tremi08 wrote:Ovaj rezultat sa ovih OI je katastrofa, i neko bi morao da bude smenjen, makar Boza Maljkovic. Los rad, sukobi u brojnim savezima (veslacki, kajakaski), forsiranje pojedinih stranackih kadrova (Kolasinac, Stefanek, Majdovi, Kukolj i ekipa) i upumpavanje suludog novca su nas doveli do ovako jadnog, prejadnog rezultata koji imamo gde je neka imaginarna drzava "Kosovo i Metohija" ispred nas po broju zlatnih medalja. RASPAD-jedina rec kojom se moze nazvati ovo sto smo videli na ovim OI, bitno je da se naturalizuju ljudi koji ne mogu nikog da pobede sad kad su uzeli nac.penziju, a da Marica Gajic ili Lana Pudar igraju za BiH (a takvih ima desetine iz CG, BiH itd.).
Vidim da su brojni ovde zadovoljni rezultatom i da kao vec sada smo bolji nego ikada sem Rija? A jesmo li u Londonu ili Pekingu ili pre toga imali ovoliko zvezda i ovoliko prvih ili drugih nosioca?
Tijana Boskovic-najbolja na svetu, odbojkasice dosle kao najbolje na svetu na OI (jos cekamo)
Novak
Basket 3x3 ubedljivo najbolji na svetu
Majdov je bio ozbiljan favorit za medalju, cini mi se i Kukolj
Prekovicka (nju jos cekamo)
Mate Nemes i tako dalje.
Kosarkasice su na OI dosle kao osvajacice EP (Jos cekamo)
Vaterpolisti su uvek favoriti za medalju (jos cekamo)
Da ne dodajemo ove sto su bili u top3-5 favorita poput Ivane...
U Pekingu smo kao favorite ozbiljne za medalju imali samo Cavica, Novaka i vaterpoliste. Svi ostali nisu bili na tom nivou. U Londonu prakticno ista situacija, odbojkasice su dosle oslabljene na turnir, odbojkasi nisu bili favoriti itd.
Ovo je UZASAN rezultat, KATASTROFA, cak i da nas povade kolektivni sportovi, i ovo je cist dokaz da se lose radi, a da nimalo ne obecava ono sto nam sleduje za manje od 3 godina. Prakticno se sem Vilagos niko ne izdvaja za 2024.
Ne znam sto pises tako,vecina nas je na pocetku tipovala od 6-9 medalja,pa i ti izmedju ostalog.Pises tako ,a prave borbe tek slede.Samo ces da izbaksuziras
Osvojili smo 5 medalja,imamo aanse za jos toliko otprilike.
U Londonu su podbacili i Ziki,Nole,Arunovicka,kolektivni sportovi,Cavic
Za Peking si ako gledamo kako ti gledas imalo odbojkase,odbojkasice isto kao favorite za medalju.
Na svakim OI imamo po nekoliko razocarenja.
Budite posteni ovde niko pre skakanja nije verovao ili skoro niko da Ivana moze do medalje.
Kazes lose se radi,a posle kazes nikad vise kandidata

Pa ako se lose radi odakle nam odjednom toliko kandidata.
Ovde su jedino pojedini forumasi i kladionicari izgleda verovali u neke medalje u dzudou i rvanju

.
Mislim da se ni oni nisu nadali vise od jedne medalje.
Pricas kako ce da usledi apokalipsa posle Londona,a ja ti kazem vec sada da cemo imati jos jaci tim u Parizu.
Ovo su zaista odlicne igre nase za sada.
Sta cu ja sto ste vi toliko optereceni nasim sugradjanima iz nase juzne pokrajine.
Ili sto ste imali od pocetka neke sulude ambicije trke sa Hrvatima.Imate kompleks toliki od njih da to je neverovatno,iako smo ih poslednjih 30 god.karali uglavnom u svim ekipnim sportovima(izuzev rukometa)
Ako pogledas realno vecina nasih takmicara je postiglo rezultate bolje ili u skladu sa nekim najboljim rezultatima njihovim.
Sebic,,tekvondo niko nike ocekivao tu po dve medalje,plus smo tri od pet dobili dosta srecno.
I vi sad sto je Novak jedini razocarao,hocete da sve to prebacite na ceo olimpijski tim.
Jadno i tuzno zaista.
Polako sa velicanjem naaih neuspeha .Olimpijada jos traje.
Na kraju se rezultati sabiraju
.Jos jednom svako realan ce da kaze da je ovo za sada vrlo dobar rezultat,da je Novak uzeo zlato bio bi odlican.
Ovo kako vi posmatrate kladionicarski ,verujte i ovih 5 medalja je previse .