veljkos161 wrote:Old school wrote:Mitar, šta da kažem...da je Hrvat ili Francuz vredeo bi 100M i igrao u nekom top klubu.
200 miliona, no ga mrze sto je Srbin.
Da te podsetim šta si napisao.
A onda pet postova niže opet sarkazam:
"Pa izgleda to sto je Srbin."
Za ovih sedam godina koliko sam proveo na forumu Avangarda načitao sam se svega i svačega. Raznih nebuloza, budalaština, sujetnih i nepismenih komentara a za neke sam morao i po nekoliko puta da se vraćam nazad jer je bio potreban sudski veštak da protumači šta je pisac hteo da kaže.
Ni jednom mi nije palo na pamet da se posprdno obraćam tvorcu teksta još manje da ga vređam, nipodaštava i prozivam:
"
Posto se iz ovoga da zakljuciti da ti ni objektivnost ni inteligencija nisu jace strane, ne vidim smisao u tome da ti odgovaram na ove zajedljive i besmislene opaske propracene "
" smajlijem."
...A onda će ti Đura oprostiti što te je tukao.
Za konstataciju "zajedljive" vratiti se na vrh mog posta i pročitati tvoja dva posta.
Što se procene moje ili inteligencije bilo kog učesnika foruma tiče to bih ostavio nekim stručnim osobama.
Možda je inteligenicija i prepoznavanje nečijeg namernog preuveličavanja nekog događaja ili osobe?
Možda je to stil pisanja neke osobe?
Meni je Mitar izuzetno gotivan lik, sjajan centarfor po mom ukus i neizmerno podcenjen na svetskom tržištu fudbala.
Igrač koji je dao 38 golova za rep., prošlogodišnji prvi stralac Fulama i Čempionšipa, fudbaler koji je u najboljim godinama, postigao u Anderlehtu, Njukastlu i Fulamu 101 gol svakao da vredi jako puno.
Poređenja radi Jović je otiša u Real za 60M sa učinkom od 29 golova u Benfiki B i Ajntrahtu.
Zašto ne igra u boljem klubu od Fulama, verovatno ima i do njega i njegovog ličnog izbora ali činjenica je da kada moćan klub pljusne nepristojnu ponudu na sto nema tu mnogo premišljanja.
Takođe je činjenica da veliki klubovi izvlače iz budžaka raznu talentovanu decu po J.Americi i Africi i plaćaju ih "na neviđeno" desetine miliona bez ikakve garancije da će se isplatiti a ovakav rasan centarfor im stalno slučajno promiče ispod radara.