Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Stefanm992 » 25 Mar 2021, 21:25

ne prizivajte svetu jbt covek u olimpijakosu ne moze da igra :D
moj standard prosecnog spica su 3 sezone u top ligi sa 10+ golova , vrhunski ili ima par sezona po 20ak ili traje bas dugo sa nekih 10-15 golova po sezoni - mitar to nema ali ima srce ko rusija i zato ga volim ali da je igrac za mancester real bajern - pa i nije
Stefanm992

Postby 71:70 » 25 Mar 2021, 21:51

Lakerit wrote:То за Милнековића је тачно. Он се овде диже клубашки иако дечко уопште не игра добро већ дуже време и често смо губили бодове због њега. Скоро свако његово додавање је уназад чак и када може напред да дода или иде. Често се лоше постави у одбрани. Овако исто игра у Виоли што се види и по резултатима исте.

Kada smo gubili bodove zbog njega?
Sta se vidi po rezultatima, igra Milenkovica?
71:70

Postby veljkos161 » 25 Mar 2021, 22:19

Old school wrote:Zaobiđi me u buduće hiperinteligentni. I mene i moje komentare.
Nadam se da će administracija češće sankcionisati komentare u kojima se vređaju drugi članovi i sprečavati raznorazne posprdne i cinične opaske ili da počnemo svi tako?

A sta drugo raditi sa izjavom da bi Mitar vredeo 100 miliona da je Francuz?
Bukvalno izjava koja zasluzuje malo sprdnje i vozi dalje.
Sto se tice Hrvata, ja se ne secam da je iz ove njihove generacije iko vredeo toliko na trzistu u bilo kom trenutku, a ljudi igrase finale mundijala.
Ali, zato Mitar koji masi odlucujuci penal protiv Skotske i ne moze u Fulamu u startnih 11 da igra bi vredeo 100 miliona samo da je pod njihovom zastavom :question:
Ti takvim lupetanjem samog sebe vredjas.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Lakerit » 25 Mar 2021, 23:06

71:70 wrote:
Lakerit wrote:То за Милнековића је тачно. Он се овде диже клубашки иако дечко уопште не игра добро већ дуже време и често смо губили бодове због њега. Скоро свако његово додавање је уназад чак и када може напред да дода или иде. Често се лоше постави у одбрани. Овако исто игра у Виоли што се види и по резултатима исте.

Kada smo gubili bodove zbog njega?
Sta se vidi po rezultatima, igra Milenkovica?

Ево нпр. у Турској.
Да, Виола има лошу одбрану и редовно примају и против слабих екипа у серији А а делимично за то крив је и Миленковић иако је цела екипа Виоле лоша одбрамбено.
Lakerit

Postby Sezione » 26 Mar 2021, 01:06

Treba nackli sa Belih Voda da bezi iz Viole sto dalje bas zbog ovakvih prica

Vidim Strazbur kiksare Mitrovica bas dominira ligom 1, primili su svega 1 gol manje od Fiorentine

Da sinoc nije bilo onih iznosenja lopte Pavlovica kvalifikacije bi vec bile zavrsene
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby boki111 » 26 Mar 2021, 08:56

Ja sam se bas iznenadio kada sam video pred mec da se neki cude sto igra Pavlovic.
Ako sve bude kako treba, bice dugo stub odbrane.
Po meni je problem formacija sa 3 stopera, mislim da to ne mozemo da iznesemo kako treba. 4-4-2 ili 4-2-3-1 bi po meni dosta bolje izgledalo.
Protiv Portugala cemo videti gde smo. Nema sumnje da ce oni kontrolisati mec, ali me zanima koliko mozemo da zapretimo.
boki111

Postby Domingoo » 26 Mar 2021, 09:45

Mora da se nadje igrac umesto Mitrovica , Lukic i Racic vise ne smeju zajedno Racic i ima neke kvalitete Lukic je fudbalerskim zargonom receno "sminka" klasican fudbalercic alibi igrac tu se nesto vrti oko svoje ose dodaje prvom do sebe nit pasa nit snage duplo golo ..
Kostic ili Ristic levo Lazovic ili Gacinovic kad se vrati desno.
Dmitrovica na klupu jer je vidno nesiguran oad igra za reprezentaciju.
To su neke obavezne promene protiv Portugala.
Poceti opet sa Vlahovicem mozda Andrija Zivkovic umesto Djuricica , obavezno Gudelj zbog trcanja defanzive.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby grobar_Zvornik » 26 Mar 2021, 09:55

Када се већ говори о репрезентацији, фасцинантно је колико дуго чекамо на насљедника Игора Дуљаја. Толико је захвалан био и класичан дм. (Матић је другачији тип играча)
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby pikanterije » 26 Mar 2021, 10:41

Po meni bolje da brani Rajkovic ovaj Dmitrovic mi je tanak skroz,Za Portugal Mitar od pocetka i naravno ceo vezni red drugi u odnosu sa Ircima Kostic,Lazovic,Gudelj,Maksimovic,cak mislim da je Spajic bolje resenje od Stefana Mitrovica u odbrani,pismeniji je igrac od njega.
Samo jaka prcevina
pikanterije

Postby Old school » 26 Mar 2021, 10:56

veljkos161 wrote:
Old school wrote:Mitar, šta da kažem...da je Hrvat ili Francuz vredeo bi 100M i igrao u nekom top klubu.

200 miliona, no ga mrze sto je Srbin.

Da te podsetim šta si napisao.

A onda pet postova niže opet sarkazam:

"Pa izgleda to sto je Srbin."

Za ovih sedam godina koliko sam proveo na forumu Avangarda načitao sam se svega i svačega. Raznih nebuloza, budalaština, sujetnih i nepismenih komentara a za neke sam morao i po nekoliko puta da se vraćam nazad jer je bio potreban sudski veštak da protumači šta je pisac hteo da kaže.
Ni jednom mi nije palo na pamet da se posprdno obraćam tvorcu teksta još manje da ga vređam, nipodaštava i prozivam:

"Posto se iz ovoga da zakljuciti da ti ni objektivnost ni inteligencija nisu jace strane, ne vidim smisao u tome da ti odgovaram na ove zajedljive i besmislene opaske propracene " :roll: " smajlijem."

...A onda će ti Đura oprostiti što te je tukao.

Za konstataciju "zajedljive" vratiti se na vrh mog posta i pročitati tvoja dva posta.

Što se procene moje ili inteligencije bilo kog učesnika foruma tiče to bih ostavio nekim stručnim osobama.

Možda je inteligenicija i prepoznavanje nečijeg namernog preuveličavanja nekog događaja ili osobe?
Možda je to stil pisanja neke osobe?

Meni je Mitar izuzetno gotivan lik, sjajan centarfor po mom ukus i neizmerno podcenjen na svetskom tržištu fudbala.
Igrač koji je dao 38 golova za rep., prošlogodišnji prvi stralac Fulama i Čempionšipa, fudbaler koji je u najboljim godinama, postigao u Anderlehtu, Njukastlu i Fulamu 101 gol svakao da vredi jako puno.
Poređenja radi Jović je otiša u Real za 60M sa učinkom od 29 golova u Benfiki B i Ajntrahtu.
Zašto ne igra u boljem klubu od Fulama, verovatno ima i do njega i njegovog ličnog izbora ali činjenica je da kada moćan klub pljusne nepristojnu ponudu na sto nema tu mnogo premišljanja.
Takođe je činjenica da veliki klubovi izvlače iz budžaka raznu talentovanu decu po J.Americi i Africi i plaćaju ih "na neviđeno" desetine miliona bez ikakve garancije da će se isplatiti a ovakav rasan centarfor im stalno slučajno promiče ispod radara.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Grande Alessandro » 26 Mar 2021, 11:09

Lakerit wrote:Ево нпр. у Турској.
Да, Виола има лошу одбрану и редовно примају и против слабих екипа у серији А а делимично за то крив је и Миленковић иако је цела екипа Виоле лоша одбрамбено.

Malo ti je bzv izjava...tj. nekako je valjda logično da ne može on sam da drži odbranu, a samim tim i jeste delimično odgovoran, kako napisa... :beyond:

Elem, on je jedini igrač odbrane u trenutnom sastavu iz Firence, a da nešto vredi...
I nadam se da će otići iz tog kluba već na leto. Predugo je tamo, a Fiorentina je poslednjih 5-6 godina baš prosečan italijaki klub...

Na kraju, i takav kakav je, sa svim manama koje verovatno ima, Milenković je naš najbolji štoper trenutno. I biće narednih 5-6, a možda i deset godina...
Grande Alessandro

Postby stihl » 26 Mar 2021, 11:11

Митар је одличан играч за улазак у другом полувремену, много бољи него као стартер.
Превише је тром, тражи контакт и потроши се када игра од почетка.
stihl

Postby Cvele » 26 Mar 2021, 11:16

Ja bih i sutra Đuričića i Vlahovića pre SMS i Mitra.
Cvele

Postby veljkos161 » 26 Mar 2021, 11:17

Ma super, gotivim i ja Mitra ali preko 40 miliona ni u ludilu.
Makar bio i Marsovac.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby fontaneros » 26 Mar 2021, 11:50

Kad nas guzi portugal i u koliko?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja