Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby fighter » 03 Aug 2021, 18:28

veljkos161 wrote:Pa on nas zajebava.
99 posto sportista postiglo maksimum ili i vise od toga :pop:

Zajebancija je jedno, ovo sto pise je klasicno nokautiranje zdravog razuma.
fighter

Postby veljkos161 » 03 Aug 2021, 18:55

Blizu smo ispadanja iz top 40 na tabeli.
A po kvalitetu delegacije rubni top 20.
Ako uzmemo jos koju bronzu zlatnog sjaja opstacemo valjda u top 50, istorija se piše.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby tremi08 » 03 Aug 2021, 18:58

veljkos161 wrote:Blizu smo ispadanja iz top 40 na tabeli.
A po kvalitetu delegacije rubni top 20.
Ako uzmemo jos koju bronzu zlatnog sjaja opstacemo valjda u top 50, istorija se piše.

:blue: :blue: :blue: :blue:
tremi08

Postby Puta Tapar » 03 Aug 2021, 18:59

Ne cvetaju ruže ni Timu USA. Prošle dve olimpijade po 46 zlata, sad jedva prešli 20 :truce:
Puta Tapar

Postby veljkos161 » 03 Aug 2021, 19:01

Americki Deksiji u ekstazi obzirom da imaju vise bronzi od Kineza :hatman:
Svajcarska, koja drzi samo do skijanja i fudbala ako nahvataju kvalitetne Siptare je 17.
Apropo naseg lozenja da smo cudo u sportu obzirom na broj stanovnika i svega ostalog.
Češka 15.
veljkos161

Postby Dexi » 03 Aug 2021, 19:09

tremi08 wrote:Ovaj rezultat sa ovih OI je katastrofa, i neko bi morao da bude smenjen, makar Boza Maljkovic. Los rad, sukobi u brojnim savezima (veslacki, kajakaski), forsiranje pojedinih stranackih kadrova (Kolasinac, Stefanek, Majdovi, Kukolj i ekipa) i upumpavanje suludog novca su nas doveli do ovako jadnog, prejadnog rezultata koji imamo gde je neka imaginarna drzava "Kosovo i Metohija" ispred nas po broju zlatnih medalja. RASPAD-jedina rec kojom se moze nazvati ovo sto smo videli na ovim OI, bitno je da se naturalizuju ljudi koji ne mogu nikog da pobede sad kad su uzeli nac.penziju, a da Marica Gajic ili Lana Pudar igraju za BiH (a takvih ima desetine iz CG, BiH itd.).

Vidim da su brojni ovde zadovoljni rezultatom i da kao vec sada smo bolji nego ikada sem Rija? A jesmo li u Londonu ili Pekingu ili pre toga imali ovoliko zvezda i ovoliko prvih ili drugih nosioca?

Tijana Boskovic-najbolja na svetu, odbojkasice dosle kao najbolje na svetu na OI (jos cekamo)
Novak
Basket 3x3 ubedljivo najbolji na svetu
Majdov je bio ozbiljan favorit za medalju, cini mi se i Kukolj
Prekovicka (nju jos cekamo)
Mate Nemes i tako dalje.
Kosarkasice su na OI dosle kao osvajacice EP (Jos cekamo)
Vaterpolisti su uvek favoriti za medalju (jos cekamo)
Da ne dodajemo ove sto su bili u top3-5 favorita poput Ivane...

U Pekingu smo kao favorite ozbiljne za medalju imali samo Cavica, Novaka i vaterpoliste. Svi ostali nisu bili na tom nivou. U Londonu prakticno ista situacija, odbojkasice su dosle oslabljene na turnir, odbojkasi nisu bili favoriti itd.

Ovo je UZASAN rezultat, KATASTROFA, cak i da nas povade kolektivni sportovi, i ovo je cist dokaz da se lose radi, a da nimalo ne obecava ono sto nam sleduje za manje od 3 godina. Prakticno se sem Vilagos niko ne izdvaja za 2024.

Ne znam sto pises tako,vecina nas je na pocetku tipovala od 6-9 medalja,pa i ti izmedju ostalog.Pises tako ,a prave borbe tek slede.Samo ces da izbaksuziras
Osvojili smo 5 medalja,imamo aanse za jos toliko otprilike.
U Londonu su podbacili i Ziki,Nole,Arunovicka,kolektivni sportovi,Cavic
Za Peking si ako gledamo kako ti gledas imalo odbojkase,odbojkasice isto kao favorite za medalju.
Na svakim OI imamo po nekoliko razocarenja.
Budite posteni ovde niko pre skakanja nije verovao ili skoro niko da Ivana moze do medalje.
Kazes lose se radi,a posle kazes nikad vise kandidata :puke: Pa ako se lose radi odakle nam odjednom toliko kandidata.
Ovde su jedino pojedini forumasi i kladionicari izgleda verovali u neke medalje u dzudou i rvanju :biggrin: .
Mislim da se ni oni nisu nadali vise od jedne medalje. :biggrin:
Pricas kako ce da usledi apokalipsa posle Londona,a ja ti kazem vec sada da cemo imati jos jaci tim u Parizu.
Ovo su zaista odlicne igre nase za sada.
Sta cu ja sto ste vi toliko optereceni nasim sugradjanima iz nase juzne pokrajine.
Ili sto ste imali od pocetka neke sulude ambicije trke sa Hrvatima.Imate kompleks toliki od njih da to je neverovatno,iako smo ih poslednjih 30 god.karali uglavnom u svim ekipnim sportovima(izuzev rukometa)
Ako pogledas realno vecina nasih takmicara je postiglo rezultate bolje ili u skladu sa nekim najboljim rezultatima njihovim.
Sebic,,tekvondo niko nike ocekivao tu po dve medalje,plus smo tri od pet dobili dosta srecno.
I vi sad sto je Novak jedini razocarao,hocete da sve to prebacite na ceo olimpijski tim.
Jadno i tuzno zaista.
Polako sa velicanjem naaih neuspeha .Olimpijada jos traje.
Na kraju se rezultati sabiraju
.Jos jednom svako realan ce da kaze da je ovo za sada vrlo dobar rezultat,da je Novak uzeo zlato bio bi odlican.
Ovo kako vi posmatrate kladionicarski ,verujte i ovih 5 medalja je previse .
Dexi

