Slobodno im reci da nemaju pojma o rukometu, ili da pocnu ponovo redovnije da ga prate.
Jedini problem je vreme, za 6-0 treba dosta da se uigra. Ali mi smo njome dobili Hrvate, juce smo Makedonce stavili na 10 u prvom poluvremenu.
Rajko - Beljanski - Vučko - Manojlović - Ilič - Nikac. (Može i rotacija Dzoni - Moša, mada bi ja ovako uigravao.)... Ova četvorica igraju odličnu odbranu i u klubovima, tako da ja mislim da smo tu bas jaki.
Rajko - Beljanski - Vučko - Ilić - Čutura - Nikac.
Sa klupe imas Toskica, Šešuma, Kamenog, Rastka...
Protiv Hrvata je odbrana odradila strašan posaso i olakšala Stanicu posao. Ja se ne bojim pozicione odbrane, tu smo uvek dobri, i na proslom smo bili odlicni... Nas najveci problem, i to ako resimo mi smo na konju, je transformacija iz odbrane u napad i suprotno. Vujin ne igra odbranu, kao ni krila, stoga mora da se menja, problem nastaje kada je dalje od klupe, pa mora u dijagonalu, a protivnici razvijaju polukontru. Moramo i kvalitetnije da trčimo nazad, da ne filozifiramo i pričamo sa sudijama, vatamo se za glavu posle greske, promasaja....
Možemo i da odigramo 5-1, da iznenadimo protivnike sa Nenadicem, ali ja sam za 6-0 kao primarno odranom, jer je za 5-1 potreban neki Vori-Žil na prednjem, a mi to nemamo...
Edit - ismenost

evo opet guram slova....