Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Španska liga

Postby Hajzenberg » 09 May 2021, 21:51

Sezona Reala je stala u dva meča ovih dana i nijedan nisu dobili, večeras se izvukoše ali malo je bod, ništa se oni ne pitaju sami do kraja. Bitno je da nisu pobedili, Atletiko vodi celo vreme i ako ne osvoje titulu to je zato što su samo oni krivi ali ne bi trebalo sada ovo da ispuste.
Hajzenberg

Postby Kiki Musampa » 09 May 2021, 21:52

Da li se u Spaniji gleda medjusobni skor ili gol razlika?
Kiki Musampa

Postby Pit Bull » 09 May 2021, 21:53

Medjusobni.

Real zatvara sve krugove, i pojedinace sa Barsom i Atletikom, i sa tri tima.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby fontaneros » 09 May 2021, 21:53

Skor

Ma atletiko je sampion, samo ce poslednje kolo biti malo gusto
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Kiki Musampa » 09 May 2021, 21:57

hvala puno.

A u Francuskoj ?
Kiki Musampa

Postby Pit Bull » 09 May 2021, 21:58

Gol razlika.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hajzenberg » 09 May 2021, 22:00

Atletiko ima dve kući, Sosijedad i Osasuna i onda zadnje kolo u Valjadolidu koji na ivici ambisa.

Barsa dobija u Levanteu, kući ima Seltu pa gostuje u Eibaru koji se još koprca.

Real posle gostovanja Granadi gostuje i Bilbaou pa onda dočekuje Viljareal kome možda bude trebalo za LE a koji posle tog meča igra finale ovosezonske LE.

Sve u svemu, ima još dosta neizvesnosti.
Hajzenberg

Postby fontaneros » 09 May 2021, 22:05

Polako s "barsa dobija levante", znali su oni tamo da kiksnu

Utorak u 22h, pa da vidimo
fontaneros

Postby fontaneros » 09 May 2021, 22:16

Pa ja ovo nisam video, hahahaha

fontaneros

Postby Monogamija » 10 May 2021, 09:54

Realno, bio je penal za Sevilju, međutim, trebalo je iz VAR sobe da signaliziraju odmah sudiji da rade proveru situacije kako bi sudija zaustavio utakmicu i sačekao proveru. S druge strane je bio očigledan penal, pa čak i karton za golmana.

Jedna od ogromnih mana VAR - a je upravo ovo što se desilo u Madridu, takođe, šta bi se desilo da je u tom kontranapadu došlo do nekog žestokog starta i igrač Sevilje na primer popije crveni karton, a onda sudija dosudi penal za Sevilju, da li bi to poništilo karton jer je ta situacija nastupila nakon pregledanog snimka. Definitivno se naopako koristi VAR.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Zlaja » 10 May 2021, 10:11

Pa upravo suprotno.
Sinoc je bio VAR u punom sjaju.
Imas 2 kontinualne akcije, 2 situacije i gledas polako sta se dogodilo i donosis jedinu ispravnu odluku.

Zamisli da nije bila ruka Militaa, i da je prekinuo sudija kontru 1 na 1?

Ovako si dobio akciju do prekida, imas 2 odluke na terenu, i gledas iz svih uglova i presudis onako kako treba.

VAR je sinoc pobedio.
Zlaja

Postby Monogamija » 10 May 2021, 10:22

Po mom mišljenju nije, onda je trebalo da da penal prvo Sevilji, pa Realu, ovako ispada da se sva dešavanja nakon Seviljinog penala poništavaju, opet kažem šta da je golman napravio takav start i da je dobio crveni, a ovde ima i te kako elemenata za isti. Prekidali su kontre nepoštujući prednost, pa samim tim ne bi ovo bilo baš tako i šta ti je garant da će iz kontre dati gol. Najbitnija stvar je ta što je i u prenosu bilo očigledno igranje rukom, dakle nije bila situacija koja nije pregledna pa čak i za sudiju. Još jedna bitna stvar, nakon tog igranja rukom, igrač Sevilje je pokušao da šutira pa je izblokiran, dakle bilo je potpuno elemenata za zaustavljanje igre.

Jedini ispravan način VAR - a je kao u tenisu, imaš npr. 3 situacije po poluvremenu, trener ulaže proveru ukoliko mu se učini da je bilo elemenata za kršenje igre.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Sezione » 10 May 2021, 10:43

Monogamija wrote:Realno, bio je penal za Sevilju, međutim, trebalo je iz VAR sobe da signaliziraju odmah sudiji da rade proveru situacije kako bi sudija zaustavio utakmicu i sačekao proveru. S druge strane je bio očigledan penal, pa čak i karton za golmana.

Jedna od ogromnih mana VAR - a je upravo ovo što se desilo u Madridu, takođe, šta bi se desilo da je u tom kontranapadu došlo do nekog žestokog starta i igrač Sevilje na primer popije crveni karton, a onda sudija dosudi penal za Sevilju, da li bi to poništilo karton jer je ta situacija nastupila nakon pregledanog snimka. Definitivno se naopako koristi VAR.

Kako da mu jave kad je proslo manje od 15 sekundi od ruke do penala nad Benzemom? :biggrin:

Kao sto je ponisten penal za Real i potencijalni zuti(koji nije pokazan) za golmana tako bi verovatno bio ponisten i taj crveni. Jedino ne znam da li po pravilima moze da se ponisti karton ali ako ne moze onda bi sudija sacekao proveru vara pa tek onda pokazao crveni igracu Sevilje ako nije bilo penala za Sevilju

Var radi pa radi i ti kao igrac i ekipa moras da se ponasas kao da se nista nije desilo. To sto je potencijalno penal za tvoju ekipu ne znaci da i jeste i to sto si ti ostao sam u odbrani je krivica tvoje ekipe i ako napravis faul zasluzeno ces dobiti crveni ako nije bilo penala

Sta da nije bila ruka, a sudija prekinuo? Ostetio si drugu ekipu za 1 na 1 sa golmanom.

Zasto bi prekidao igru i kao cek da vidimo sta kaze var? Ili sviras penal za Sevilju pa se gleda var ili ne sviras i pustas igru pa te var potencijalno ispravlja. Jedina greska sudije ovde je sto nije video ruku

Ne znam da li je bilo slucajeva da bude penal za jednu pa za drugu ekipu, kao da mi je u glavi da jeste, a ubedjen sam da nije :biggrin:

Verovatno je sve to definisano u pravilima

Ovo sa tenisom nema smisla, 3 puta promasis i posle mogu da te kradu kako hoce
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby fontaneros » 11 May 2021, 22:37

fontaneros wrote:Polako s "barsa dobija levante", znali su oni tamo da kiksnu

Utorak u 22h, pa da vidimo

3 kom u drugom :roll:
fontaneros

Postby Angus Young » 11 May 2021, 22:52

Al' ima "sreće" Atletiko :roll:
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal