Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 18:36

@Morning Glory
Raca opravdao ocekivanja... :laugh:

Jebo ga onaj ko ga je snimio u Radnickom...
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 18:50

Ћурчић: Победа је најбитнија

Радован Ћурчић, в.д. селектора репрезентације Србије истакао је после меча са Јерменима да је задовољан резултатом, али да је игра могла да буде боља.

- У овом тренутку нам је један добар резултат био преко потребан и мислим да се то осетило у игри наше репрезентације, јер смо ушли у меч са одређеном дозом притиска. Само нам је победа недостајала да би вратили пољуљано самопоуздање, јер је познато да у последње четири утакмице нисмо направили добар резултат. У првом полувремену били смо доста ангажовани, нисмо ни очекивали да ћемо бити на једном врхунском нивоу, али оно што смо припремали и желели успели смо у том првом полувремену да урадимо – рекао је Радован Ћурчић, в.д. селектора Србије.

У наставку утакмице, нарочито на почетку другог полувремена уследио је велики пад у игри.

- Друго полувреме доста слабије. Ушли смо у тај део игре са жељом да у првих 15. минута игре јаким ритмом наметнемо иницијативу. Ипак чини ми се да смо онда мало успорили, што је противник користио па су нам Јермени добро запретили у неколико ситуација. Видљиво је да су играчи доста уморни, морали смо боље физички да изгледамо, али шта је ту је. Победа је у овом тренутку најбитнија – закључио је селектор Србије.

Марковић: Драго ми је што сам дебитовао победом

Први пут за најбољу репрезентацију Србије заиграо је и млади нападач Партизана Лазар Марковић.

- Сјајан је осећај обући дрес националног тима, а још ми је драже што сам победом дебитовао – рекао је Марковић.

Да ли сте имали трему код интонирања химне или када је почела утакмица?

- Можда мало код химне када смо запевали, али после не.

Ко је од играча на вас оставио најјачи утисак?

- Не бих никога издвајао, сви су ми много помагали током утакмице. Мени је искрено све супер на терену изгледало. Селектор ми је честитао после утакмице, мислим да је задовољан – закључио је Марковић.

FreddyHouse wrote:@Morning Glory

:facepalm:

sorry za off!
DON

Postby Sony » 28 Feb 2012, 19:13

Pomislio sam da je zaista opet on selektor :D

Пет минута пре почетка утакмице један од домаћих новинара дошао је да се распита код српских извештача ко је заиста селектор Србије, јер је у протоколу било уписано име Радована Ћурчића, док је кипарска национална телевизија на клупу Орлова вратила Владимира Петровића.

– Ко је селектор Србије – упитао је Кипранин.
– Радован Ћурчић – уследио је одговор.
– Како? На нашем титлу пише да је то Петровић.
– Није више селектор, сада је Ћурчић.
– А где је онда Петровић – био је упоран домаћи новинар, али је брзо добио објашњење.

Zurnal
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 19:16

@Vucko88

Ja protiv decka licno nemam nista cak mi je veoma simpatican jer je velika grobarcina...

Da li to znaci da je on dobar igrac i da zbog gola u derbiju treba da pljunem po onome sto vidim?

Ja nisam ostrascen i nemam idole. Zbog njega je Partizan dosta propustio i prokockao, samo da sam slep ne bih to primetio...
Bolje da je lepo ostao u Radnickom, a da je Partizanov stadion iskljucivo posecivao na tribini. Rado bih ga zagrlio i pevao sa njim...
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 19:19

On je bio smesno placen i kao takav jedan o najboljih nasih igraca, ni jedan menadzer ga nije gurao... Toliko o nama... Sta je propustio i prokockao?

KOliko se potencirao njegov (ne) kvalitet kod kvazi strucnjaka, koliko se potencirala prica da se gura u repku kako bi se prodao itd... Sto sad igra? Danas je korektno odradio posao, ono sto se od njega ocekuje ocigledno dobro radi, inace ne bi igrao.

Nisi ostrascen i nemas idole :laugh: Kakve to veze ima...
DON

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 19:24

VUČKO_88 wrote:On je bio smesno placen i kao takav jedan o najboljih nasih igraca, ni jedan menadzer ga nije gurao... Toliko o nama... Sta je propustio i prokockao?

"Najboljih igraca" :facepalm:

Placen je koliko i vredi...

Partizan je propustio zapazenije evropske rezultate jer je na utakmicama imao coveka kojem je brzina "vihorna" i za koga je rec tranzicija kineskog porekla...
Tecnost u igri i kontranapad blago receno katastrofa...

IGRAC PROSLOG VEKA...i to poor man Jokanovic
FreddyHouse

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 19:26

FreddyHouse wrote:@Morning Glory

Bilo je i gorih od njega.

Tosic,Jankovic,Kuzmanovic,Rajkovic,Ninkovic... :P
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby RobRoy » 28 Feb 2012, 19:27

FreddyHouse

Raća je očekivanja opravdao u potpunosti.

Spoiler: pokaži
Zar si ti od njega očekivao da pruži više od danas prikazanog?
Ja nisam. Kada je njegova igra u pitanju moja očekivanja su ravna nuli, tako da me nikada ne razočara.
Last edited by RobRoy on 28 Feb 2012, 19:29, edited 1 time in total.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 19:28

VUČKO_88 wrote:On je bio smesno placen i kao takav jedan o najboljih nasih igraca, ni jedan menadzer ga nije gurao... Toliko o nama... Sta je propustio i prokockao?

KOliko se potencirao njegov (ne) kvalitet kod kvazi strucnjaka, koliko se potencirala prica da se gura u repku kako bi se prodao itd... Sto sad igra? Danas je korektno odradio posao, ono sto se od njega ocekuje ocigledno dobro radi, inace ne bi igrao.

Nisi ostrascen i nemas idole :laugh: Kakve to veze ima...

BOLD: Zato sto se od njega ne ocekuje nista...ili mozda nesto sto mi smrtnici ne mozemo da vidimo

To sto nemam idole i nisam ostrascen je odgovor na klip koji si okacio kao neku meru vrednosti...
FreddyHouse

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 19:30

MorningGlory wrote:Bilo je i gorih od njega.
Tosic,Jankovic,Kuzmanovic,Rajkovic,Ninkovic... :P

Hmmmmm...
Tosic katastrofalan
Kuzma dao gol
Rajkovic ( gde je Nastasic)
Ninkovic odsecen zahvaljujuci Raci i Kuzmi

U svakom slucaju najgori po mom misljenju i najzasluzniji sa Kuzmom za onakvu igru :D
Last edited by FreddyHouse on 28 Feb 2012, 19:32, edited 1 time in total.
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 19:32

FreddyHouse wrote:"Najboljih igraca" :facepalm:

Partizan je propustio zapazenije evropske rezultate jer je na utakmicama imao coveka kojem je brzina "vihorna" i za koga je rec tranzicija kineskog porekla...

:facepalm: mozes da stavis timu za koji navijas, srpskom fudbalu, jer je RACA BIO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA PARTIZANA! Toliko o Partizanu, toliko o srpskom fudbalu... Ali to nije njegova krivica...

Partizan je propustio zapazenije evropske rezultate jer nema pojma na milijardu nivoa... Nema to veze sa Racom, vec sa radom sa mladima, talentom, kvalitetom, parama, strukom itd.

Pa sto onda neko drugi to ne odradjuje, kad svi Vi strucni smrtnici vidite da ne radi nista?

Ovo za idole i meru vrednosti - losa ti je percepcija.... Klip je samo potvrda da je decko nesto dao Partizanu, i da nije trebao da ostane u Radnickom...
DON

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 19:40

VUČKO_88 wrote:
FreddyHouse wrote:"Najboljih igraca" :facepalm:

:facepalm: mozes da stavis timu za koji navijas, srpskom fudbalu, jer je RACA BIO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA PARTIZANA! Toliko o Partizanu, toliko o srpskom fudbalu... Ali to nije njegova krivica...

Partizan je propustio zapazenije evropske rezultate jer nema pojma na milijardu nivoa... Nema to veze sa Racom, vec sa radom sa mladima, talentom, kvalitetom, parama, strukom itd.

Pa sto onda neko drugi to ne odradjuje, kad svi Vi strucni smrtnici vidite da ne radi nista?

Ovo za idole i meru vrednosti - losa ti je percepcija.... Klip je samo potvrda da je decko nesto dao Partizanu, i da nije trebao da ostane u Radnickom...

1. Raca nije BIO, niti ce BITI jedan od najboljih u bilo kakvoj ozbiljnijoj konkurenciji

2. Raca je veliki faktor nasih rezultata i sredine terena koja nije ni postojala

3. Nisu mi poznati razlozi zbog kojih Raca drzi sredinu terena jednom evropski raspalom Partizanu i jos upropascenijoj Srbiji koju jedna Jermenija raspametila na sredini terena. Mozda ce ti na to odgovoriti neki ozbiljan strucnjak ako sedne na klupu "orlova". Ili mozda Racina karijera za 2-3 godine...

4.Klip je samo grancica za koju se ti drzis i mislis kako cu je ja videti kao neku grandioznu stvar. Svaka mu cast na pogodku, ali da se ja pitam on do derbija nikad ne bi ni stigao.
Nije trebao da ostane u Radnickom, ima solidnih fenjerasa i u prvoj ligi, uvrh glave Rad ili Spartak...
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 19:49

FreddyHouse wrote:1. Raca nije BIO, niti ce BITI jedan od najboljih u bilo kakvoj ozbiljnijoj konkurenciji

U Partizanu je bio... Ovo sto si odgovorio samo potvrdjuje moje prethodno pitanje pisanje :roll: ...

