Videcemo kako ce to da izgleda dalje .. Matic,Kolarov,SMS,Zivkovic,Ljajic,Tadic imas 6 igraca koji znanu da igraju fudbal da zadrze loptu naprave dribling razmene pas .. ako sa tim timom ne mozes da napravis igru onda bolje batali trenerski posao ..
Mi u poslednjih 15 godina nismo imali ovako tehnicki potentnu ekipu rekao bih jos od one generacije Jugovic,Piksi itd..
Mene najvise brine sto je Jovancic dosao u Partizan na insistiranje Krstajica jer nije mogao da ga cuva u duelu protiv Rada.
Milenkovic je top klasa kakva stabilnost snaga autoritet na terenu

..
Nama fale desni bek i spic svetske klase da bi ovaj tim bio kompletno jak .
Dmitrovic
Rukavina-Milenkovic-Nastasic-Kolarov
Matic
Sms
Zivkovic-Tadic-Ljajic
Mitrovic
Ovo treba da bude tim za naredni period valjda ce da iskoci neki desni bek i da neko od napadaca proigra do nekog top nivoa mislim da Jovic ima predispozicije za to.
Zanima me da li je Muslin gledao sinoc utakmicu i sta misli o Milenkovicu ,decko je za 90 minuta pokazao da je najbolje stoper Srbije jos od Nemanje Vidica ,a njemu nije bio ni na sirem spisku dok su mu igraju Maksimovic,Vukovic i Stefan Mitrovic i onda se on javlja nesto da moralise..
Ko je upucen zna koja je to matora udbaska ljiga od coveka spremna na sve zarad koristi tala procenta ..znam se i ko je gurao Stefana Mitrovica sve ove godine u reprezentaciju ali to nije za forum ..
Mesetarenja ce uvek da bude , ali da ti ne igra jedan Nikola Milenkovic za koga sam pricao dok je bio u Partizanu da mora odmah da bude pozvan i da zauzme mesto u prvih 11 to je bruka ili barem da ti bude na klupi ili barem malo da imas nesto fudbalskog u sebi pa da procenis koji je to potencijal koja je to zrelost u igri postavljanja ,snaga ,skok,citanje igre ,smirenost,rezon ama bas sve i tebi igraju kiksare ..