Board index Tenis Teniski miks

Teniski komentatori

Re: Teniski komentatori

Postby Gama » 09 Jan 2012, 00:14

Jao, i ja ove sa rts-a ne mogu da smislim. Radije pratim preko strima, i kineze ako treba, samo njih da ne slusam.
Gama

Postby Maki » 09 Jan 2012, 00:53

Rts ce ove sezone da prenosi Australiju i DC meceve,sva sreca to je to.Treba ih istrpeti sad za AO,ali ja cu vise pratiti na eurosportu.Ako nista drugo,onaj Pesikan mi je barem smesan, i ne nerviram se zbog njegovih gluposti vec se smejem. :)

B92 ce skoro sve prenositi...
Maki

Postby Gama » 09 Jan 2012, 00:58

Jeee, za ES :hatman: . Sto kazes maki, i to je bolje od onih tamo.
Pesikan: ma to je sigurno aut, (onda ide celendz i ushiceno vice), niiiije aut, pa nije aut, dobra je lopta :laugh:
Gama

Postby Sony » 09 Jan 2012, 10:08

Koliko znam...i tandem sa b92 radi na ES-u.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Milutinov Tata » 09 Jan 2012, 14:21

RTS je prosle godine prenosio samo RG, a sa AO polufinale i finale.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Sony » 17 Jan 2012, 13:38

Standardni Nebojsin blog na Blicu:

Dve lagano, dve posle pakla. Ne zna se koja je slađa. Samo nek’ se nižu. Pobede…

2005. godina, prvi Novakov meč u karijeri na Rolan Garosu. Tamo negde na osmici, ako se ne varam, na jednom od tzv. “šoukortova”, pred 50-ak ljudi igrao je protiv Robija Đineprija. Novak tada 153. na svetu, Amerikanac duplo bolje rangiran. Robiju je verovatno instikt već tada iskusnog igrača govorio da ne sme potceniti 18-godišnjeg novajliju, ali posle dva seta na semaforu je stajalo 60 60. Videvši rezultat na ekranima širom kompleksa, ljudi su počeli da pristižu na teren. Do kraja meča bilo je kao u košnici, a Đinepri je na kraju uzeo tri gema u trećem setu.

To je tada bila vest. Danas, skoro sedam godina kasnije, Novak je na vrhu. I kad “časti” rivala koji je izvan prvih 100 sličnim rezultatom, to se prihvata kao normalno. Ali nije. Bez obzira što je Lorenci bio totalni autsajder, niko ne igra na gren slemu slučajno. I nikome nije lako uzeti 17 gemova za redom. Ovo od noćas, Novakove izjave, problemi najvećih konkurenata… Sve govori da je Đoković favorit br.1. Pustite one ankete na zvaničnom sajtu AO, gde su veće šanse dobili i Federer i Nadal. Biće da je Srbe mrzelo da glasaju…

Volim Janka zbog njegovog srca. Stavite se u njegovu poziciju: ambicije i želje kao nikad do sad, paklene pripreme, uneo se celim bićem u ovaj turnir, a gubi 1:0 i Tursunov ima dve set lopte. Činjenicu da se sve može završiti mnogo ranije nego što je očekivao je potisnuo negde duboko u sebi i nije dozvolio da utiče na ono što je usledilo. A mnogi sportisti, predodređeni za velika dela, nikad ih nisu ostvarili jer nisu imalu tu sposobnost. Biće ovo mnogo teška sezona za Janka jer svi žele skalp top 10 igrača, ali baš zbog tog srca verujem u Tipsu. Prva prepreka je za njim, sledi lakša, a onda počinju paklene borbe…

Srpski predstavnici su noćas Melburn park pretvorili u pijacu. Pljuštali su “krompiri”. Ana Ivanović je preuzela Novakov scenario i Domingez Lino ostavila bez gema, bar u prvom setu. Posle je Špankinja uspela da skine nulu sa semafora, ali posle manje od jednog sata njena muka bila je završena. Ana je rekla da najbolje igra kad je opuštena. To je normalno. Jedno od zlatnih pravila sporta. Čak i u tenisu, kad hoćete da zabijete najjači udarac, ruka ne sme čvrsto da steže reket. Mora da bude opuštena, i tek u trenutku udarca – bum! Ana nije bila opuštena na početku sezone, jutros je izgleda dostigla tu mini – nirvanu. Samo napred.

Viktor… Tako je mirisalo na dramu… Ali ovakvu baš nisam očekivao, pogotovo posle prva dva seta. Da se ne lažemo, Troicki nema reputaciju čoveka koji često uspeva da dotakne dno, ali se odbaci gore na površinu pre nego što ne ponestane vazduha. Upravo je to uradio, i to protiv Huana Karlosa Ferera, nekadašnjeg kralja tenisa, čoveka koji je prošao kroz ove situacije million puta, igrao na gren slemu češće nego što ja usisavam kuću (ne, nije mi svinjac, imam rešenje za to). Zato je ovaj uspeh veći. I pobeda sa ovakvim receptom je upravo ono što je trebalo Viktoru sada. Posle nesigurnog početka godine, i automatskog pada samopouzdanja, napravio je preokret koji leči sve. Samo prvo da odmori telo posle maratona, pa idemo dalje…

Sutra je od naših na terenu samo Jelena. Igra protiv devojke moćnog prezimena, Čang. Majkl nema nikakve veze sa Kai – Čen, o kojoj, moram da priznam, ne znam skoro ništa. Vidim da je sa 19 godina bila u top 100, sad je 149. na WTA listi, ali uvek imam oprez prema teniserkama iz tog dela planete. Kineskinja (mada je ona tačnije iz Kineskog Tajpeha, čitaj - Tajvan) su nadolazeća snaga ženskog tenisa. Tu snagu ne bi trebalo da okusi JJ, ali mora da bude oprezna. Repriza preformansa protiv Lore Robson biće dovoljna za sigurnu pobedu.

O pobedama ostalih – Mareja, Rodika, Conge, Kvitove, Šarapove, Dokićeve… Kasnije. Kad se smanji broj naših tamo. Ako se smanji.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby alcesta » 19 Jan 2012, 20:02

Ovi na ES :lollol:

Prevod Matsove emisije u njihovoj interpretaciji, kaže Anabel Barbari: "Znam da ovde učestvuješ na turniru veterinara" :lol: :lol: :lol:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby alcesta » 22 Jan 2012, 14:55

Nijedna opcija nije dobra kad prenosi Pešikan, ali mislim da je ubedljivo najgori kad prenosi JJ i Karolinu. :tap:

Ne volim ni da se sećam šta je sve govorio ovo malo meča što sam gledala, ali mora da se zabeleži ovaj biser, dok su čistili jedan ptičji "suvenir" sa terena:

"Kad jedete mnogo buba, nastaju problemi za tenisere i teniserke na Rolan Garosu".

Ja za ovo ni adekvatan smajli ne mogu da nađem :huh:
alcesta

Postby Sony » 22 Jan 2012, 15:21

Nakon meca je rekao kako je Kim Klajsters bila skoro perfektna...pogotovo u 1.setu. Nije Jelena mogla tada nista protiv Kim Klajsters :D :D

Tako nesto..
Sony

Postby alcesta » 22 Jan 2012, 15:26

Dešava se njemu to često, u prošlom Novakovom meču nekoliko puta je govorio kako mu Beneto ne može ništa. :roll:
alcesta

Postby John Dove » 22 Jan 2012, 16:48

Kako se zove lik koji radi PRENOSE na Eurosport 2? Sta je njemu, sto je onako dosadan?

I je l Pesikan komentator na kecu? Dodje mi da ga prebijem mucki kad glasno cijukne ko devojcica, ne zato sto ne daj boze imam nesto protiv gejeva, nego zato sto je ogromna iritantna pickica.
Animals are my friends...and I don't eat my friends.
John Dove

Postby Sony » 22 Jan 2012, 16:59

Na ES-u pored Pesikana bude i Deronja.
Sony

Postby Liv » 26 Jan 2012, 13:04

O zemljo otvori se :tap:

Mats, u slobodnoj interpretaciji by Liv:
Ova dvojica su toliko dobri da pozelis obojica da pobede. Jedini nacin da se to desi je da pobedi Federer. Jer kad Federer pobedi on je pobednik, a Nadal je takodje pobednik jer je dao sve od sebe. A ako Nadal pobedi onda je on pobednik a Federer gubitnik. Jer onda Federer zna da nije dao sve od sebe.
Liv

Postby Altair » 26 Jan 2012, 13:12

Liv wrote:O zemljo otvori se :tap:

Mats, u slobodnoj interpretaciji by Liv:
Ova dvojica su toliko dobri da pozelis obojica da pobede. Jedini nacin da se to desi je da pobedi Federer. Jer kad Federer pobedi on je pobednik, a Nadal je takodje pobednik jer je dao sve od sebe. A ako Nadal pobedi onda je on pobednik a Federer gubitnik. Jer onda Federer zna da nije dao sve od sebe.

e tacno je tako rekao. dobro si zapamtila :biggrin: ja sam bila suvise shokirana nemogucom postavkom ove teorije
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Liv » 26 Jan 2012, 13:30

... i eto, dobismo pobednika i gubitnika :lollol:
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks