Monogamija wrote:Realno, bio je penal za Sevilju, međutim, trebalo je iz VAR sobe da signaliziraju odmah sudiji da rade proveru situacije kako bi sudija zaustavio utakmicu i sačekao proveru. S druge strane je bio očigledan penal, pa čak i karton za golmana.
Jedna od ogromnih mana VAR - a je upravo ovo što se desilo u Madridu, takođe, šta bi se desilo da je u tom kontranapadu došlo do nekog žestokog starta i igrač Sevilje na primer popije crveni karton, a onda sudija dosudi penal za Sevilju, da li bi to poništilo karton jer je ta situacija nastupila nakon pregledanog snimka. Definitivno se naopako koristi VAR.
Kako da mu jave kad je proslo manje od 15 sekundi od ruke do penala nad Benzemom?
Kao sto je ponisten penal za Real i potencijalni zuti(koji nije pokazan) za golmana tako bi verovatno bio ponisten i taj crveni. Jedino ne znam da li po pravilima moze da se ponisti karton ali ako ne moze onda bi sudija sacekao proveru vara pa tek onda pokazao crveni igracu Sevilje ako nije bilo penala za Sevilju
Var radi pa radi i ti kao igrac i ekipa moras da se ponasas kao da se nista nije desilo. To sto je potencijalno penal za tvoju ekipu ne znaci da i jeste i to sto si ti ostao sam u odbrani je krivica tvoje ekipe i ako napravis faul zasluzeno ces dobiti crveni ako nije bilo penala
Sta da nije bila ruka, a sudija prekinuo? Ostetio si drugu ekipu za 1 na 1 sa golmanom.
Zasto bi prekidao igru i kao cek da vidimo sta kaze var? Ili sviras penal za Sevilju pa se gleda var ili ne sviras i pustas igru pa te var potencijalno ispravlja. Jedina greska sudije ovde je sto nije video ruku
Ne znam da li je bilo slucajeva da bude penal za jednu pa za drugu ekipu, kao da mi je u glavi da jeste, a ubedjen sam da nije
Verovatno je sve to definisano u pravilima
Ovo sa tenisom nema smisla, 3 puta promasis i posle mogu da te kradu kako hoce