Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Tegi » 04 Jun 2018, 23:11

Bolkonski wrote:
Svakako, nisi ukapirao razloge zbog kojih ne navijam za reprezentaciju SNS-a

Nisam. Na tako kompleksnu argumentaciju nisam nailazio ni kod tvog omiljenog mislioca Kanta.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby stefank987 » 04 Jun 2018, 23:18

Vladimir Stojković
Kolarov, Milenkovic, Ivanovic (da se pomolimo), Tosic
Tadic, SMS, Matic, Ljajic(Radonjic/Kostic)
Prijovic(Radonjic), Mitrovic

Po meni najbolje sto imamo.. :beyond:
#zaDuleta #zaPartizan
KOSARKA SE VRACA KUCI
NISMO ISTI!
Spoiler: pokaži
Nebojsa Ilic: ''...nemoj sad, daj da budemo pametni malo, cekaj cetvrtu!''
stefank987

Postby Disident™ » 05 Jun 2018, 00:47

Kako smo odigrali do kraja?
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Ernest » 05 Jun 2018, 01:30

E sad...

Prekrsena je neka tradicija da nam svima fudbal ogade nakon odlaska na svetsko, i nekim cudom, ovo je prva generacija koja je level odvratnosti dovela do nivoa da su nam ga ogadili jos pre samog pocetka.
Potpuno je jasno. Kokeza burazer je zamenio Muslina, i vidi cuda Rodic i Radonjic nekako zavrsise u repki.
Sve ovo deluje tako jadno i nakaradno da mi je istinski zao nor Italije, Holandije ili Austrije, jer mi idemo na takmicenje da promovisemo antifudbal, da dignemo cenu nekima sto treba da se prodaju po osrednjim turskim i ruskim timovima, ili bar u neku Kinu da se uvale...

Muslinova Srbija je igrala neatraktivno, Krstajiceva ne igra nista. Evo imamo 5 meceva, mozemo da sagledamo. Naravno, ta licemerna opaska nasih fudbalskih otaca o nevaznosti rezultata je sad vec konstanta.

Mi kad igramo prijjateljske, onda nam rezultat nije bitan pa smo zato losi, a kad igramo takmicarske pojede nas pritisak vaznosti pa zato lose igramo.

Generalno fudbal je prosta igra. A Krstajic nije neki takticki revolucionar, neki Mihels, koji jedini vidi nesto i nesto dobija u pripremnoj utakmici sa drugim timom Cilea...

1. Pobeda protiv istorijski slabe Kine, koju smo pobedili 2:0, mada ne previse ubedljivo. Cesi su im dali 4 , Vells 6 komada, cisto poredjenja radi.
2. Nereseno sa Korejom za koju tada nije igrao najbolji igrac.
3. Onda lekcija od Maroka, gde nam je odbrana bila tako suplja a kreacija sterilna , maltene nepostojeca.
4. Pobeda protiv Nigerije, takodje u kombinovanom sastavu, u utakmici gde rezultat nije oslikao pravu situaciju na terenu.
5. I na kraju ovaj poraz. Za koji se takodje moze reci da nije realan i da je nereseno bili realnije.

Sta je Krstajiceva tekovina?
Imamo selektora koji je naivan, koji se lozi da nesto moze a ne shvata da je tu samo jer je bas takav kakav jeste.
Mi 10 dana ore svetskog isprobavamo. Eeeej isprobavamo da vidimo. Kao eto ima vremena.
Mi smo krs od ekipe. Imamo top igrace, mozemo po kvalitetu da se koljemo sa svima, ali nacin na koji se vodi reprezentacija decenijama unazad.
Zasto igramo kao krs? Zasto nikako da uklopimo jedan tim koji igra fudbal? Da li je realno da protiv rezervnog tima Cilea mi nismo u stanju tri krstene akcije da odigramo? Sta nam znaci da ovako neozbiljno shvatamo Svetsko?

I naravno ja cu opet da se izlozim i navijam ali realno mi smo ubedljivo najslabija ekipa na takmicenju. To se videlo veceras i to bas se videlo.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby -Stefan- » 05 Jun 2018, 02:52

E blago meni...ovo se zavrsilo i pre nego sto je pocelo.
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Leon S.Kennedy » 05 Jun 2018, 05:17

Bod na ovom prvenstvu ce biti veliki kao prolaz dalje.
Igracki ovo nije toliko losa ekipa,cak bi mogla da bude i solidna,ali postavljanje pocetnika za selektora,valjda dovoljno govori o nasim ambicijama.
Od svega sto sam video sinoc,jedina svetla tacka mi je bio Bleki.U drugom poluvremenu smo se malo razdrmali kad su usli oni koji bi trebali da budu nosici.
Bojim se da ce nam Nemacka biti prijatna uspomena u odnosu na blamazu koja nas uskoro ceka...
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Poison and Remedy » 05 Jun 2018, 06:59

Nema potrebe za negativnom energijom, nismo igrali u najjacem sastavu od pocetka meca, a i igraci se cuvaju da izbegnu povrede. Ne vidim isto tako razlog za napusavanjem Radonjica i Rodica. Obojca odigrala solidno. Po meni bi Rodic trebao da pocinje pre Kolarova, koji je pokazao da nema snage. Ulaskom SMS-a i Matica dobili smo na mirnoci, kreativnosti i lucidnim potezima. Sa Milivojevicem umesto Grujica mislim da ce to izgledati vise nego korektno. Bleki pokazao o kakvoj zveri se radi. Ono sto mi se nije svidelo jeste cinjenica da je Mitrovic proveo na terenu vise vremena nego sto je bilo potrebe, a i cinjenica da do ulaska SMS-a nije imao sponu sa sredinom terena.

Sto se izgleda tima tice, moje misljenje je: Stojke, Rodic, Tosic, Bane, Bleki, Milivojevic, Matic, SMS, Kostic, Tadic, Mitrovic.

Sve u svemu podrska, pa sta bude.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Sir Oliver » 05 Jun 2018, 07:55

Kad slusam Krstajiceve izjave, ja ne znam koju je utakmicu on gledao? Mi smo ovo ladno trebali da izgubimo sa 3:0, da Cileanci nisu promasili dve 'mrtve' sanse i da Stojke nije skinuo dva gola. Mi: katastrofalni u odbrani, spori i neprecizni u sredini i skoro pa nepostojeci u napadu. Ako je ideja bila da odmorimo igrace, bolje da ih je odveo na bazen, nego sto ih je doveo na utakmicu...

Bleki je jedini u odbrani izgledao kao ozbiljan igrac. Dve greske: onaj nepotreban faul na ivici 16 metara i onaj pas na sredini u noge protivniku, ali sve ostalo vrlo solidno. Dobro se postavljao, zatvarao desno kad god je Rukavina ispadao, a to je bilo cesto, dominirao u skoku, par puta lepo izneo napred... Tosic katastrofalan. Neodgovoran, nesiguran, spor, prenizak u skoku. Pravicemo mi Nastasica od blata, posto uopste ne vidim ko ovde moze da bude ozbiljna alternativa za levog stopera (mada, kada vidim kako igra Tosic, pozelim da igramo sa dva desna stopera...). Kolarova jos jednom zabole da igra odbranu. Nije ni pokusao. Mozda se umilostivi protiv Kostrike? Za razliku od Rukavine koji se stvarno trudi, ali to na ovom nivou ocigledno nije dovoljno...

Defanzivni vezni, sva trojica, jako losi, i defanzivno i ofanzivno, a najvise me iznervirao Matic koji je, valjda kao zamenik kapitena, preuzeo kapitenske 'zabole me' manire Kolarova. Znamo da moze bolje. Znamo i da Luka moze bolje. Za Grujica to jos uvek ne znamo.

Trojka iza spica bi trebalo da bude nasa najjaca linija, sto juce nije bio slucaj. Andrija je izginuo od trcanja ali je ucinak bio jako mali. Tadic nista bolji. Kostic neprimetan. Ljajic se preduboko vracao da pokupi loptu, posto ju je retko dobijao na protivnickoj polovini. Sergej par puta lepo proturio kratki pas, cime nam je omogucio neke polu-prilike, obrukao se sa onih par pokusaja da sutira, ali barem se vidi da je igrac. Radonjic jedini ostavio pozitivan utisak.

Konacno, kapa dole Mitrovicu za energiju i za sve one lopte koje je izbacio glavom iz naseg sesnaesterca kod protivnickih kornera i slobodnih udaraca. Ali, juce nije bilo prilike da vidimo kakav je spic. Jovic je imao jednu priliku, ali se spetljao.

Sta je tu je, idemo dalje. Ako je ovo bila rekreacija umesto bazena, mozda i nije strasno. Ako su ozbiljno igrali utakmicu, onda je da se stvarno zabrinemo...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby domingo » 05 Jun 2018, 09:13

Ovo je samo prijateljska utakmica koja ne mora nista da znaci Nemci izgubise pre neki dan od Austrije 2:1

Ne svidja mi se ovo pocinjanje sa Grujicem i Radonjicem sta njih uopste ima da proba ? Takodje mi se ne svidja ovo nase pokusavanje da se iznese lopta sa sredine terena preko Milivojevica to je cista propast..

Takodje formacija sa Maticem ,SMS i Milivojevicem u istoj postavi je katastrofa tako tri visoka igraca na sredini terena su samoubistno ..
Milenkovic pokazao klasu ,Tosic moze i mora bolje od ove odbrane nazalost nemamo bolje .
Stojkovic
Rukavina-Milenkovic-Tosic-Kolarov
Matic
SMS
Zivkovic-Tadic-Ljajic
Mitrovic
Last edited by domingo on 05 Jun 2018, 09:15, edited 1 time in total.
domingo

Postby Karamazov » 05 Jun 2018, 09:13

Kolarov je sinoć radio ono što mu je zamerio Mihajlović, previše je visio u napadu.

Par lopti u prvom poluvremenu mislio sam da idu Radonjiću, ali to je bio Kolarov koji se retko vraćao na svoju polovinu.

Moraće da obrati pažnju više na defanzivu, pogotovo što će na toj strani imati Ljajića.
Karamazov

Postby Ernest » 05 Jun 2018, 09:59

Meni se ne svidja sto kao da smo Brazil, pa imamo neku boli glava igru i onda luksuz da ne pobedjujemo prijateljske i da stelamo taktiku.
Nama se u opste ne vidi ideja u igri i ako ista i napravimo bice vise na suvi kvalitet neki, tipa Kolarov slobodnjak, SMS neki lucidan potez, Mitrov nebeski skok, ili tako nesto... Jednostavno kroz pas igru nemamo nista, jer nemamo 3 vezana pasa u napred. Meni je to iskreno sramota za kvalitet igraca.
Krstajic se igra managera, pa menja formacije, rotira, glupira a sustinski na 10 dana do prvenstva sa ponavljam drugim timom Cilea, mi igramo ovako jadno.
Koji to tim udje u utakmicu sa namerom da izgubi i igra lose.
Kad pobedimo bez igre onda je rezultat bitan, a kad izgubimo bez igre onda su to neke grandiozne takticke zamisli.

Ja se samo molim da smo ovo radili da bismo nasmejali Kostarikance i opustili i onda da posecemo.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby Baxter Stockman » 05 Jun 2018, 10:38

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zigara » 05 Jun 2018, 10:53

Grujic uopste nije bio toliko los.
Na pocetku je bio malo nesiguran i negde pred sam kraj je izgubio jednu loptu.Takodje je usporio i dva napada ne oslobadjajuci se lopte na vreme.
Sa druge strane u periodu od 25 do 85 min je dobio sve duele na sredini,uglavnom velicinom i na snagu ali je dobio.
Iako ga ja ne vidim u prvom timu moram da kazem da se pljuje vise po difoltu nego sto je juce bio los.Stavise, bio je posle Radonjica,Milenkovica i Stojkovica najbolji(ako tako moze da se kaze) od nasih.
Zigara

Postby Dovla933 » 05 Jun 2018, 11:31

I ja sinoc citam i ne verujem sta se pise.
Ok, verovatno i nije zasluzio poziv na svetsko, ali to pljuvanje po difoltu, a decko odigrao ponajbolje kod nas mi ne ide u glavu...
Dovla933

Postby domingo » 05 Jun 2018, 11:35

Videcemo kako ce to da izgleda dalje .. Matic,Kolarov,SMS,Zivkovic,Ljajic,Tadic imas 6 igraca koji znanu da igraju fudbal da zadrze loptu naprave dribling razmene pas .. ako sa tim timom ne mozes da napravis igru onda bolje batali trenerski posao ..

Mi u poslednjih 15 godina nismo imali ovako tehnicki potentnu ekipu rekao bih jos od one generacije Jugovic,Piksi itd..
Mene najvise brine sto je Jovancic dosao u Partizan na insistiranje Krstajica jer nije mogao da ga cuva u duelu protiv Rada.
Milenkovic je top klasa kakva stabilnost snaga autoritet na terenu :blue: ..
Nama fale desni bek i spic svetske klase da bi ovaj tim bio kompletno jak .

Dmitrovic
Rukavina-Milenkovic-Nastasic-Kolarov
Matic
Sms
Zivkovic-Tadic-Ljajic
Mitrovic

Ovo treba da bude tim za naredni period valjda ce da iskoci neki desni bek i da neko od napadaca proigra do nekog top nivoa mislim da Jovic ima predispozicije za to.
Zanima me da li je Muslin gledao sinoc utakmicu i sta misli o Milenkovicu ,decko je za 90 minuta pokazao da je najbolje stoper Srbije jos od Nemanje Vidica ,a njemu nije bio ni na sirem spisku dok su mu igraju Maksimovic,Vukovic i Stefan Mitrovic i onda se on javlja nesto da moralise..
Ko je upucen zna koja je to matora udbaska ljiga od coveka spremna na sve zarad koristi tala procenta ..znam se i ko je gurao Stefana Mitrovica sve ove godine u reprezentaciju ali to nije za forum ..
Mesetarenja ce uvek da bude , ali da ti ne igra jedan Nikola Milenkovic za koga sam pricao dok je bio u Partizanu da mora odmah da bude pozvan i da zauzme mesto u prvih 11 to je bruka ili barem da ti bude na klupi ili barem malo da imas nesto fudbalskog u sebi pa da procenis koji je to potencijal koja je to zrelost u igri postavljanja ,snaga ,skok,citanje igre ,smirenost,rezon ama bas sve i tebi igraju kiksare ..
Last edited by domingo on 05 Jun 2018, 11:43, edited 1 time in total.
domingo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja