Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Bogun » 30 May 2021, 23:31

b@Ta maRe wrote:Robinjo spinuje kao gazda :laugh:

Licemerje, level maks.

:laugh: :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Dylam Dop » 30 May 2021, 23:32

"My best years are just coming..":

Nisam znao da mu je DiDi idol.
Dylam Dop
Guest

Postby Nikola » 30 May 2021, 23:40

Umirite se i drzite se teme.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dr. Thomas » 30 May 2021, 23:52

Čestitke Efesu, zaslužili su posle nepravde koja ih je zadesila prošle sezone. Nisu pali, imali su cilj i ostvarili ga. :okk:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Tegi » 31 May 2021, 00:28

Zappa wrote:Teodosić>>> Micic

Ne zaleći se. Iako bih se prekrstio da je neko uzeo da ih poredi ne pre 3-4 godine, već pre 6 meseci.

Teodosić je 8 puta došao na F4 kao alfa i omega svoje ekipe i ni na jednom nije pružio 50 posto onoga što je Vasilije u ove 2 utakmice. Još da se dokaže kao legitimni NBA igrač i može mirne duše da se kaže da je ostvario bolju klupsku karijeru od Teodosića, iako Teodosićev kontinuitet u periodu 2009-2017 zaista deluje dosta primamljivije od Vasine 3 vrhunske i jedne korektne sezone.

Reprezentativno ga izvesno nikad neće dostići, ali Teodosić je dobio šansu u selekciji koja je bila u apsolutnom rebuildingu i sve do recimo 2015. po suvom kvalitetu sigurno nije bila u TOP 5 na svetu, a verovatno ni u Evropi. A nikada ne treba smetnuti s uma da je Teodosić preko reprezentacije napravio klupsku karijeru, da je pre toga smatran talentom u propadanju.

Teodosić je skoro 10 godina bio najbolji srpski košarkaš, Micić je trenutno treći, a vrlo verovatno će već sledeće sezone ispasti iz top 3.

Sve u svemu, mislim da ćeš brzo promeniti mišljenje, iako mislim da Vasa nikad neće dostići status u narodu koji je imao Teo dok je godinama vukao reprezentaciju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Golden Warrior » 31 May 2021, 01:06

Atamanu svaka cast kako je napravio sistem, igraju generalno najlepsu kosarku ali sto se tice vodjenja utakmica klasicana budaletina.

Umalo da prospre 2-0 protiv Reala i +15-ak u trecem mecu, protiv CSKA je +20 doveo do egala i veceras je isto ispustio ogromnu prednost.

Sve u svemu to je rang Lasa, Itudisa, moze da osvoji EL kad ima 10x puta bolju ekipu i poklope mu se kockice...

Najveci utisak utakmice mi je sudjenje, u jednom trenutku sam pomislio da gledam isti kosmar kao ono u Podgorici i Beogradu. Milion faulova, seckanje igra, valjanje, flopovi, u prvom poluvremenu maltene nisu bila 3 normalna kosarkaska poteza.

U drugom se to malo nivelisalo i prodisala je igra ali bas dosta tanje u odnosu na polufinalne meceve koji su bili top.

Mirotic po n-ti put dokazao kakvo je jaje.

Micic zasluzeno MVP, mada je imao ''srece'' da je Sanli usao u probleme sa faulovima koji je definitvno otkrovenje ovogodisnje EL, tu Atamanu treba vise skinuti kapu nego za sam trofej sto je imao muda da ga promovise u glavnog visokog igraca ove masinerije...
Golden Warrior

Postby b@Ta maRe » 31 May 2021, 01:17

Izgleda da će Srbi biti prvi koji istovremeno imaju MVP igrača Evrolige i MVP igrača u NBA. :blue: Kada je Anthony Parker dominirao u Makabiju, MVP u NBA je bio Kanađanin Steve Nash.

Golden Warrior wrote:Najveci utisak utakmice mi je sudjenje, u jednom trenutku sam pomislio da gledam isti kosmar kao ono u Podgorici i Beogradu. Milion faulova, seckanje igra, valjanje, flopovi, u prvom poluvremenu maltene nisu bila 3 normalna kosarkaska poteza.

Videh da je Šaras na KZŠ ispizdeo na suđenje
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Nikola » 31 May 2021, 04:47

Rekoh sinoc, svaka cast Sarasu ali kako je uvek kukao na svaku sudijsku odluku kao igrac, to isto sada radi kao trener.
Ovo oko MVP titule i ja pomislih sinoc. Brutalna generacija, narocito kad se Milutinov potpuno vrati, ali brutalna, posebno ako Pokusevski i Petrusev nastave da se razvijaju kako se ocekuje. Jos od ako Smailage i Nakica barem jedan postane pravi, nebo je granica.
Pu pu, samo ne vise povrede :colera:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Kiki Musampa » 31 May 2021, 08:58

Saras se zali na sudjenje.

Verovatno neki vic u pitanju.
Kiki Musampa

Postby Џејси Керол » 31 May 2021, 10:03

Bas mi je drago zbog Vase. <3
proces.
Џејси Керол

Postby Dylam Dop » 31 May 2021, 10:21

b@Ta maRe wrote:Izgleda da će Srbi biti prvi koji istovremeno imaju MVP igrača Evrolige i MVP igrača u NBA.

Mislim da cemo ovo (+ "Serbian sharpshooter from NBA" za Bogija, uz jos nekolicinu pohvalnih epiteta za druge rep's'tivce) ucestalo da slusamo pred nastupe na OI od strane ino-komentatora (naravno, onih sa eng. govornog podrucja ponajvise).
Dylam Dop
Guest

Postby Borca » 31 May 2021, 22:15

Borca

Postby Borca » 01 Jun 2021, 21:42

Borca

Postby Borca » 02 Jun 2021, 09:40

Borca