mmarko28 wrote:Ovo niko nije očekivao!!!
mmarko28 wrote:Ovo niko nije očekivao!!!
Peki wrote:mmarko28 wrote:Ovo niko nije očekivao!!!
Peki wrote:Dimitrije wrote:Kako vam se čini odluka Tue Tagavoiloe da izadje na draft posle ovakve povrede/sezone? Ko će se odlučiti da ga draftuje ako ne bude mogao da učestvuje na combine?
Mislim da nema šanse da izadje iz top10, Miami ili Carolina ce ga uzeti najkasnije.
mmarko28 wrote:Zlaja wrote:Bengalsi, Dolfinsi, Čardžersi i Pantersi će najverovatnije ići na Qb, a možda i Rejdersi, Koltsi, Bakanirsi.
Sa druge strane ugovori ističu Brejdiju, Brisu, Meningu, Riversu, Bridžvoteru, Vinstonu, Marioti, Tenehilu...
Uz već pominjani trejd Njutna, pitanje je šta će biti i sa Karom, Folsom, Flakom...
Nisam našao informaciju koliko je Smit blizu povratka.
Za Smitha je pitanje da li će više ikada zaigrati. Taj prelom je bio baš ozbiljan. Što se tiče Panthersa, nisam baš siguran da će juriti QB ove godine. Mislim da će sačekati da vide da li Cam može da ozdravi, a onda sledeće godine da pokupe QB na draftu ili free agency. Mislim da njihov vlasnik ovo vidi kao priliku za totalnu rekonstrukciju cele organizacije i da mu se ne žuri da bude uspešan sledeće sezone već da napravi osnovu za dugoročan uspeh. Mnogo timova koji bi zamenili QB ali nema mnogo QB vrednih potpisivanja. Brady, Brees, Rivers i Eli su prošli svoj zenit, oni su sad QB kojeg potpišeš na 1-2 godine dok razvijaš mladog QB koji je na klupi, po meni Eli nije dovoljno dobar čak ni za to. Bridgewater je QB koji bi se dobro snašao u timu koji je već jak i gde ne mora da igra po lošem vremenu. Meni je najveća misterija šta će Buccaneersi uraditi sa Winstonom. Izjava Ariansa posle kraja sezone nije baš zvučala sjajno. Kao da žele da ga se otarase. Tannehill će dobiti kratak ugovor ili će ga Titansi zadržati sa franchise tag-om. Još jedan QB koji bi mogao da bude na tržištu, kao trejd opcija je Nick Foles. Jaguarsi imaju ogroman ugovor sa njim, a on ove godine nije ništa pokazao. Problem ove godine je i to što će biti samo 2 QB koja su vredna draftovanja u prvoj rundi. Jedan će otići kao prvi pik (Bengalsi - Burrow). Što se tiče drugog, ima mnogo analitičara koji misle da je precenjen i da ne zaslužuje da bude top 10 pik - Herbert.
Pit Bull wrote:Nisam odusevljen sa Judgeom, ali videcemo...
Ja ne znam da li je osim Harboa bilo koji HC trenutno u ligi bio ST koordinator...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests