FreddyHouse wrote:@Vucko88
Nisam navikao da diskutujem na nivou na kojem insistiras i tom prilikom priznajem da je moja izjava glupa i da je Raca osrednji fudbaler evropskog fudbala.
Mozda ce ovo moje priznanje naterati Racu da to i bude. Mozda ce se sutradan probuditi kao takav fudbaler.
A dok je tebe i takvih koji misle tako buduci selektori ce imati razloga da takve i stavljaju u reprezentaciju dok ce se pravi zaljubljenici fudbala gaditi i sramiti igre koju ista prezentuje...
Na kom nivou? Jebao, kurac, ovca, koza, zadruga, tele, majmun, sramiti, gaditi? Strasan ti je nivo..
Radosav Petrovic je osrednji igrac jednog od najlosijih engleskih timova. I kao takav je jedan od najboljih na toj poziciji u Srbiji. Sta ti to govori o srpskom fudbalu?
Pusti te fore o zaljubljenicima u fudbal, posebno u ovoj drzavi punoj kvazi strucnjaka, sto u struci, sto na tribinama, sto po forumima, jer dok je takvih kao ti nikada necemo ici napred, jer cemo nipodostavati svakoga...
Sto ga selektori zovu? Sto je u Partizanu igrao za tri godine oko 70 meceva, dao oko 20 golova, osvajao titule, igrao LS i LE? Sto uvek ispred svih? Daj neko resenje, koga da stave, koga Partizan da dovede?
Da si zaljubljenik u fudbal ne bi gledao Srbiju u fudbal i nasoj zemlji... Jer sem malog Markovica nemas sta da vidis a da je na nekom svetskom nivou... Sve sto valja odmah ode preko... I samo mazohisti, medju kojima sam i ja, mogu da gledaju fudbal u Srbiji, da gledaju repku pod V.D. selektorom, da se bude u 4 da gledaju tekmu u Hondurasu... I znam da je ocajana situacija, ali ga volim i postujem.
Fudbal nam je tuga, ali to nije razlog da se pljuje po onima koji se trude i daju sve od sebe....
Edit -> Ljudi od vajkada traze krivce za probleme u pogresnim likovima... Pa tako kimamo X primera, Isus je najvise pominjan kroz istoriju... Isto tako posle danjasnjeg meca ljudi pocinju da krivca trose u selektoru, Raci, Rajkovicu... Najlakse je reci da je neki X lik kriv za sve... I odmah hajka krece... Histerija, uvrede, nipodastavanje...
Tako ljudski, a tako pogresno... A krivci nastavljaju da nas ukopavaju, resenja nema na vidiku... Fudbal nam je sistemski unisten od strane idiota, isto kao i drzava... Zasto? Ko je rekao pare?