Postby Lester Bo » 03 Aug 2021, 19:51

Dexi wrote:Kazes lose se radi,a posle kazes nikad vise kandidata :puke: Pa ako se lose radi odakle nam odjednom toliko kandidata.

Negde o sistemu,ulaganju,pravilnom i dobro radu najbolje se vidi kroz bazične sportove,gde mi od raspada bivše države imamo 2 incidenta u vidu Španovićke i Čavića,sve ostalo tanko za neku ozbiljniju priču.

Imamo toliko kandidata za medalju zato što je najveći deo vrhunskih sportista na vrhuncu svojih karijera.

Kakav dobar rad i sakrivanje iza basketa,kolektivnih sportova,Đokovića i Milice Mandić,nama su medalje u streljaštvu doneli ljudi od 36-37 godina,najbolje i iza njih da se skrivamo,gde su nova lica kada je taj sport u pitanju ?
Lester Bo

Postby veljkos161 » 03 Aug 2021, 20:25

Iduci dan je poslednji voz za pristojan rezultat posle podvlacenja crte.
Ne znam sta da ocekujem bukvalno.
veljkos161

Postby Lester Bo » 03 Aug 2021, 20:35

Košarkašice prve nastupaju.

Do sada je uglavnom bilo da kako prvi nastupi svi ostali ga negde slede.
Lester Bo

Postby V.M. Varga » 03 Aug 2021, 20:46

Lester Bo wrote:
Dexi wrote:Kazes lose se radi,a posle kazes nikad vise kandidata :puke: Pa ako se lose radi odakle nam odjednom toliko kandidata.

Negde o sistemu,ulaganju,pravilnom i dobro radu najbolje se vidi kroz bazične sportove,gde mi od raspada bivše države imamo 2 incidenta u vidu Španovićke i Čavića,sve ostalo tanko za neku ozbiljniju priču.

Imamo toliko kandidata za medalju zato što je najveći deo vrhunskih sportista na vrhuncu svojih karijera.

Kakav dobar rad i sakrivanje iza basketa,kolektivnih sportova,Đokovića i Milice Mandić,nama su medalje u streljaštvu doneli ljudi od 36-37 godina,najbolje i iza njih da se skrivamo,gde su nova lica kada je taj sport u pitanju ?

Čavić nije plod rada u ovoj državi i njenog sistema. Tako da on nije incident nego poklon dobitak na lutriji.
V.M. Varga

Postby NEDJA » 03 Aug 2021, 21:26

Sutra je apsolutno najbitniji dan. Svi kolektivni sportovi su pre pocetka 50-50% ili 55-45%, rvacu Zurabu trebaju dve pobede za bronzu, Micic krece kao Strahinja Stefanovic, obojica kandidati za medalju. Sutra cemo mnogo vise znati kako stojimo. Posle ostaje samo Prekovicka
Last edited by NEDJA on 03 Aug 2021, 21:29, edited 1 time in total.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Ivan Grozni » 03 Aug 2021, 21:26

Imam los osecaj pred sutrasnje utakmice, rekao bih da ce nam Italijan-i/ke doci glave. Nakon kosarke, da zaokruze pricu sa vaterpolom i odbojkom.

Redovne musterije su nam za vreme Savica na klupi, problema je bilo u Sangaju i Londonu dok je Udovicic bio na klupi. Posebno bih istakao Bergamo, Kazanj i Rio, tu smo ih bas urnisali.

Odbojkasice u 5 na SP, lako moglo otici na njihovu stranu, pa potom u polufinalu EP. Bilo je tu jos par pobeda u WGP/VNL.

Nadam se da gresim.
Ivan Grozni

Postby Bojdo » 04 Aug 2021, 03:53

Сад чекамо Тијнино масакрирање Италије моторном пилом.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby veljkos161 » 04 Aug 2021, 03:57

Ajd samo bez kurcenja posto ovo na to lici.
Kosarkasice dobile Kinu i odmah se leti krecu gazenja, masakriranja...
A mi na tabeli medalja tonemo polako ali sigurno.
Zajebite sa takvim najavama.
veljkos161

Postby Bojdo » 04 Aug 2021, 04:19

Opusti se i ne shvataj sve ozbiljno.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Tokyo 2020