Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dimitrije » 07 Jan 2020, 10:36

Kako vam se čini odluka Tue Tagavoiloe da izadje na draft posle ovakve povrede/sezone? Ko će se odlučiti da ga draftuje ako ne bude mogao da učestvuje na combine?
Dimitrije

Postby Peki » 07 Jan 2020, 15:59

Dimitrije wrote:Kako vam se čini odluka Tue Tagavoiloe da izadje na draft posle ovakve povrede/sezone? Ko će se odlučiti da ga draftuje ako ne bude mogao da učestvuje na combine?

Mislim da nema šanse da izadje iz top10, Miami ili Carolina ce ga uzeti najkasnije.
Peki

Postby Peki » 07 Jan 2020, 16:01

Panthersi potpisali Matta Rhulea s Baylora. Giantsi izgleda izvisili tu, navodno je njima on bio prva opcija.

Carolina ce vjerojatno njemu pustiti da izabere QB i s novim QB i CMC, lako moguce Tua, ici u rebuilding.
Peki

Postby Zlaja » 07 Jan 2020, 16:12

Bengalsi, Dolfinsi, Čardžersi i Pantersi će najverovatnije ići na Qb, a možda i Rejdersi, Koltsi, Bakanirsi.

Sa druge strane ugovori ističu Brejdiju, Brisu, Meningu, Riversu, Bridžvoteru, Vinstonu, Marioti, Tenehilu...

Uz već pominjani trejd Njutna, pitanje je šta će biti i sa Karom, Folsom, Flakom...

Nisam našao informaciju koliko je Smit blizu povratka.
Zlaja

Postby mmarko28 » 07 Jan 2020, 17:14

Zlaja wrote:Bengalsi, Dolfinsi, Čardžersi i Pantersi će najverovatnije ići na Qb, a možda i Rejdersi, Koltsi, Bakanirsi.

Sa druge strane ugovori ističu Brejdiju, Brisu, Meningu, Riversu, Bridžvoteru, Vinstonu, Marioti, Tenehilu...

Uz već pominjani trejd Njutna, pitanje je šta će biti i sa Karom, Folsom, Flakom...

Za Smitha je pitanje da li će više ikada zaigrati. Taj prelom je bio baš ozbiljan. Što se tiče Panthersa, nisam baš siguran da će juriti QB ove godine. Mislim da će sačekati da vide da li Cam može da ozdravi, a onda sledeće godine da pokupe QB na draftu ili free agency. Mislim da njihov vlasnik ovo vidi kao priliku za totalnu rekonstrukciju cele organizacije i da mu se ne žuri da bude uspešan sledeće sezone već da napravi osnovu za dugoročan uspeh. Mnogo timova koji bi zamenili QB ali nema mnogo QB vrednih potpisivanja. Brady, Brees, Rivers i Eli su prošli svoj zenit, oni su sad QB kojeg potpišeš na 1-2 godine dok razvijaš mladog QB koji je na klupi, po meni Eli nije dovoljno dobar čak ni za to. Bridgewater je QB koji bi se dobro snašao u timu koji je već jak i gde ne mora da igra po lošem vremenu. Meni je najveća misterija šta će Buccaneersi uraditi sa Winstonom. Izjava Ariansa posle kraja sezone nije baš zvučala sjajno. Kao da žele da ga se otarase. Tannehill će dobiti kratak ugovor ili će ga Titansi zadržati sa franchise tag-om. Još jedan QB koji bi mogao da bude na tržištu, kao trejd opcija je Nick Foles. Jaguarsi imaju ogroman ugovor sa njim, a on ove godine nije ništa pokazao. Problem ove godine je i to što će biti samo 2 QB koja su vredna draftovanja u prvoj rundi. Jedan će otići kao prvi pik (Bengalsi - Burrow). Što se tiče drugog, ima mnogo analitičara koji misle da je precenjen i da ne zaslužuje da bude top 10 pik - Herbert.
mmarko28

Postby mmarko28 » 07 Jan 2020, 17:19

Ovo niko nije očekivao!!!

mmarko28

Postby Peki » 07 Jan 2020, 17:27

mmarko28 wrote:Ovo niko nije očekivao!!!

A tko je moga i ocekivati, da ce uzeti prije njega, nego recimo McDanielsa? Mozda je kod McDanielsa i proslost problem, ono sto je Coltsima napravio, al da su ga oni bas htjeli ne vjerujem da bi im smetalo.
Peki

Postby mmarko28 » 07 Jan 2020, 17:41

Peki wrote:
mmarko28 wrote:Ovo niko nije očekivao!!!

A tko je moga i ocekivati, da ce uzeti prije njega, nego recimo McDanielsa? Mozda je kod McDanielsa i proslost problem, ono sto je Coltsima napravio, al da su ga oni bas htjeli ne vjerujem da bi im smetalo.