2. Raca je veliki faktor nasih rezultata i sredine terena koja nije ni postojala

Raca je bio vazan faktor svih Partizanovih rezultata. Dobrih i losih.

3. Nisu mi poznati razlozi zbog kojih Raca drzi sredinu terena jednom evropski raspalom Partizanu i jos upropascenijoj Srbiji koju jenda Jermenija raspameti na sredini terena. Mozda ce ti na to odgovoriti neki ozbiljan strucnjak ako sedne na klupu "orlova". Ili mozda Racina karijera za 2-3 godine...

Kakve ovo veze ima sa bilo cim? Decko je osrednji fudbaler za evropske uslove, zato i igra u Blekburnu, zato ga traze temo neke Rode, zato ne moze da se proda za 5 miliona. Ali to ne znaci da je trebao da ostane u Radnickom.

4.Klip je samo grancica za koju se ti drzis i mislis kako cu je ja videti kao neku grandioznu stvar. Svaka mu cast na pogodku, ali da se ja pitam on do derbija nikad ne bi ni stigao.
Nije trebao da ostane u Radnickom, ima solidnih fenjerasa i u prvoj ligi, uvrh glave Rad ili Spartak...

Pa sto se ne pitas ti? Evo imali smo pre njega briljantne partije Lole, Meda, Fejse, Jovanovica i Co. I kad je bilo gusto - daj Raci da igra... Sto? Zato sto je bolji od svih njih. I to ne govori puno o njemu, vec o ovima gore, o srpskom fudbalu...

Klip je demant tvoje glupe izjave! Isto tako sam mogao i da ti ostavim trofeje koje je osvojio, broj utakmica, golova....
DON

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 20:01

@Vucko88
Nisam navikao da diskutujem na nivou na kojem insistiras i tom prilikom priznajem da je moja izjava glupa i da je Raca osrednji fudbaler evropskog fudbala.
Mozda ce ovo moje priznanje naterati Racu da to i bude. Mozda ce se sutradan probuditi kao takav fudbaler.
A dok je tebe i takvih koji misle tako buduci selektori ce imati razloga da takve i stavljaju u reprezentaciju dok ce se pravi zaljubljenici fudbala gaditi i sramiti igre koju ista prezentuje...
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 20:12

FreddyHouse wrote:@Vucko88
Nisam navikao da diskutujem na nivou na kojem insistiras i tom prilikom priznajem da je moja izjava glupa i da je Raca osrednji fudbaler evropskog fudbala.
Mozda ce ovo moje priznanje naterati Racu da to i bude. Mozda ce se sutradan probuditi kao takav fudbaler.
A dok je tebe i takvih koji misle tako buduci selektori ce imati razloga da takve i stavljaju u reprezentaciju dok ce se pravi zaljubljenici fudbala gaditi i sramiti igre koju ista prezentuje...

Na kom nivou? Jebao, kurac, ovca, koza, zadruga, tele, majmun, sramiti, gaditi? Strasan ti je nivo..

Radosav Petrovic je osrednji igrac jednog od najlosijih engleskih timova. I kao takav je jedan od najboljih na toj poziciji u Srbiji. Sta ti to govori o srpskom fudbalu?

Pusti te fore o zaljubljenicima u fudbal, posebno u ovoj drzavi punoj kvazi strucnjaka, sto u struci, sto na tribinama, sto po forumima, jer dok je takvih kao ti nikada necemo ici napred, jer cemo nipodostavati svakoga...

Sto ga selektori zovu? Sto je u Partizanu igrao za tri godine oko 70 meceva, dao oko 20 golova, osvajao titule, igrao LS i LE? Sto uvek ispred svih? Daj neko resenje, koga da stave, koga Partizan da dovede?

Da si zaljubljenik u fudbal ne bi gledao Srbiju u fudbal i nasoj zemlji... Jer sem malog Markovica nemas sta da vidis a da je na nekom svetskom nivou... Sve sto valja odmah ode preko... I samo mazohisti, medju kojima sam i ja, mogu da gledaju fudbal u Srbiji, da gledaju repku pod V.D. selektorom, da se bude u 4 da gledaju tekmu u Hondurasu... I znam da je ocajana situacija, ali ga volim i postujem.

Fudbal nam je tuga, ali to nije razlog da se pljuje po onima koji se trude i daju sve od sebe....

Edit -> Ljudi od vajkada traze krivce za probleme u pogresnim likovima... Pa tako kimamo X primera, Isus je najvise pominjan kroz istoriju... Isto tako posle danjasnjeg meca ljudi pocinju da krivca trose u selektoru, Raci, Rajkovicu... Najlakse je reci da je neki X lik kriv za sve... I odmah hajka krece... Histerija, uvrede, nipodastavanje...

Tako ljudski, a tako pogresno... A krivci nastavljaju da nas ukopavaju, resenja nema na vidiku... Fudbal nam je sistemski unisten od strane idiota, isto kao i drzava... Zasto? Ko je rekao pare?
DON

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja