Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Горан » 25 May 2018, 10:51

Holden wrote:Meni je bitno da su tu najboljih 15-16 igraca koji ce biti u rotaciji. Otprilike ovaj tim sto je Tegi napisao.

3 tekme po 90 minuta. Svejedno nema mjesta za njih dvadeset trojicu. A tek ako prodjemo dalje...

Tako da mi je skroz nebitno da li u Rusiju putuje Vujadin Savic ili Danilo Pantic.

Nema veze, dovoljno je to sto ce neko otputovati ili nece otputovati da pola nacije nabije pritisak selektoru i ekipi...

Odje bi pola Indijanaca mjenjalo prolazak grupe za sigurna 3 boda u Krusevcu :D
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Karamazov » 25 May 2018, 11:53

:triprsta: :dance3:
Karamazov

Postby Admiral » 25 May 2018, 12:50

Mustafa je paklen golman za turnirski sistem takmicenja. Koji god klub bio, za reprezantaciju je branio odlicno.
Ne sme da bude dileme oko broja jedan.

Realno, desni bek je najkriticnija pozicija.

Ocekujem trojku u sredini Milivojevic, SMS, Matic, ali navijam za kombinaciju Matic, SMS a ispred Ljajic.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby vaterpolista » 25 May 2018, 15:55

A gde je Ožegović na spisku? :biggrin:
vaterpolista

Postby pick&roll » 25 May 2018, 16:10

Elem... fale Bajko i F. Stojković :roll:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby nexus13 » 25 May 2018, 16:29

Adzinho wrote:Manje vise to je to, najbolje sto imamo.

Cigani se nece sloziti, ali realno najgori igrac na spisku je Grujic, koji se apsolutno nezasluzeno forsira. Momak u CV-u ima jednu simpaticnu jsl polusezonu i 2 godine bez takmicarskih utakmica. Morao je tu da uleti Gudelj/Fejsa.

Rodic/Obradovic dilema je nebitna krajnje, dva osrednja igraca koji svakako nece videti terena.

Meni je Radonjic ok, luda glava je to, mogao bi sa klupe da menja ritam i unese zivost.

U odbrani nam je najveci haos. 99% cemo gledati cetvorku Kolarov-Tosic-Ivanovic-Rukavina, ne zna se ko je nepouzdaniji. Morace Stojke da nas vadi iz govana kako zna i ume.

Edit. Da, cudi me da nema Baste. Ne znam u kakvom je stanju, ali uvek mi se cinio kao bolji igrac od Rukavine.

Ovaj ganci ce se sloziti sa tvojim postom 100% :biggrin:
Kad je reprezentacija u pitanju,cvile mi bas.... za to ko je odakle.
Za pocetak, Krstajic od mene ima pluscinu jer je odmah odsekao rupu od 35M. Bleki bi mogao da ima bolju karijeru od Vidica,a i da nema... u reprezentaciji gori tesko da moze da bude.
nexus13

Postby Angus Young » 25 May 2018, 17:53

Kaze Savo da je on selektor zvao bi jos samo Lukica
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Franco Vázquez » 26 May 2018, 11:11

Admiral wrote:Mustafa je paklen golman za turnirski sistem takmicenja. Koji god klub bio, za reprezantaciju je branio odlicno.

Ocekujem trojku u sredini Milivojevic, SMS, Matic, ali navijam za kombinaciju Matic, SMS a ispred Ljajic.

Ове комбинације с два пивота раде посао кад то играју и у клубу, ко Немци, па су аутоматизовани да се покривају наизменично. Матић, ок, али мислим да би Сергеја то удавило, не игра то, у Лацију је нешто потпуно друго. Миливојевић, Матић и Сергеј ми има више смисла. Крила су ми мистерија, очекујем Тадића и Љајића/Костића, мада бих јако волео Андрију да видим.

Максимовића готивим до имбецилности, али Фејса и Радоја су дефинитивно морали да се нађу на списку пре њега и Грујића. Опет, није да ће се наиграти ико од њих.
Franco Vázquez

Postby Admiral » 28 May 2018, 21:43

Okupila se reprezentacija I odradila prvi trening... medju igracima koji su odradili trening je i Nastasic.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Sir Oliver » 29 May 2018, 12:02

Nisam bas mnogo pratio Tosica u Turskoj... On je nekada igrao i levog beka, sasvim solidno...Da li je to uopste igrao u poslednjih nekoliko godina?
Sa njim, kao backup-om za Kolarova, Krstajic bi mogao da se odluci da, umesto Rodica, vodi nekog ofanzivnijeg: ili Lukica, kao treceg napadaca, ili Radonjica kao dzokera...mislim da bi od njih bila veca korist nego od Rodica...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby grobar_Zvornik » 29 May 2018, 21:37

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Sezione » 31 May 2018, 13:03

Brazilci prave haos po instagramu nase reprezentacije :D

https://www.instagram.com/p/BjMqrthljHN ... 7nfkmdivgf
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby mudrovsukilo » 31 May 2018, 22:38

Sir Oliver wrote:Nisam bas mnogo pratio Tosica u Turskoj... On je nekada igrao i levog beka, sasvim solidno...Da li je to uopste igrao u poslednjih nekoliko godina?
Sa njim, kao backup-om za Kolarova, Krstajic bi mogao da se odluci da, umesto Rodica, vodi nekog ofanzivnijeg: ili Lukica, kao treceg napadaca, ili Radonjica kao dzokera...mislim da bi od njih bila veca korist nego od Rodica...

igro stopera zadnjih par godina je vec stoper bio dobar iako je na svakom 15om mecu imo kiks za gol :biggrin: odlican je bio ozbiljno dobra ekipa organizvoana dobro se branili ne moze on vise levog beka ,ostario ,ko sto ivanovic ne moze desnog beka

ja bi probao da igram sa milenkovicem il na stoperu il na beku ,decko je em mlad em dobar em ne kiksa ,nama pola obrane kiksa

lukic igrao jako kvalitetno u spaniji ,a grujic rezerva u drugoj ligi ,gde pise da je pritom i bolji :question:

Franco Vázquez wrote:
Admiral wrote:Mustafa je paklen golman za turnirski sistem takmicenja. Koji god klub bio, za reprezantaciju je branio odlicno.

Ове комбинације с два пивота раде посао кад то играју и у клубу, ко Немци, па су аутоматизовани да се покривају наизменично. Матић, ок, али мислим да би Сергеја то удавило, не игра то, у Лацију је нешто потпуно друго. Миливојевић, Матић и Сергеј ми има више смисла. Крила су ми мистерија, очекујем Тадића и Љајића/Костића, мада бих јако волео Андрију да видим.

Максимовића готивим до имбецилности, али Фејса и Радоја су дефинитивно морали да се нађу на списку пре њега и Грујића. Опет, није да ће се наиграти ико од њих.

sergej i matic je isto ko pogba i matic

fejsa je nas najbolji zadnji vezni i bio bi idealan partner ovoj dvojici ,nama ce igrati milivojevic zadnjeg veznog sto je kiks u najavi

andrija dobar sa klupe i u benfiku kad god je startovo prpa istrosi se ne prodje par duela i ne vidi se ,sa klupe unosi zivost ,ljajic obrnuto ,starter pa u zavisnosti od pristupa igri ,ne drzi koncentraciju citav mec ,menjati ga u 60 il80om minutu

ja sam lud al meni taj kostic skoro pa nista ,ja bi njega povukao na levog beka i mislim da bi dobio nekog vrhunskog vingbeka za 352 npr

domingo wrote:Kakvih sve komentara ima :roll:
Vidim neki predlazu Milenkovica na beku staviti coveka od 190+ cm na beka u modernom fudbalu je ravno samoubistvu , on u Fiorentini igra 3 stopera u formaciji 3-5-2.. sto je sasvim razlicito od pozicije beka..

kakvih komentara ima ,decko udje u najboljhih 11 u italiji na poziciji desnog stopera beka ,igro je cistog beka protiv juve i bio najbolji na terenu
srbija da ne bi primala 45 kjomada mora da igra u 352 il kako god oces 5 pozadi jer su svi kiksare
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Karamazov » 01 Jun 2018, 15:12

http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/64584/vucic-za-pobedu-na-mundijalu-u-rusiji-nagrada-deset-miliona-evra

Коларов је захвалио Вучићу што је испунио сва обећања која је дао репрезентацији и што је био уз екипу претходних година, као и у квалификацијама.

- Идемо на Светско првенство, остварен је сјајан резултат, али не идемо као туристи. Имамо квалитет, а резултате ће пратити и људски аспект, ово су момци на месту - навео је он и позвао Вучића да током Мундијала посети репрезентацију у Русији.

Селектор Србије Младен Крстајић завалио је Вучићу на финансијској помоћи, рекавши да није лако обезбедити новац ни за буџет, а тек и за спорт и културу.

- Дуго сам у фудбалу, али ово је први пут да је неко нешто обећао а да је одмах испунио. Представљаћемо Србију на прави начин.

Image

Krstajić i Kolarov su dva najveća fana Aleksandra Ace Vučića. :okk:
Karamazov

Postby Фантом » 01 Jun 2018, 17:15

Radonjic i Grujic idu :krsti:
дошао да вређа
Фантом

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja