nightwalker988 wrote:Samo se bojim tog gubitnickog duha. Uz borbu neku, pozrtvovanje, oprosticemo im i da ne uzmu medalju. Vucko, oćes mučkati kolu u Kovilovu?

Meni se cini da taj gubitnicki mentalitet momcima samo javnost moze da skine, kao sto im je i nametnula. Ipak se predugo ceka neki uspeh, ljudi vise ne veruju u nas rukomet i to je sve. Ja sam prvi pesimista. Zao mi je sto jesam, ali tako je. Inace, mi smo osrednjeg kvaliteta, za prvih 8 na ovom EP sigurno, ali pre 7. nego npr 2. Voleo bi stvarno da me momci razuvere i da "objasne"!!
Video sam sinoc odlican voljni momenat, Cutura lepo pusta loptu u napadu (izuzetno mi je drago sto je clan repke), bekovi Ilic i Vujin su razorni i bice nam najveca snaga uz golmane, odbrana se igra sasvim solidno, a u nase golmane uvek imam najvise poverenja, nebitno koja imena su u pitanju! E sad, transformacija je poluzbunjena, krila su nam slabog kvaliteta, pivotmeni takodje. Stojkovic ima svojih prednosti, ali bojler koji nosi sa sobom i nedostatak visine su nenadoknadiv minus u borbi sa alama. Beljanski se bori, otvara, solidnom igrom u odbrani je stekao poverenje (tako je oduvek bilo u rukometu), ali njegov napadacki potencijal i iskustvo su velika mana! Ne znam sta se desava sa Toskicem, on po meni ne treba da dobija sansu, vuku ga vec 10 godina kao rezervu, a nije uspeo do sad da zacementira mesto prvog pivota! Ne znam u kakvoj formi je Nikcevic, sinoc je bio ok, ali to je sve sto vredi od krilnih igraca. Prodanovic i Markovic to nisu, ne mogu da budu i kraj! Najveci problem ce nam biti igra i realizacija sa krilima.
Opet, verujem u voljni momenat, domaci teren, Ilica, Vujina, Stanica... U svakom slucaju, srecno im bilo!