Skoro sam prisustvovao jednoj diskusiji, ali nisam mogao da se uključim jer nije kao da sam gledao PSD. Uglavnom složili su se da je ovaj prvi bio ubica i ne neki razigravač plus dosta bolji odbrambeni igrač, dok je ovaj drugi više neki all around player.
I ovaj prvi im je još uvek po doprinosu dosta ispred Bogdana zbog zlatnih medalja...
To je otprilike neka sustina, dobro su ih uporedili. Danilovic je bio neka bas klasicna dvojka, kos-masina, Bogdan ume da seta od 1-3. Ja se nekako ne secam da je Danilovic imao generalno slab turnir, 95. i 96. bio je prvi nas strelac, 1997. je pod injekcijama igrao zavrsnicu, Bogdan je 2015. bio slabiji, mada je bio povredjen.
Meni je neka slicnost kod njih dvojice to sto su obojica mozda i najslabije svoje meceve odigrali u finalima OI, kada su se posteno ispromasivali.
I naravno, Danilovic je tu jos uvek ispred Bogdana po broju i kvalitetu medalja, cak cetiri zlata sa EP+jedna bronza+srebro sa OI, dva SP propustio zbog povrede i tri godine pod sankcijama, a prestao da igra u 30. godini zivota. Bogdan za sada u 27-oj godini ima "tek" tri srebra.