Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 24 Nov 2019, 22:34

Svaka cast SportKlubu sto pustaju HR komentatore na NFLu na slobodnim kanalima. Sad na SK5 pustaju Patsi-Dalas sa Ivkovicem i Bulicem, poslastica.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby John Schneider » 24 Nov 2019, 22:53

Mi smo sa ovakvom igrom DL najbolji Tim NFC-a. Strasno sta je uspeo Kerol da napravi.

Censelor, Tomas, Serman, Benet, Avril, Clark, Boldvin...Sve to u poslednje dve godine...
John Schneider

Postby Pit Bull » 24 Nov 2019, 23:04

-Bafalo opravdao ulogu favorita i otisao na 8-3. Stilersi dobili u Sinsinatiju i stigli na 6-5... Sledeci sedmice Pitsburg-Klivlend, ko dobije nastavlja borbu za plej-of, ko izgubi pakuje se.

-Rejdersi poduvali, posle ovoga bas tesko oni mogu da izvuku vajld-kard.

-Panteri i zvanicno ispali iz borbe za plej-of.

-Sijetl 6-0 u gostima ove sezone :blue: :blue:
Pit Bull

Postby Pit Bull » 24 Nov 2019, 23:54

Kakav ponor Dzeksonvila, i za njih gotova sezona.

Tenesi se jos stigne za diviziju, a i za WC pogotovo boriti.
Pit Bull

Postby kecman » 25 Nov 2019, 00:15

Patriotsi sa ovakvim napadom i pored sjajnog skora nikakve sanse nemaju u PO.

Jasno je da je Brady u padu, ali ovo sa cime on radi ove godine oko sebe je nevidjeno.
Tri kicker-a, OL koja se ne sastavlja, bez tri kljucna igraca koja su pravila run game prosle godine i WR kor koji je povredjen, zaista izgleda tuzno.
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Pit Bull » 25 Nov 2019, 00:16

Zasto nemaju sanse?

Koliko su poena primili u SuperBowlu prosle sezone?
Pit Bull

Postby kecman » 25 Nov 2019, 00:19

Pit Bull wrote:Zasto nemaju sanse?

Koliko su poena primili u SuperBowlu prosle sezone?

Ali sa ovakvim napadom ne bi dosli do SB.
Oni su prosle godine imali vrhunsku igru trcanjem u PO, za koju su puno zasluga imali Gronk, Develin i Andrews, koji su svi van tima sada. Pored toga, Gronk je bio redovni target u 3rd down situacijama.

Mislim da oni sada ne bi preziveli KC ili Baltimor u plejofu, dovoljan je jedan mec u kojem odbrana nece moci da drzi protivnika ispod 15 poena i oni su gotovi.
kecman

Postby Pit Bull » 25 Nov 2019, 00:22

Smesna prica.

Ljudi ce izvesno imati bye week, prvi mec u plej-ofu protiv Hjustona u Bostonu ili Bafala... Delice ih mec kuci protiv Baltimora ili Cifsa od SuperBowla.

I ti kazes nemaju sanse? Bzvz. prica.
Pit Bull

Postby kecman » 25 Nov 2019, 00:26

Sve to lepo izgleda na papiru, ali kao neko ko je odgledao svaki minut njihovih meceva ove godine apsolutno se ne slazem.

Oni vrlo lako mogu izgubiti ovu utakmicu, pa zatim i naredne dve (@HOU, KC) i onda vise ni prva pozicija pred PO nije sigurna.

Da se razumemo, ja sam NEP fan od kada pratim sport (2001) i voleo bih da ponovo udju u SB i osvoje prsten, ali mi to trenutno deluje potpuno nerealno :)
Voleo bih da gresim!
kecman

Postby Pit Bull » 25 Nov 2019, 00:31

Zato nisi objektivan. :D

Patsi su Patsi, doterace oni napad.
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 25 Nov 2019, 00:34

Ne znam da li me vise nerviraju Eaglsi ili ove kravetine sa najgorim fan base-om u istoriji sporta a neko ce silom prilika morati u PO.
Golden Warrior

Postby kecman » 25 Nov 2019, 03:54

Odbrana SF 49-ersa je poezija ove sezone.
Bukvalno Rodgers ne zna gde se nalazi u prvom poluvremenu. Bas me zanima kako ce se adaptirati i da li mogu nesto promeniti u drugom poluvremenu.
kecman

Postby John Schneider » 25 Nov 2019, 07:07

Ja sam vec pisao o napadu Patriota...bas lose izgleda sve to...da nije bilo onog blokiranog panta ko zna sta bi bilo...

