Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby KKP » 12 May 2011, 20:07

Pa sigurno da će i on biti sada opcija (domaći igrač), uz Ercega, mada teško da će Makabi pojačati konkurenta i u Evroligi i u NLB ligi...
KKP

Postby mali_buda » 12 May 2011, 21:17

KKP wrote:Pa sigurno da će i on biti sada opcija (domaći igrač), uz Ercega, mada teško da će Makabi pojačati konkurenta i u Evroligi i u NLB ligi...

A zasto nas ne bi pojacali? Da li oni nas smatraju konkurentom u EL? Da li im je bolje da se igrac na kog racunaju u buducnosti kali kroz jaka takmicenja (NLB i EL) i to u ekipi u kojoj ce imati veliku minutazu ili da ga tutnu u neki Hapoel pa nek se tamo sa njima bakce :)
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Beonegro » 13 May 2011, 08:51

KKP wrote:Pa sigurno da će i on biti sada opcija (domaći igrač), uz Ercega, mada teško da će Makabi pojačati konkurenta i u Evroligi i u NLB ligi...

Ma ja sam to malo lupio, Makabi je inače prilikom Milanovog transfera potpisao neki protokol o saradnji sa Gemofarmom, tako da me ne bi začudilo da ga na sezonu vrate u Vršac (a da im se zauzvrat obeća da eventualno imaju neko pravo prvenstva na ove sadašnje HFove juniore ili slično...)
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Postby AirBall » 13 May 2011, 11:00

Caja Laboral je vrlo zadovoljna sa onim sto je prikazao Marcelinho Huertas i pokusace da produze ugovor sa njim...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby lord_slawe_ » 13 May 2011, 13:10

Jeremy Pargo je vrlo blizu potpisa za Fenerbahce, znam da je bilo, ali sada je jos ozbiljnije :D
lord_slawe_

Postby lord_slawe_ » 13 May 2011, 13:14

Zalgiris je pobedio Lietuvos Ritas u trecoj utakmici finala play-offa sa 70-67 i sada vodi sa 2-1 u seriji. Najbolji kod Zalgirisa DeJuan Collins sa 18p i Jankunas sa 17p a na drugoj strani Gecevicius je ubacio 17p a Valanciunas 12p..
lord_slawe_

Postby AirBall » 13 May 2011, 13:18

lord_slawe_ wrote:a na drugoj strani Gecevicius je ubacio 17p a Valanciunas 12p..

Treba napomenuti da je Rasicevicius imao 6 poena (ima dzigericu da im iz'ed k'o sto je meni iz'eo :P)...
AirBall

Postby AirBall » 13 May 2011, 13:30

I ako je izgledalo da je dolazak Jaycee Carrolla u Real Madrid gotova stvar u trku se ukljucila i Barcelona i nije iskljuceno da ce im katalonci po ko zna koji put pomrsiti konce...
AirBall

Postby KKP » 13 May 2011, 15:07

Džejsi Kerol je sjajan bek, šuter, nije ni čudo što se najveći "tuku" oko njega. Definitivno igrač za veliki tim, za velika dela. Takvih bekova je retko danas u Evropi.
KKP

Postby Stoxan » 14 May 2011, 20:06

Svetislav Pešić: Ne zanima me Real, ostajem u Valensiji

Foto: Rojters
Tekst: Press

Ne menja sredinu: Svetsilav Pešić

Srpski trener Svetislav Pešić izjavio je da želi da ostane u Valensiji i naredne sezone. Španski mediji poslednjih dana opširno pišu o tome da je Pešić prvi pik Reala u nastojanju da se vrati u sam vrh evropske košarke.

ACB liga ulazi u samu završnicu, a to kao da je bio znak da se krene sa licitiranjem ko će gde naredne sezone. Kao i uvek, u centru pažnje je madridski Real koji želi da reši pitanje trenera. Prvi pik je Svetislav Pešić, aktuelni trener Valensije. Srpski stručnjak, međutim, želi da rasprši sve spekulacije, bar dok se sezona ne završi.

- Omar Kuk, Robertas Javtokas i Svetislav Pešić žele da nastave rad u Valensiji s entuzijazmom i uzbuđenjem kao i do sada. Nije čudno interesovanje Reala, sutra će se pojaviti neki novi kandidat. Za mene je najvažnije da Valensija nema drugog kandidata, klub i ja imamo dogovor da ne govorimo previše o tome - rekao je Pešić.

Srpski trener je svestan da se priče o pojačanjima uvek dešavaju „posle Kupa Kralja i u finišu regularnog dela sezone". - Prvo se priča o Svetislavu Pešiću, sada o Omaru Kuku, onda će na red doći Javtokas, pa Rafa Martinez, Viktor Klaver. Kada imate iza sebe odličnu sezonu normalno je da govorite o sebi i svojim igračima - rekao je Pešić.

Trener Valensije na kraju poručuje da priče o odlasku neće destabilizovati tim.
- Kako se ugovori između dve strane završavaju, tako se i spekulacije povećavaju i ljudi pokušavaju da destabilizuju klub. Međutim, ne brinem se, jer moj tim je veliki i mnogo bolji od ostalih - završava Pešić.
D. I.

http://sportservis.name/wsw/index.php?p=82&ni=22385
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby mali_buda » 14 May 2011, 22:50

Pretpostavljam da sve ovo znaci da postoje realne sanse da oni i sledece sezone igraju EL?!
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 14 May 2011, 22:51

Kariju nikad, ali nikad ne treba verovati... Jeste li vi zaboravili one njegove intervjue u vezi produzetka ugovora sa Zvezdom...

Mislim, mozda i ostane u Valensiji, ali nista ja ne uzimam zdravo za gotovo... :D
AirBall

Postby AirBall » 15 May 2011, 16:00

Po poslednjim informacijama iz Grcke postoji velika verovatnoca da Teodosic na kraju sezone napusti Oly i pojaca Barcelonu...

Sve su glasniji rumori da je sa necim nezadovoljan...
AirBall

Postby KKP » 15 May 2011, 19:51

Jedina prepreka može biti veliko obeštećenje za Tea, ali izgleda i sva je prilika da je Barsa baš zagrizla...
KKP

Postby irriducibili » 15 May 2011, 19:55

KKP wrote:Jedina prepreka može biti veliko obeštećenje za Tea, ali izgleda i sva je prilika da je Barsa baš zagrizla...

Ma kakvo obestecenje, ko moze da zainteresuje ponudom Angelopulose, koji su vec 100 miliona spiskali radi svog hira?
irriducibili

PreviousNext

Return to Evropska košarka