Ja mislim da McDaniels ne želi da radi sa Gettlemanom. Odbio ih je pre dve godine kad su dovodili Shurmura. Njima su glavni kandidati, pored Judge-a, bili Rhule i Don Martindale. Izgleda da je Rhule dobio ponudu od Panthersa, zvao Giantse i pitao da li žele da mu ponude iste uslove. Kad su ovi odbili, potpisao je za Pantherse.
7 godina/60 miliona $. Ovako dug ugovor pokazuje da Panthersi žele da idu u rebuild.

Ja sam oduševljen da je neko imao petlju da potpiše trenera specijalnog tima. Dobar trener ST može da bude samo neko ko mnogo polaže na detalje, disciplinu, ko može da motiviše igrače da igraju 100%, da izginu za tim. To su kvaliteti koji su potrebni i za prvog trenera.
mmarko28

Postby batistuta_20 » 07 Jan 2020, 17:58

Dzajentsi trazili dozvolu da obave intervju sa Geretom

Pit, ovo nece preziveti :D
SAMO JAKO!
batistuta_20

Postby Dimitrije » 07 Jan 2020, 18:00

Peki wrote:
Dimitrije wrote:Kako vam se čini odluka Tue Tagavoiloe da izadje na draft posle ovakve povrede/sezone? Ko će se odlučiti da ga draftuje ako ne bude mogao da učestvuje na combine?

Mislim da nema šanse da izadje iz top10, Miami ili Carolina ce ga uzeti najkasnije.

Verovatno i on to misli čim izlazi na draft, ali bez combine mi smrdi da će uopšte u prvoj rundi biti biran. Ja sam očekivao da se vrati još sezonu za Alabamu. Verovatno bati ostavlja tim :beyond:
Dimitrije

Postby Dimitrije » 07 Jan 2020, 18:07

mmarko28 wrote:
Zlaja wrote:Bengalsi, Dolfinsi, Čardžersi i Pantersi će najverovatnije ići na Qb, a možda i Rejdersi, Koltsi, Bakanirsi.

Za Smitha je pitanje da li će više ikada zaigrati. Taj prelom je bio baš ozbiljan. Što se tiče Panthersa, nisam baš siguran da će juriti QB ove godine. Mislim da će sačekati da vide da li Cam može da ozdravi, a onda sledeće godine da pokupe QB na draftu ili free agency. Mislim da njihov vlasnik ovo vidi kao priliku za totalnu rekonstrukciju cele organizacije i da mu se ne žuri da bude uspešan sledeće sezone već da napravi osnovu za dugoročan uspeh. Mnogo timova koji bi zamenili QB ali nema mnogo QB vrednih potpisivanja. Brady, Brees, Rivers i Eli su prošli svoj zenit, oni su sad QB kojeg potpišeš na 1-2 godine dok razvijaš mladog QB koji je na klupi, po meni Eli nije dovoljno dobar čak ni za to. Bridgewater je QB koji bi se dobro snašao u timu koji je već jak i gde ne mora da igra po lošem vremenu. Meni je najveća misterija šta će Buccaneersi uraditi sa Winstonom. Izjava Ariansa posle kraja sezone nije baš zvučala sjajno. Kao da žele da ga se otarase. Tannehill će dobiti kratak ugovor ili će ga Titansi zadržati sa franchise tag-om. Još jedan QB koji bi mogao da bude na tržištu, kao trejd opcija je Nick Foles. Jaguarsi imaju ogroman ugovor sa njim, a on ove godine nije ništa pokazao. Problem ove godine je i to što će biti samo 2 QB koja su vredna draftovanja u prvoj rundi. Jedan će otići kao prvi pik (Bengalsi - Burrow). Što se tiče drugog, ima mnogo analitičara koji misle da je precenjen i da ne zaslužuje da bude top 10 pik - Herbert.

A Hurts? Imao je OK koledž karijeru i ovu baš dobru godinu
Dimitrije

Postby mmarko28 » 07 Jan 2020, 18:15

Pogledaj meč protiv LSU. Hurts još uvek nije ozbiljan QB. Mora mnogo da radi da bi postao starter. Mislim da će biti draftovan negde u 2-3 rundi.
mmarko28

Postby Dimitrije » 07 Jan 2020, 18:33

Gledao. Prosto uzevši sve u obzir drugačiji ishod nisam ni očekivao. Ali je opet imao odličnu sezonu, uz sve prethodne "grehe" može da bude visoko draftovan. Videćemo, ja navijam za Clemson ali me ne bi čudilo da slično prodju kao Oklahoma. LSU je ove godine mašina za mlevenje, ne pratim baš ni dugo ni pažljivo NCAAF ali ovo je ludilo
Dimitrije

Postby Pit Bull » 07 Jan 2020, 21:53

Nisam odusevljen sa Judgeom, ali videcemo...

Ja ne znam da li je osim Harboa bilo koji HC trenutno u ligi bio ST koordinator...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby mmarko28 » 07 Jan 2020, 22:30

Pit Bull wrote:Nisam odusevljen sa Judgeom, ali videcemo...

Ja ne znam da li je osim Harboa bilo koji HC trenutno u ligi bio ST koordinator...

Belichick
mmarko28

PreviousNext

Return to Američki fudbal