I opet sudije...kakve stvari oni sviraju ovo je vec postalo ozbiljno iritirjuce...kakva dva tripinga I onaj jedan holding, I to u kakvim situacijama...bukvalno izmisljene odluke koje skoro pa direktno odlucuju pobednika...
John Schneider

Postby Felipao » 25 Nov 2019, 08:24

GB rasturen ko kanta. Mislim da su pogresno pristupili mecu, do trenutka kad se Rodzers vise nije vracao na teren ( neke 3 i po cetvrtine) Rodzers je bio u 51 put bio u drop backu, a trcali su 18 puta. U poslednjem drajvu su maltene samo trcali pa se mec zavrsio sa 25 trcanja, ali izuzetno neizbalansirano i pogresan gejmplan protiv ekipe koja najbolje brani pas u ligi.
Sa druge strane ni odbrana GB se nije proslavila, bukvalno su se raspadali, ljudi su im zavrsavali drajvove TD za manje od 2 minuta. Stalno su ostajali hvataci sami, pogotovo Kitl na koga je valjda trebalo da se obrati vise paznje ...
Sve u svemu, Sijetl i SF su napravili veliki korak ka PO, kao i NO, Dalas i Fila su potvrdili da tu nece biti WC, ostaju u mixu Minesota, GB i Ramsi koji su na poraz razlike. Ukoliko Ramsi nocas izgube, bice maltene izvesno kojih 6 prolazi dalje, ako uspeju da dodju do pobede - imace cemu da se nadaju.
Felipao

Postby Felipao » 25 Nov 2019, 14:07

Veceras nas ceka odlicna utakmica. Prvi put od dolaska Mekveja smo autsajderi na domacem terenu, ali ne bih rekao da smo bez sansi. Da igramo u hladnom Baltimoru, rekao bih da su nam sanse nikakve, ali u Koloseumu imamo cemu da se nadamo a evo po meni i zasto.

Kljuc pobede lezi u zaustavljanju Dzeksona, koji je verovatno "najvreliji" QB u ligi trenutno. Do sada je jedan tim prikazao kako na uspesan nacin mozete da limitirate Dzeksona - Chargersi u plejofu. Imali su vrlo zanimljivo resenje sa dime i cloud packetima, odnosno velikim brojem defanzivnim bekova koji mogu da ispariraju brzini Lamara.

Da bi ovo uspesno sproveli morate takodje imati i DL koja moze bez pomoci LB napraviti kvalitetan rush. A gle cuda, Ramsi su upravo prvi u ligi po generisanju pritiska kad se rasuje sa 4 coveka (bez blica takoreci)
Osim toga morate imati kvalitetnog spy igraca. Tejlor Rep iako ruki se odlicno pokazao kako u zaustavljanju pasa tako i u obaranjima. Ima samo jedno omaseno obaranje u sezoni, i predvodi celu ligu u toj kategoriji sa samo 1.3 % omasena tekla, i mislim da bi on mogao dobiti ulogu pracenja Dzeksona i limitiranja u trcanju, uz naravno ostatak tima.
Kad je pas u pitanju, najvise vole da eksploatisu TE a upravo je Litlton najuspesniji LB lige u coverage-u. Od hvataca imaju samo Markiza Brauna koji zna da bljesne na dugackim rutama ali za njega bi trebao da se pobrine Remzi, po meni posle Gilmora najbolji CB lige.
Mislim da imamo sve sastojke da zaustavimo njihov napad, ali nas napad sa druge strane ne uliva poverenje. Mada posle duzeg odsustva se vracaju Cooks a vrv i Woods, Gurli je najzad dobio trcanja (i nadam se da necemo odstupiti od toga), a OL je bar na jednu utakmicu delovala odlicno. Da li je bila slucajnost ili smo najzad uboli dobitnu formulu ne zna se, ali ipak postoji neka nada da ce to u buducnosti delovati mnogo pristojnije bez Havenstajna, Dembija i Alena, a sa ova dva nova rukija i Korbetom iz Klivilenda.
Takodje i nas specijalan tim nije na nivou iz prethodnih sezona, Zurlajn je imao neke omasaje koji mu nisu svojstveni, Heker ne pantuje na istom nivou takodje (za njegove standarde dosta lopti je otislo u touchback) tako da se nadam da ce se i oni probuditi. Uz naravno Gofa koji se nece nikad probuditi al bar ce igrati dovoljno pristojno da ne usere.

Takodje je zanimljivo sto Ramsi imaju 2 igraca Baltimora - Vedla i Janga koji znaju sve o odbrani Baltimora, a oni Pitersa koji zna sve o nama. Tako da bice zanimljivo ko ce bolje iskoristiti to znanje o protivniku.
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal