Zappa wrote:Teodosić>>> Micic
Ne zaleći se. Iako bih se prekrstio da je neko uzeo da ih poredi ne pre 3-4 godine, već pre 6 meseci.
Teodosić je 8 puta došao na F4 kao alfa i omega svoje ekipe i ni na jednom nije pružio 50 posto onoga što je Vasilije u ove 2 utakmice. Još da se dokaže kao legitimni NBA igrač i može mirne duše da se kaže da je ostvario bolju klupsku karijeru od Teodosića, iako Teodosićev kontinuitet u periodu 2009-2017 zaista deluje dosta primamljivije od Vasine 3 vrhunske i jedne korektne sezone.
Reprezentativno ga izvesno nikad neće dostići, ali Teodosić je dobio šansu u selekciji koja je bila u apsolutnom rebuildingu i sve do recimo 2015. po suvom kvalitetu sigurno nije bila u TOP 5 na svetu, a verovatno ni u Evropi. A nikada ne treba smetnuti s uma da je Teodosić preko reprezentacije napravio klupsku karijeru, da je pre toga smatran talentom u propadanju.
Teodosić je skoro 10 godina bio najbolji srpski košarkaš, Micić je trenutno treći, a vrlo verovatno će već sledeće sezone ispasti iz top 3.
Sve u svemu, mislim da ćeš brzo promeniti mišljenje, iako mislim da Vasa nikad neće dostići status u narodu koji je imao Teo dok je godinama vukao reprezentaciju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.