Vasilije 1980 wrote:Marsijalu je najveći problem glava i stav ko da se ceo svet vrti oko njega. Čitajući o njemu saznao sam da vodi buran privatni život. Ženio se već i mislim razvodio te mu fudbal u većini slučaja nije u prvom planu. Šteta jer je mogao postati opasan napadač.
Kutinjo luta već duže vreme. Neće biti lako vratiti se u pravu formu. Njuka bi bila pun pogodak da resetuje karijeru i krene iz početka.
Počelo je već tipovanje ko umesto Stiva Brusa na trenerskoj klupi. Naravno da će isplivati imena poput Zidana, Kontea, Fonseke, Hauvija, Potera meni nekako najviše para uši moguće nuđenje posla Stivenu Džerardu koji je apsolvirao trenersku katedru u Rendžersu.
Sve u svemu očekuje nas fudbalski zemljotres u interpretaciji Njukasla narednih dana i meseca.
Nisu toliko blesavi ovi u čaršavima pa da jednu skupocenu novu igračku povere Murinju. Nisu davali basnoslovno bogatstvo da bi im 'Posebni' kvario reputaciju.
Dobro je Murinju u Romi, tu nek ostane...
Voleo bih da mi objasniš poslednji pasus?
Navodiš Kontea, Fonseku, Džerarda, Potera, ali bi bili ludi da dovedu jednog Žozea Murinja
I kako bi to Murinjo "pokvario" reputaciju?
Da je slobodan, ubedjen sam da bi bio prvi izbor.
Navikao je čovek da gradi timove, da dolazi, ili u velikane u tranzitu, ili u klubove koji žele da postanu veliki.
U svakome je isporučio i uradio posao.
Mamba, ne razumemo se

Ove godine da se nekako dokopamo četvrtog mesta, za koje smo autsajderi, a naredne godine se ide po Skudeto.
Nakon toga, kad vas neki Konte dovoljno ukanali i ostavi ruinu od tima, dolazi Master da rekonstruiše zgradu, očisti djubrište i da vas vodi do titule, a onda i do evropskog trona.
Sa jedne strane mi je žao što nije slobodan, a sa druge drago, jer mi se uvek javi osmeh zadovoljstva kad pomislim da je Žoze Murinjo trener Rome.
Skoro kao drugima kad pomisle kako je trener Partizana Željko Obradović