V.M. Varga wrote:Velika tuga za Gagija, ne samo za SP gde će nam faliti njegova energija, nego i za njegovu karijeru, ako neko nije zaslužio ovakve povrede to je on. Nadam se da vesti neće biti najgore i drago mi je da je potpisao taj ugovor.
Neće biti lako popuniti ovu rupu, očekujem da će se sada Teo čekati do poslednjeg trenutka, a ako bude nakadnih poziva to bi najverovatnije bio Todorović. Ja bih lično voleo da se pozove Vanja, nemamo talentovanijeg beka za budućnost, pa ako ništa da bude 12. igrač u rotaciji i skuplja iskustvo.
Vanja nam ne moze doneti nista...ako cemo vec klinca, moze se osigurati Nakic npr.....nista, ako ni Teo ne bude mogao onda mi vec imamo 12...samo da bar oni ostanu zdravi...i tako, i Radulja i Birca odose za Kinu

.....inace,cak i taj toliko osporavani Birca moze biti od koristi kad imas sistem i jako kvalitetnu ekipu...sto smo danas videli u praksi...njega u bilo koju petorku da stavis, protivnik ne zna koga bi pre jurio, udvajao itd , a Bircu niko ne dira

....Birc je idealan da protiv neke Angole uzme solidne minute i smanji rizik povrede nekog od nosilaca