Gledaš li ti evropsku košarku, čini mi se ne preterano jer bi primetio da NBA, pardon američki škart, jer mnogi ni ne dobace do NBA dominira ovde.
Larkin, Higins, Siva, Hajns, Danston, Judo, Džjems, Q.Miler, Mekejleb.... lista ide na dalje.
Ja ponavljam, Amerikanci se mogu skinuti, ali to neće biti nimalo lako.
Imaju najveći individualni kvalitet, a te priče ovi naši su barabar, a eto Amerikanci glupi pa neće da ih dovedu mi tek ne piju vodu. Nisu ovo osamdesete godine pa da sumnjaju u Evropljane, odnosno Srbe.
Takođe, ne umanjujem kvalitet naše ekipe, niti evropljana, ali realnost nije na odmet, ti verovatno spadaš u grupu ljudi koja će misliti da smo kiksnuli ako ne osvojimo zlato?
Ne znam šta misliš o sastavu iz 2014. godine koji su poslali, brdo neafirmisanih ili slabo afirmisanih igrača... i Derik Rouz koii nema kolena. I to je bio bedan sastav?
Ljudi sa kojima sam gledao utakmicu npr nisu znali ko je Kajri Irving, i kako neki tamo crnja šutira 7/7 za tri... mora da su steroidi.
Npr, Boston je sa Smartom, Braunom i Tejtumom igrao finale Istoka 2018. godine, i na neiskustvo ispao od Lebrona.
I da, kako uzdižeš Kanađane, a spuštaš kvalitet Amerikanaca? Šuplja ti je logika. Oni imaju samo Mareja koji je približnog kvaliteta kao ovi njihovi.
Inače, odgledao sam skoro to 1/4 sa SP 2002, Bodiroga je šutirao 1/9, 1/10 iz igre, penale je odlično realizovao, ali nije odigrao ništa specijalno. Na primer u poređenju sa finalom od iste godine.
Dexi wrote:Ali njima ne dolazi 15 najboljih igraca I sad sta treba da ih se plase I boje ostale ekipe.Od koga to od Pj.Takera,Smarta,Micela,Kuzme,Lopeza,Vokera.
Mičel je kao ruki i sofmor dva puta za redom uveo Jutu u plejof(ekipa koja igra nešto najpribližnije EL košarci) Bruk Lopez ti je jedan od boljih centara na niskom postu, u Evropi bi trpao brat bratu 30+ svaku utakmicu... Voker pa već su ti pisali.