da, marko tomas je skolovan igrac za razliku od kurtisa dzerelsa i za njega je doktor kosarke ( ne znam dal si gledao euroligu prosle sezone, s obzirom na podmevanje tomasu, verovatno nisi)...
pobeda protiv nansija koji se raspao nakon odlaska batuma ne moze biti utakmica koju je dzerels sam dobio na suvi kvalitet...mora neko da ubaci kos, a nansi je bio los...nije fener bio dobar...
oly-fener je isto smesno spominjati, cirkus od strane sudije sa 156 bacanja...kako oly igra u gostima po difoltu dobro se i drzao veci deo utakmice...
ja ne gledam kurtisa dzerelsa kao ti, ja gledam oba tima i svakog igraca na terenu, kurtis dzerels je top 16 odigrao na katastrofalnom nivou hteo ti to da priznas ili ne, smesno je bilo gledati kako u istanbulu protiv zelenih nije mogao da sutne u par navrata i onda uvali saigraci loptu 1,5 sek pre kraja napada...smesan igrac koji igra za sebe ne za ekipu, uostalom, jedva cekam da ga nego uzme, uredno cemo ga naplatiti kao sto smo ove sezone
ukic-dzerels najsmesniji tandem svih vremena...na celu sa trenerom spahijom za koga sma vec pisao sta mislim ne bih da se ponavljam...