Bogun wrote:Izbaci iz tih timova Bogdana i Srbija bi poslednju i jedinu medalju uzela 2009 godine.
Toliko o uticaju Partizana na reprezentativnu košarku, doviđenja prijanto.
Isto se odnosi i na Teodosića iz perioda (07-16).
Dva igrača sa najvećim igračkim učinkom i doprinosom reprezentaciji Srbije, a posle njih Nenad Krstić.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe wrote:@Starks
I ko su od navedenih bili glavni igrači? Na stranu što ni Kalinić, ni Bobi, kao ni Mačvan i Birča nisu produkt Zvezde i Partizana. Izvadi slobodno i prosek od 1995 do 2002 i ona 2 Dudina takmičenja 2009 i 2010, kad nije bilo povreda i otkaza.
Corba do groba! wrote:'Ajde da se hvatamo samo za to sto je reko za Jokica.. Pa nisam imbecil, normalno da bi skroz druga prica bila sa MVP-em NBA lige. Normalno i da bi nam Milutinov doneo mnogo defanzivno, pa on je 5x iznad Petruseva trenutno.. Procitajte ceo intervju. Skapirajte sta je sustina. Sto je uporedio Bogdanove trojke sa Andjusicevim i njihov znacaj itd.. Poenta je da smo igrali mnogo mekano. Sve je ovo drugacije moglo da bude. Ubedjen sam da i ovako sa svim velikim objektivnim problemima, mi smo morali da dobijemo Italijane.. Reko je jos mnogo drugih pametnih stvari s kojima se slazem. No nije ni bitno, svako ima svoje misljenje. Uglavnom, Vlade >> Kokoskov.![]()
Ovo jeste neuspeh i tragedija, ali ako izvucemo pouke mozemo da se vratimo na pravi put.
druga generacija wrote:Corba do groba! wrote:'Ajde da se hvatamo samo za to sto je reko za Jokica.. Pa nisam imbecil, normalno da bi skroz druga prica bila sa MVP-em NBA lige. Normalno i da bi nam Milutinov doneo mnogo defanzivno, pa on je 5x iznad Petruseva trenutno.. Procitajte ceo intervju. Skapirajte sta je sustina. Sto je uporedio Bogdanove trojke sa Andjusicevim i njihov znacaj itd.. Poenta je da smo igrali mnogo mekano. Sve je ovo drugacije moglo da bude. Ubedjen sam da i ovako sa svim velikim objektivnim problemima, mi smo morali da dobijemo Italijane.. Reko je jos mnogo drugih pametnih stvari s kojima se slazem. No nije ni bitno, svako ima svoje misljenje. Uglavnom, Vlade >> Kokoskov.![]()
Ovo jeste neuspeh i tragedija, ali ako izvucemo pouke mozemo da se vratimo na pravi put.
Evo ja sam procito ceo razgovor, i stvarno ne znam sta je on to toliko pametnog rekao. U glavnom price iz nekog drugog davno proslog vremena. Ja mogu da budem nostolgican na to vreme ili ne, ali to vreme vise nepostoji. Ne prolaze vise price o strogim trenerima, dugim pripremama, kultovima, itd. Za demokratiju u profesjonalnom sportu je u pravu, no to nikakve veze nema sa Balkanom ili nekim mentalitetom koji tamo navodno vlada. Kokoskov je sa Slovenijom mogao da bira igrace (cak i jednog stranca) i sjajno vodio tim do pobede. Uostalom je kod Slovenaca postojala jasna hirarhija. Ovde je zvao 25 igraca, a na kraju nije mogao da bira, u 12 je bio ko je hteo i mogao. I jos su se tu povredili trojca, a dvojca su bila u jako losem fizickom stanju. Ni jedan trener sveta u ovakvoj situaciji ne bi mogao napravit jasnu hirarhiju. Je li Kokoskov gresio? Naravno da jeste. Ali ne zato, sto se nije derao na igrace.
Users browsing this forum: Alex, baketa96, bezdomni, Bojdo, drcl, druga generacija, jevta92, Niksicanin, Rancesco, Sarpsborg 08, Uroš Tripković and 13 guests