Zlaja wrote:Venc je prosle sezone bio odlican ako uzememo u obzir OL i plejmejkere. Na kraju ga je podmukao udarac Klaunija izbacio iz plejofa.
Ove sezone je ostao odmah bez 2 startera u OL i kasnije bez 3.
Skoro je bila statistika da je imao ubedljivo najvise promena u OL i na WR u prethodne 2 godine.
Mislim da je trenutno borba za posao u Fili i da su ga GM i trener pustili niz vodu, ali isto tako mislim da ce biti iznadprosecan QB ko god ga pokupi za 40ak miliona u naredne 2 godine.
Super, kako onda kad nema Venca ta ofanzivna linija ipak drzi gace i WR vasrksnu?
Jbt njima je rookie umalo juce doneo pobedu na gostovanju u Arizoni , postigao je 26 poena. Jeffrey verovatno posle 2 godine uhvatio 2 pasa i osvojio 60-70 jardi...
I to nakon sto su imali blokirani punt koji je rezultirao TD i mislim da im se povredio holder pa je Eartz drzao loptu pa nisu uspeli ni da sutnu pretvaranje tako da umesto da povedu 27-26 ostalo je 26-26.
Nakon toga nisu mogli vise ni da sutiraju FG pa su isli na 4&21 umesto da sutnu sa 30 itd...
U sustini pored svih tih pehova su bili u sansi da dobiju.
Sa ovom slincinom Vencom ne mogu da predju pola terena svaku utakmicu dok ne odu na -20...