Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Bolkonski » 27 Jul 2019, 14:24

Ćoba wrote:Jedino neko ko stvarno nema blage veze o kosarci i o sportu generalno moze koristiti termine 10 puta ili 20 puta bolji.

Jedino neko ko nema pojma o jeziku ne moze ukapirati da se takvi brojevi koriste zarad hiperbolizacije koja ne iskazuje tacnu meru, vec kvalitet nekoga ili neceg.
A jedino neko ko nema pojma o sportu moze da pise nevidjene gluposti iz posta u post i ostaje ziv, poput tebe.
I jedino neko ko nema pojma ni sa cim moze ceo sport da svodi na srbovanje i posmatra kroz prizmu srpskih igraca.
Bolkonski

Postby pick&roll » 27 Jul 2019, 14:32

Druže taj "Drim Tim" 2002. je po kvalitetu bio kao ovaj sad što će biti... a mi smo tad došli sa najjačom mogućom ekipom... nije ti baš neko poređenje...

Kad god su došli u približno najjačem mogućem sastavu popišali su se po svima... jadna ona Nigerija i 70 razlike :laugh:

Kada se pojave u A sastavu ostali nemaju šanse sve i da se napravi selekcija sveta :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby veljkos161 » 27 Jul 2019, 14:46

Kemba ništa specijalno :lollol: ...čovek u Nba natrpa 40 kad mu se digne patka..imao je i 50 plus partije....šta lupetaš čoveče...Jokić je možda za Fiba košarku najbolji igrac na turniru i moguće i Mvp na kraju, jer znamo kako on igra timski i nesebično a od nas se očekuje da doguramo daleko....ostali....da se ne zajebavamo....i taj Bogdan koga ovde glorifikuju mnogi i proglašavaju najboljim igracem naše reprezentacije je čisti prosek u Nba....meni je omiljen igrač ali je tako...šteta što Dončić onomad nije odlučio da nastupa za Srbiju ,zanima me kakva bi onda percepcija Amera bila kad bi postojao tim sa Jokićem i Dončićem kao moguci rival jer kao što znamo, oni Dončića praktično već smatraju belim Dzordanom a Jokić se ovim plej ofom etablirao kao superstar...možda ne bi bilo ovoliko otkaza jer bi im neko i delovao kao dostojan rival .....no, to je opet šbbkbb...da se vratim na Kembu, jebo ti njegovih 25 plus ppg ipak se tamo ne igra odbrana :lollol:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Olimp » 27 Jul 2019, 14:54

pick&roll wrote:Druže taj "Drim Tim" 2002. je po kvalitetu bio kao ovaj sad što će biti... a mi smo tad došli sa najjačom mogućom ekipom... nije ti baš neko poređenje...

Kad god su došli u približno najjačem mogućem sastavu popišali su se po svima... jadna ona Nigerija i 70 razlike :laugh:

Kada se pojave u A sastavu ostali nemaju šanse sve i da se napravi selekcija sveta :beyond:

Totalna neistina.
Tim iz 2002 je imao 9 All star igrača.
Neki od njih poput Redži Milera su legende NBA lige.
Olimp

Postby Ron Swanson » 27 Jul 2019, 14:57

Redži je 2002. imao 37 godina.
Ron Swanson

Postby veljkos161 » 27 Jul 2019, 14:59

Ja moram još...ja razumem što kaze Bolk, " srbovanje" al ti si ga druže prećerao...pa taj Dramond da dodje u Evropu izgledao bi kao miks Hakima i Šaka...volim i ja sve naše sportiste, verovatno su nešto najbolje što dolazi iz ovog rugla od države i društva, ali daj da budemo makar malo objektivniji....probao je Teo u Nba pa videli smo da nije išlo....druga stvar, ljudi koji se ne razumeju u košarku očekuju da utakmice u Nba , gde igraju 15 puta talentovaniji igrači prosečno nego u Evropi, i koje pritom traju dosta duže nego utakmice u Evropi završavaju istim brojem poena prosečno kao utakmice kod nas , jer , jbg, po njihovoj percepciji sve suprotno implicira da se u toj Nba ligi ne igra odbrana :lollol: ... nema veze što su na terenu igrali Durent i Kari a ne Filip Čović i Branko Lazić djavola bi dali 130 poena da se igra odbrana kao u Evroligi :lollol: ...ovakvima se treba zabraniti komentarisanje ...barem dok ne nauce da razlikuju jeR i jeL :beyond:
veljkos161

Postby bezvezarije » 27 Jul 2019, 15:00

Ne pratim Kembu, ali lik igra u fakin Charlotu koji nije ozbiljna ekipa ni na istoku. U 35 minuta 5,9 asista šta je ništa posebno, i šut za trojku 35,6%, isto tanko.
bezvezarije

Postby veljkos161 » 27 Jul 2019, 15:09

bezvezarije wrote:Ne pratim Kembu, ali lik igra u fakin Charlotu koji nije ozbiljna ekipa ni na istoku. U 35 minuta 5,9 asista šta je ništa posebno, i šut za trojku 35,6%, isto tanko.

Sada je u Bostonu....po njemu, Teo je bolji od Kembe ili su u najmanju ruku istih kvaliteta...đe Teo igra, u krevetu kod Jelisavete :lollol: ....msm, Teo je doktor košarke, umetnik, al da se ne zajebavamo više...pa eto , 35 posto bez odbrane, da dodje u Evropu tačno bi otišao na 20 posto :lollol: .... idemo dalje samo nek je veselo :okk:
veljkos161

Postby bezvezarije » 27 Jul 2019, 15:21

Teo trenutno nije naš prvi plej nego Vasa Mičić. Dosta se nabildao i mislim da bi se mogao nositi sa američkim crncima.
bezvezarije

Postby pick&roll » 27 Jul 2019, 15:26

Čovek se preziva Micić :nisamja:
pick&roll

Postby veljkos161 » 27 Jul 2019, 15:27

bezvezarije wrote:Teo trenutno nije naš prvi plej nego Vasa Mičić. Dosta se nabildao i mislim da bi se mogao nositi sa američkim crncima.

Nema svrhe da se objašnjavamo...mogao bi sa nekima verovatno, ali da sad pričamo da je bolji od ovih što će igrati na prvenstvu...pa jbg nije :beyond:
veljkos161

Postby pick&roll » 27 Jul 2019, 15:39

Meni se čini da će Simon ni kriv ni dužan otići i na ovo prvenstvo...

Koliko god Sale gotivio Raduleta, mislim da nije toliko lud da povede 4 petice...

A opet mislim da nije ni toliko lud da povede Raduleta pre nego Bobija ili Milutinova...

Sumnjivo mi je jer je Radule ispoštovao i kvale, a da je hteo da ga precrta verovatno bi to uradio u momentu kad je precrtao i Nedovića i Kalinića... ovako mi ne pije vodu da će ga provući kroz cele pripreme i na last cut-u da mu kaže, e druže, izvini, precrtan si, jbg... ali kaži dragička... ide Simon... jbg, fali nam igrača na trojci :biggrin:
pick&roll

Postby Dexi » 27 Jul 2019, 15:59

Drim tim iz 2002 je imao u svom timu najboljeg asistenta lige A.Miler,najboljeg defanzivca B.Walace,Pirs I Finli u prvih 10 strelaca lige.S.Meriom ,E.Brend isto u vrhu statistickom.pa videli smo Kako su prosli.A ima li na ovom spisku takvih igraca.drim tim 2000 je pobedio litvu Pola kosa u polufinalu.Tim iz 2004 sa sve Dankanom,Ajversonom I ekipom je gubio od portorika 20 razlike,tim iz 2006 sa Lebronom,Polom, izgubi od Grcke.Tacno je da u najboljem timu su bolji od svakoga minimum 15-20 razlike.Ali njima ne dolazi 15 najboljih igraca I sad sta treba da ih se plase I boje ostale ekipe.Od koga to od Pj.Takera,Smarta,Micela,Kuzme,Lopeza,Vokera.Sustina je u nipodastavanju evropske kosarke I pretvaranju Amerikanaca u toboze neke vanzemaljce koji svakog tuku 50 razlike.pa Nas ima 7mil.litvanaca jos manje pa se nosimo sa Amerima koji imaju ogromnu hiperprodukciju svake godine.Da je ostala ex yu mi bismo mogli da im konkurisemo na svakom prvenstvu I to da dolaze u najjacem timu.Spanci isto uvek su pruzali dobar otpor Amerima kad god su igrali.
Dexi

Postby Bogun » 27 Jul 2019, 16:18

Gledaš li ti evropsku košarku, čini mi se ne preterano jer bi primetio da NBA, pardon američki škart, jer mnogi ni ne dobace do NBA dominira ovde.

Larkin, Higins, Siva, Hajns, Danston, Judo, Džjems, Q.Miler, Mekejleb.... lista ide na dalje.

Ja ponavljam, Amerikanci se mogu skinuti, ali to neće biti nimalo lako.
Imaju najveći individualni kvalitet, a te priče ovi naši su barabar, a eto Amerikanci glupi pa neće da ih dovedu mi tek ne piju vodu. Nisu ovo osamdesete godine pa da sumnjaju u Evropljane, odnosno Srbe.

Takođe, ne umanjujem kvalitet naše ekipe, niti evropljana, ali realnost nije na odmet, ti verovatno spadaš u grupu ljudi koja će misliti da smo kiksnuli ako ne osvojimo zlato?

Ne znam šta misliš o sastavu iz 2014. godine koji su poslali, brdo neafirmisanih ili slabo afirmisanih igrača... i Derik Rouz koii nema kolena. I to je bio bedan sastav?
Ljudi sa kojima sam gledao utakmicu npr nisu znali ko je Kajri Irving, i kako neki tamo crnja šutira 7/7 za tri... mora da su steroidi.

Npr, Boston je sa Smartom, Braunom i Tejtumom igrao finale Istoka 2018. godine, i na neiskustvo ispao od Lebrona.

I da, kako uzdižeš Kanađane, a spuštaš kvalitet Amerikanaca? Šuplja ti je logika. Oni imaju samo Mareja koji je približnog kvaliteta kao ovi njihovi.

Inače, odgledao sam skoro to 1/4 sa SP 2002, Bodiroga je šutirao 1/9, 1/10 iz igre, penale je odlično realizovao, ali nije odigrao ništa specijalno. Na primer u poređenju sa finalom od iste godine.

Dexi wrote:Ali njima ne dolazi 15 najboljih igraca I sad sta treba da ih se plase I boje ostale ekipe.Od koga to od Pj.Takera,Smarta,Micela,Kuzme,Lopeza,Vokera.

Mičel je kao ruki i sofmor dva puta za redom uveo Jutu u plejof(ekipa koja igra nešto najpribližnije EL košarci) Bruk Lopez ti je jedan od boljih centara na niskom postu, u Evropi bi trpao brat bratu 30+ svaku utakmicu... Voker pa već su ti pisali.
Last edited by Bogun on 27 Jul 2019, 16:27, edited 1 time in total.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby pick&roll » 27 Jul 2019, 16:27

Ne znam šta da ti kažem... ja bih iskreno voleo da dobijemo Amere 20 razlike i da osvojimo zlato... ali...

Mičel može da zakuca preko pola naše ekipe, lik je monstrum.

Kuzma da ne valja ne bi bio član prve petorke LAL, nije slučajno tu...

Lopez je otac za naše centre... Jokić excluded...

Ako misliš da je Gagi Mil. dobar, videćeš tek Smarta kad dođe na megdan ostalim ekipama na prvenstvu...

Pominješ All Star igrače iz 2002., a ne možeš da prepoznaš kvalitet jednog Kembe...

Kao što rekoh, ne bih da mračim jer je normalno da želim da Srbija osvoji zlato, ali ne bih ni da ti rušim sneška, ta slika koju si ti stvorio u svojoj glavu nije ni malo realna... :beyond:
pick&roll

PreviousNext

Return to Reprezentacije