiler: pokaži
bolka u bananu, toliki baksuzluk koji brat donosi sve pare ovog sveta ne bi nivelisale :D

Ma ko god, samo da nije debeli pajser

Konte slobodan, može odmah da pomogne. Uz jedan ugovor na 3 godine za početak. U januaru neka sitnija pojačanja, da se ostane u ligi (Auar, Džaka, Kutinjo, Dembele...) i onda ful leto da se napadnu titule odmah.
DeniBer

Postby Vasilije 1980 » 09 Oct 2021, 15:13

Neće odma uslediti napad na titulu. Rekli su kreću postepeno u osvajanje fudbalskog sazvežđa :biggrin:
Vasilije 1980

Postby White Mamba » 09 Oct 2021, 15:25

S obzirom na kolicinu para, koliko je realan lagan build up :D
Mada bi mi to bilo mnogo draze..
Deni, msm da Konte nece, bar je trenutno tako
Bolk, dogovori se, oce li Mou da uzme skudeto ili da se bori za CL? :D
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Bolkonski » 09 Oct 2021, 15:39

Vasilije 1980 wrote:Marsijalu je najveći problem glava i stav ko da se ceo svet vrti oko njega. Čitajući o njemu saznao sam da vodi buran privatni život. Ženio se već i mislim razvodio te mu fudbal u većini slučaja nije u prvom planu. Šteta jer je mogao postati opasan napadač.

Kutinjo luta već duže vreme. Neće biti lako vratiti se u pravu formu. Njuka bi bila pun pogodak da resetuje karijeru i krene iz početka.

Počelo je već tipovanje ko umesto Stiva Brusa na trenerskoj klupi. Naravno da će isplivati imena poput Zidana, Kontea, Fonseke, Hauvija, Potera meni nekako najviše para uši moguće nuđenje posla Stivenu Džerardu koji je apsolvirao trenersku katedru u Rendžersu.

Sve u svemu očekuje nas fudbalski zemljotres u interpretaciji Njukasla narednih dana i meseca.

Nisu toliko blesavi ovi u čaršavima pa da jednu skupocenu novu igračku povere Murinju. Nisu davali basnoslovno bogatstvo da bi im 'Posebni' kvario reputaciju.

Dobro je Murinju u Romi, tu nek ostane...

Voleo bih da mi objasniš poslednji pasus?

Navodiš Kontea, Fonseku, Džerarda, Potera, ali bi bili ludi da dovedu jednog Žozea Murinja :laugh:

I kako bi to Murinjo "pokvario" reputaciju?

Da je slobodan, ubedjen sam da bi bio prvi izbor.
Navikao je čovek da gradi timove, da dolazi, ili u velikane u tranzitu, ili u klubove koji žele da postanu veliki.
U svakome je isporučio i uradio posao.

Mamba, ne razumemo se :biggrin:
Ove godine da se nekako dokopamo četvrtog mesta, za koje smo autsajderi, a naredne godine se ide po Skudeto.
Nakon toga, kad vas neki Konte dovoljno ukanali i ostavi ruinu od tima, dolazi Master da rekonstruiše zgradu, očisti djubrište i da vas vodi do titule, a onda i do evropskog trona.

Sa jedne strane mi je žao što nije slobodan, a sa druge drago, jer mi se uvek javi osmeh zadovoljstva kad pomislim da je Žoze Murinjo trener Rome.
Skoro kao drugima kad pomisle kako je trener Partizana Željko Obradović :biggrin:
Last edited by Bolkonski on 09 Oct 2021, 15:46, edited 2 times in total.
Bolkonski

Postby Inzaghi » 09 Oct 2021, 15:43

Hocemo Alana Pardjua na klupi Njuke.
PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Dr. Thomas » 09 Oct 2021, 15:44

Koliko je tačna vest da svrake imaju pravo da u januaru potroše 190m funti bez da prekrše fer plej jer je kao njihov prethodni vlasnik trošio minimalac.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby White Mamba » 09 Oct 2021, 15:45

Inzaghi wrote:Hocemo Alana Pardjua na klupi Njuke.

Necemo :D
@Bolk onda moze, al da cutis ako opstanemo ovde :D
Sta god oces da otkucas, ugrizi se za tastaturu :D
DrT
Skaj je pricao o toj cifri u emisiji tako da je vrv tacna
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Bolkonski » 09 Oct 2021, 15:56

Mislim da od Zidana nema ništa i da on ima gotovo sredjen posao u PSG-u, da čeka samo da Poć još malo nastavi sa blamiranjen, pa da sedne na klupu.

Sumnjam i da će ovakvu igračku dati u ruke Džerardu, Fonseki ili Poteru.
Njima je potrebno zvučno trenersko ime, prepoznatljiv lik koji donosi prestiž i koji svojim imenom može biti svojevrsno jemstvo ozbiljnosti projekta i njegov zaštitni znak.

U ovom momentu, od dostupnih trenera, mislim da tom profilu odgovara jedino Konte.

Za njih je bolje da ga odmah promovišu, da ne bi upali u
zamku elokvencije i markantnosti Karleta Ančelotija, kad ga Perez bude ispratio na aerodrom nakon još jedne blamantne sezone u njegovoj karijeri.

Lično bih učinio sve da ubedim Ten Haga da izadje iz zone komfora koju je izgradio u Ajaksu.
Naravno, samo zato što je Master na velikom zadatku.
Da nije, siguran sam da bi Arapi već peglali odela za večeru sa Specijalisom.

On je ideal onoga što je potrebno takvom projektu.
Bolkonski

Postby Inzaghi » 09 Oct 2021, 16:16

Projekat, to se sada tako zove?

Image
PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Vasilije 1980 » 09 Oct 2021, 16:21

Čuj Murinjo na velikom zadatku? Znaš kad bi Žoze razmišljao o Romi i njihovom pozivu da nije zadnjih sezona to što jeste u trenerskom svetu. Znam da se tebi ove reči nikako neće svideti ali fakat kako Murinjo nema više poziva od TOP klubova. Teško će više one krupne zverke pohitati i zakucati na vrata Žoze Murinja.

Stalno se provlači kroz kontekst kako Roma ove sezone nije konkurentna, najvažnije izboriti nekako TOP 4 a sledeće sezone napasti tron. Stalno se kod Murinja prave izgovori. Imam utisak da Roma bude 10-ta ti ćeš ga opet odbraniti tvrdnjama kako nema tim, kako stvara nešto veliko i slično.

Teško da bi Arapi uopšte gledali ka Murinju gledajući njegove odiseje u Unitedu i Totenhemu. A i u Romi prvi veliki derbi napustio je pognute glave.
Last edited by Vasilije 1980 on 09 Oct 2021, 16:23, edited 1 time in total.
Vasilije 1980

Postby ИлићКапитен22 » 09 Oct 2021, 16:23

Bolkonski wrote:
Da nije, siguran sam da bi Arapi već peglali odela za večeru sa Specijalisom.

On je ideal onoga što je potrebno takvom projektu.

Делим мишљење.

Специјалис као тренер који је највише потрошио лове на трансфере, идеалан је човек за овај пројекат :D
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bolkonski » 09 Oct 2021, 16:38

Čovek je pokazao da zna sa parama :biggrin:
A kakve je projekte imao, trebalo je i više da troši.

Vasilije, po meni, suviše površno i pogrešno.
Da se ne upuštam u detaljno izdvajanje svega pogrešnog u tvom postu.
Bolkonski

Postby Vasilije 1980 » 09 Oct 2021, 16:52

Znam da u njegovom radu izdvajaš samo dobro i pozitivno. Bilo bi lepo malko sagledati drugu stranu medalje pa istaći kako nekadašnji Murinjo i ovaj danas što pokušava glumiti TOP trenera nemaju dodirnih tačaka. I dalje je majstor, skidam mu kapu na tome, napraviti i zabaviti široke mase, pričati demagogije ali da je svojom tvrdoglavošću dosta daleko od Klopa, Gvardiole, Tuhela to sigurno, jasno ko dan.

Da se razumemo, voleo sam Murinja koji je bio kadar gde god se pojavi da unese u taj tim šampionski pelcer. Ne vidim više to njegovo čarobnjaštvo kojem je bio sklon.

Voleo bi da me demantuje i da se s Romom vrati na velika vrata i pokori talijansku scenu.
Vasilije 1980

Postby Гроф Тинторето » 09 Oct 2021, 21:26

Sumnjam da ovi Arapi vole da gledaju dvaes zadnjih veznih u ekipi, a imaju silne milijarde.
Specijalis kad razjebe Romu, ima da trenira Norvic
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby DeniBer » 09 Oct 2021, 22:35

Aman Tintoreto, što bre Norič??? Što ne neka Osasuna, Ren, Parma... Pusti bre PL.
DeniBer

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal