Sir Oliver wrote:Nisam bas mnogo pratio Tosica u Turskoj... On je nekada igrao i levog beka, sasvim solidno...Da li je to uopste igrao u poslednjih nekoliko godina?
Sa njim, kao backup-om za Kolarova, Krstajic bi mogao da se odluci da, umesto Rodica, vodi nekog ofanzivnijeg: ili Lukica, kao treceg napadaca, ili Radonjica kao dzokera...mislim da bi od njih bila veca korist nego od Rodica...
igro stopera zadnjih par godina je vec stoper bio dobar iako je na svakom 15om mecu imo kiks za gol

odlican je bio ozbiljno dobra ekipa organizvoana dobro se branili ne moze on vise levog beka ,ostario ,ko sto ivanovic ne moze desnog beka
ja bi probao da igram sa milenkovicem il na stoperu il na beku ,decko je em mlad em dobar em ne kiksa ,nama pola obrane kiksa
lukic igrao jako kvalitetno u spaniji ,a grujic rezerva u drugoj ligi ,gde pise da je pritom i bolji

Franco Vázquez wrote:Admiral wrote:Mustafa je paklen golman za turnirski sistem takmicenja. Koji god klub bio, za reprezantaciju je branio odlicno.
Ne sme da bude dileme oko broja jedan.
Realno, desni bek je najkriticnija pozicija.
Ocekujem trojku u sredini Milivojevic, SMS, Matic, ali navijam za kombinaciju Matic, SMS a ispred Ljajic.
Ове комбинације с два пивота раде посао кад то играју и у клубу, ко Немци, па су аутоматизовани да се покривају наизменично. Матић, ок, али мислим да би Сергеја то удавило, не игра то, у Лацију је нешто потпуно друго. Миливојевић, Матић и Сергеј ми има више смисла. Крила су ми мистерија, очекујем Тадића и Љајића/Костића, мада бих јако волео Андрију да видим.
Максимовића готивим до имбецилности, али Фејса и Радоја су дефинитивно морали да се нађу на списку пре њега и Грујића. Опет, није да ће се наиграти ико од њих.
sergej i matic je isto ko pogba i matic
fejsa je nas najbolji zadnji vezni i bio bi idealan partner ovoj dvojici ,nama ce igrati milivojevic zadnjeg veznog sto je kiks u najavi
andrija dobar sa klupe i u benfiku kad god je startovo prpa istrosi se ne prodje par duela i ne vidi se ,sa klupe unosi zivost ,ljajic obrnuto ,starter pa u zavisnosti od pristupa igri ,ne drzi koncentraciju citav mec ,menjati ga u 60 il80om minutu
ja sam lud al meni taj kostic skoro pa nista ,ja bi njega povukao na levog beka i mislim da bi dobio nekog vrhunskog vingbeka za 352 npr
domingo wrote:Kakvih sve komentara ima
Vidim neki predlazu Milenkovica na beku staviti coveka od 190+ cm na beka u modernom fudbalu je ravno samoubistvu , on u Fiorentini igra 3 stopera u formaciji 3-5-2.. sto je sasvim razlicito od pozicije beka..
kakvih komentara ima ,decko udje u najboljhih 11 u italiji na poziciji desnog stopera beka ,igro je cistog beka protiv juve i bio najbolji na terenu
srbija da ne bi primala 45 kjomada mora da igra u 352 il kako god oces 5 pozadi jer su svi kiksare