Board index Razni Sportovi Rukomet

Muski reprezentativni rukomet

Re: Reprezentacija Srbije... Reprezentativna takmicenja u sv

Postby Hamilkar » 20 Dec 2011, 21:30

Zanima me ima li mogucnosti da nasa repka igra u nekom drugom gradu osim bg, u zavisnosti od toka takmicenja, ili se ceo karavan seli u bg nakon prvog dela??? Kako idu karte i hoce li ih biti u slobodnoj prodaji za drugi deo ili se kupuju unapred...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby DON » 21 Dec 2011, 04:03

Samo BGD ako srede Arenu :laugh: Retardi iz EHF-a, odgovara celom svetu, ali njima ne.

http://www.tickets.rs/Default.asp?LangID=3&ActionID=9

vidi ovde za karte!
DON

Postby Hamilkar » 21 Dec 2011, 18:52

Hvala...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Sony » 25 Dec 2011, 11:44

Last edited by AirBall on 25 Dec 2011, 12:19, edited 2 times in total.
Reason: youtube
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Stoxan » 26 Dec 2011, 11:44

Pošto vidim da nije spominjano (Vuko imaš minus :biggrin: ) pre nedelju dana završeno je SP u Brazilu za žene. Norvežanke su objedinile sve titule i pored Evropske, olimpijske dodale su i Svetsku titulu.

Finale Norveška - Francuska 32-24

za treće mesto Španija - Danska 24-18
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 07 Jan 2012, 16:45

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 07 Jan 2012, 22:22

pukovnik ili pokojnik

Plasim se da ce nam po obicaju biti ovo drugo... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tumbas » 08 Jan 2012, 18:00

Pocinje prijateljska utakmica Srbija-Makedonija, prenos na rts2
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby DON » 08 Jan 2012, 23:15

Evo i mene iz Pionira Smedereva.

Dobili smo 26-23 (14-10).

http://www.zurnal.rs/2012/01/08/konacno ... index.html

Bolje mnogo nego protiv Rumuna, posebno prvo poluvreme i fantasticna odbrana. Steta sto je Manojlovic jos povredjen, sa njim ne bi imali ni jednu rupu, Ilic bi pokrio peticu umesto Cuture, Vucko i Dzoni 3-4, Beljanski sjajan na dvojci...

Mrzi me da pisem o mecu, bilo je gresaka koje se lako ispravljaju, imaju par dana da srede te sitnice... Ima da karamo Poljake :triprsta:

Nego, najzanimljivije mi je bilo na kraju, upalise jednu baklju i tacno u poslednjoj sekundi se ugasise svetla u hali, poceli alarmi da zavijaju :laugh: otisao dim gore, pa se upalila protivpozarna zastita... Tako da sam morao da uzimam izjavu od Vujina u mraku :laugh:

Otvoricu ovih dana temu za EP, ako neko ima zelju da to ucini umesto mene neka se javi, bio bi mu zahvalan...
DON

Postby Houdini » 08 Jan 2012, 23:26

Kad sam video kako nam onaj matorac iz Makedonije trci kontre, nisam imao vise zivaca da gledam. Pre i posle Cveleta, sve mi deluje presporo.

Ako nema niko strucniji otvoricu ja temu.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 08 Jan 2012, 23:33

Houdini wrote:Kad sam video kako nam onaj matorac iz Makedonije trci kontre, nisam imao vise zivaca da gledam. Pre i posle Cveleta, sve mi deluje presporo.

Ako nema niko strucniji otvoricu ja temu.

Imamo mi veliki problem sa transformacijama odbrana-napad, ali smo danas, za divno cudo, dobro trcali.

Jbg, teski smo, ne ocekujte previse, realno sagledajte kakve igrace imamo.

Ajde molim te, nemam toliko vremana, a ni zivaca, da se i ovde bakcem rukometom, ima da izginem do februara... Sutra idem u Kovilovo, pa cu Vam malo i atmosfere preneti :biggrin:
DON

Postby nightwalker988 » 09 Jan 2012, 10:07

Samo se bojim tog gubitnickog duha. Uz borbu neku, pozrtvovanje, oprosticemo im i da ne uzmu medalju. Vucko, oćes mučkati kolu u Kovilovu? :D
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Tumbas » 09 Jan 2012, 10:52

nightwalker988 wrote:Samo se bojim tog gubitnickog duha. Uz borbu neku, pozrtvovanje, oprosticemo im i da ne uzmu medalju. Vucko, oćes mučkati kolu u Kovilovu? :D

Meni se cini da taj gubitnicki mentalitet momcima samo javnost moze da skine, kao sto im je i nametnula. Ipak se predugo ceka neki uspeh, ljudi vise ne veruju u nas rukomet i to je sve. Ja sam prvi pesimista. Zao mi je sto jesam, ali tako je. Inace, mi smo osrednjeg kvaliteta, za prvih 8 na ovom EP sigurno, ali pre 7. nego npr 2. Voleo bi stvarno da me momci razuvere i da "objasne"!!
Video sam sinoc odlican voljni momenat, Cutura lepo pusta loptu u napadu (izuzetno mi je drago sto je clan repke), bekovi Ilic i Vujin su razorni i bice nam najveca snaga uz golmane, odbrana se igra sasvim solidno, a u nase golmane uvek imam najvise poverenja, nebitno koja imena su u pitanju! E sad, transformacija je poluzbunjena, krila su nam slabog kvaliteta, pivotmeni takodje. Stojkovic ima svojih prednosti, ali bojler koji nosi sa sobom i nedostatak visine su nenadoknadiv minus u borbi sa alama. Beljanski se bori, otvara, solidnom igrom u odbrani je stekao poverenje (tako je oduvek bilo u rukometu), ali njegov napadacki potencijal i iskustvo su velika mana! Ne znam sta se desava sa Toskicem, on po meni ne treba da dobija sansu, vuku ga vec 10 godina kao rezervu, a nije uspeo do sad da zacementira mesto prvog pivota! Ne znam u kakvoj formi je Nikcevic, sinoc je bio ok, ali to je sve sto vredi od krilnih igraca. Prodanovic i Markovic to nisu, ne mogu da budu i kraj! Najveci problem ce nam biti igra i realizacija sa krilima.
Opet, verujem u voljni momenat, domaci teren, Ilica, Vujina, Stanica... U svakom slucaju, srecno im bilo!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Неша » 09 Jan 2012, 12:29

S nestrpljenjem cekam pocetak prvenstva. Verujem da mozemo do polufinala uz pravu igru i zelju.
Zanima me da vidim kako ce igrati Nenadic. Daj boze da on odigra dobre role. Onda je sve moguce.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Sony » 09 Jan 2012, 14:40

I ja jedva cekam sampionat. Ocekujem od nasih 100% borbu pa sta bude. Neki kvalitet za sam vrh nemamo -* da se ne lazemo...ali uz domacu publiku je sve moguce!

Napred Srbijaaa!!!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

PreviousNext

Return to Rukomet