Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Stenli » 21 Dec 2020, 20:40

Braunsi sad deluju kao ekipa koja ima previše meta, a svi žele loptu i na sve to Stefanski forsira trčanje u dobroj meri i to opravdano.
Neprikosnoveni OBJ i Lendri, pa Higins koji je korektan, Hogdž, Pipl Džons koji isto hvata, Huper koji je doveden i Njoku, neko će morati da leti.
U svakom slučaju da odvalimo Džetse i mi smo u plejofu. :biggrin:
Stenli

Postby mmarko28 » 21 Dec 2020, 21:32

Stenli wrote:Braunsi sad deluju kao ekipa koja ima previše meta, a svi žele loptu i na sve to Stefanski forsira trčanje u dobroj meri i to opravdano.
Neprikosnoveni OBJ i Lendri, pa Higins koji je korektan, Hogdž, Pipl Džons koji isto hvata, Huper koji je doveden i Njoku, neko će morati da leti.
U svakom slučaju da odvalimo Džetse i mi smo u plejofu. :biggrin:

Brownsi nisu sigurni za plejof čak i ako pobede Jetse. Treba im poraz nekog od konkurenata. Teorijski, ako Titansi, Coltsi, Dolphinsi i Ravensi dobiju sve mečeve, a Brownsi izgube protiv Steelersa, Brownsi ne ulaze u plejof iako bi imali 11-5.
mmarko28

Postby Pit Bull » 21 Dec 2020, 22:27

Nisam siguran da ce Dolfinsi dobiti u Bafalu, osim ako ovi ne bi odmarali sve igrace.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 21 Dec 2020, 22:50

Zlaja wrote:Venc je prosle sezone bio odlican ako uzememo u obzir OL i plejmejkere. Na kraju ga je podmukao udarac Klaunija izbacio iz plejofa.

Ove sezone je ostao odmah bez 2 startera u OL i kasnije bez 3.

Skoro je bila statistika da je imao ubedljivo najvise promena u OL i na WR u prethodne 2 godine.

Mislim da je trenutno borba za posao u Fili i da su ga GM i trener pustili niz vodu, ali isto tako mislim da ce biti iznadprosecan QB ko god ga pokupi za 40ak miliona u naredne 2 godine.

Super, kako onda kad nema Venca ta ofanzivna linija ipak drzi gace i WR vasrksnu?

Jbt njima je rookie umalo juce doneo pobedu na gostovanju u Arizoni , postigao je 26 poena. Jeffrey verovatno posle 2 godine uhvatio 2 pasa i osvojio 60-70 jardi...

I to nakon sto su imali blokirani punt koji je rezultirao TD i mislim da im se povredio holder pa je Eartz drzao loptu pa nisu uspeli ni da sutnu pretvaranje tako da umesto da povedu 27-26 ostalo je 26-26.

Nakon toga nisu mogli vise ni da sutiraju FG pa su isli na 4&21 umesto da sutnu sa 30 itd...

U sustini pored svih tih pehova su bili u sansi da dobiju.

Sa ovom slincinom Vencom ne mogu da predju pola terena svaku utakmicu dok ne odu na -20...
Golden Warrior

Postby White Mamba » 22 Dec 2020, 03:47

Al se rasuo Pitsburg u prvom poluvremenu :blue:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Steamroller91 » 22 Dec 2020, 08:58

Ja sam Pitsburg odgledao 3 puta ove sezone, 2 puta su izgubili i nije mi jasno kako su skupili ovoliko pobeda...

I ta pobeda je bila protiv kovid Ravensa, da su ovi bili kompletni, dobili bi ih a onda bi Steelersi imali ozbiljnu borbu za plej of :laugh:
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby mmarko28 » 22 Dec 2020, 14:30

Steelersi mene mnogo podsećaju na prošlogodišnje Patriotse. U prvih 7-8 kola su lagano dobijali zahvaljujući odbrani koja je bukvalno bila u stanju da sama pobedi. Isto kao Patsi prošle godine. Nisu ni imali sreće sa ovim covid problemima. Dve utakmice su im odlagane nekoliko puta (Bills i Ravens) pa su dolazili u situaciju da igraju 3 meča za 12 dana. Stigle su ih i povrede u odbrani (Bush, Spilane, Dupree - sve linebackeri). Kad ne mogu da vrše pritisak na QB na vrhunskom nivou mnogo se više vide mane njihovih kornerbekova. Steelersi nemaju nikoga ko može da brani WR 1 na 1. Primorani su da skoro uvek igraju zonu. Mislim da im fali i DT Hargreave koji je otišao u Eaglese. Na njegovoj poziciji nemaju pravu zamenu već mnogo rotiraju. U napadu imaju dosta problema. Od kada je 2019 Mike Munchak trener OL otišao u Denver, OL Steelersa više ne deluje ni izbliza tako dobro kako je delovala tih 4-5 godina kad je on trenirao. Nije slučajno što ove godine LT Broncosa Bolles igra najbolju sezonu u karijeri. Munchak je od prosečnih igrača pravio odličnu OL godinama. Igra trčanjem ne postoji. Nemaju kvalitetne trkače, a i OL je loša u akcijama za trčanje. Sinoć je bilo nekoliko situacija da OL ne može ni pola metra da pomeri DL Bengalsa. Roethlisberger ove godine više izgleda kao Big Mac nego kao Big Ben. On je već nekoliko godina u padu, sad se baš vidi da to više nije igrač kakav je bio do pre 2-3 godine. Povrh svega toga, u napadu uopšte nisu kreativni. Samo kratka pas igra i 1-2 pokušaja da se protivnik iznenadi dubokim pasovima. Protivnici se ne plaše dubokih pasova Big Bena jer je ove godine medju najgorima u ligi u tome. Na sve to, WR Steelersa su medju liderima u ligi u ispuštenim loptama.
mmarko28

Postby Zlaja » 22 Dec 2020, 14:39

Bice vazna odluka pred Stilersima u pauzi.

Da li otpustiti Bena i uzeti dead cap od 22M ili ga zadrzati uz cap hit od 42M.

Mogu da probaju sa Vencom :D
Zlaja

Postby mmarko28 » 22 Dec 2020, 14:54

Zlaja wrote:Bice vazna odluka pred Stilersima u pauzi.

Da li otpustiti Bena i uzeti dead cap od 22M ili ga zadrzati uz cap hit od 42M.

Mogu da probaju sa Vencom :D

Ben je legenda Steelersa, nema šanse da će jedna organizacija kakva su Steelersi da otpusti jednog od najvećih igrača u svojoj istoriji. Rooney familija koja je vlasnik Steelersa ima previše poštovanja prema tome šta je Ben uradio za tim da bi ga tako šutnuli. Što se cap-a tiče, Steelersi će uraditi isto što su i Patriotsi sa Brady-jem. Novi ugovor, 2 godine, izlaz nakon prve godine i praktično će cap hit rasporediti izmedju 2021 i 2022. Patriotsi i ove sezone plaćaju Brady-ja 13 miliona zato što su to uradili u 2018 godini.
mmarko28

Postby Zlaja » 22 Dec 2020, 15:18

Ben Roethlisberger on 10+ yard throws last 4 games:
* 14-44
* 277 yards
* 2 TDs
* 3 INTs
Zlaja

Postby ExEr » 22 Dec 2020, 17:38

Dr Arslanagic wrote:Mnogo sam voleo trojku hvataca Plaxico Burress, Hines Ward i Randel El.
Sadasnja trojka ima potencijala da mi budu u vrhu.

Kad smo kod istorije, moji omiljeni igraci PIT su:
RB Jerome Bettis, trojka LB Porter, Gildon, Bell, NT Casey Hampton, DE Cameron Heyward, WR Antonio Brown, RB Le'Veon Bell, LG Alan Faneca i naravno veliki Troy Polamalu.
Pricam u 2000-tim.

Citam i približavam se kraju, nidje ga nema, kad bingo Troj brat veliki :biggrin:
Cudo nisi Harisona negde smestio
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Stenli » 22 Dec 2020, 17:39

Imam utisak da večina ovih legendarnih igrača nema meru do kad treba da se igra i kad je vreme za povlačenje.
Ne znam da li se radi o ponosu, opravdanm kompleksu više vrednosti ili već nečemu trećem, ali brate moj ne može se protiv godina.
Stenli

Postby Bogun » 22 Dec 2020, 18:34

Stenli wrote:Imam utisak da večina ovih legendarnih igrača nema meru do kad treba da se igra i kad je vreme za povlačenje.
Ne znam da li se radi o ponosu, opravdanm kompleksu više vrednosti ili već nečemu trećem, ali brate moj ne može se protiv godina.

Zašto bi se npr Brejdi povlačio kada će zaraditi 50 miliona za 2 sezone?

Sad ne znam na koga konkretno misliš, ali zašto se odricati para, pitanje je koliko je mnogima od njih ostalo, kakvi su bili sa parama, koliko su zaradili tokom karijere itd. Ima i glory(record) huntera, ali mislim da su tu pare u pitanju prevashodno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Stenli » 22 Dec 2020, 18:45

Bogun wrote:
Stenli wrote:Imam utisak da večina ovih legendarnih igrača nema meru do kad treba da se igra i kad je vreme za povlačenje.

Zašto bi se npr Brejdi povlačio kada će zaraditi 50 miliona za 2 sezone?

Sad ne znam na koga konkretno misliš, ali zašto se odricati para, pitanje je koliko je mnogima od njih ostalo, kakvi su bili sa parama, koliko su zaradili tokom karijere itd. Ima i glory(record) huntera, ali mislim da su tu pare u pitanju prevashodno.

Bratr većina njih je samo od sponzora uzela na stotine milione.
Ok, ostaješ u rosteru, uzimaćeš i dalje dobre pare koje ti više nisu ni potrjebne jer si osigurao deset narednih generacija, al jbg kad tvoja igra više nije ni blizu nivoa koji je potreban ekipi.
Slažem se jesu to legende Bris, Brejdi, Ben i ostali, ali jbg dođe i vreme kad je potrebno nešto drugo.
Svaka čast Patriotama na potezu i kretanje u ribilding ove sezone jer evo vidimo da Brejdi ne igra više na onom nivou od ranije. Šta će biti, recimo, sa Sejntsima jer očigledno Dru više ne može ili najblaže rečeno nije više to to, a ne deluje da oni previše razmišljaju o nekoj njegovoj zameni.
Stenli

Postby Bogun » 22 Dec 2020, 18:54

Bris je pre 5/6 nedelja polomio i/ili ugruvao 11 rebara, kako očekuješ da izgleda posle takve povrede? Inače, do povrede je bio odličan.

Sa druge strane, ti si Brejdi, i neko ti ponudi 50 miliona dolara, šta, odbio bi ih, kao neka, ja sam dosta za života zaradio? :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Američki fudbal