Фантом wrote: a Ljajic se nije video.
Ljajic mu nije donosio nista.
Ne mogu ja nista tome sto ti ne vidis da je decko najbolji nas igrac

...da konstantno pravi visak....Tokom utakmice jedno 10 puta sam prokomentarisao eee da imamo 2 Ljajica pa da Ljajic dobije loptu u poziciji koju on napravi saigracima....3-0 bi ih rutinirali
Фантом wrote:Konte dusnter nad dunsterima osvojio ligu sa 3 stopera 2 beka i 2 zadnja vezna na svakoj utakmici.Da je Murinjo napravio takvu izmenu, ti bi klicao kako je to najbolji potez u istoriji fudbala.
Conte dunster nad dunsterima

o cemu pricati dalje brate?....ne bih ti ni odgovarao al ajde moj si saigrac sta cu sa tobom
Ne mozes da poredis Contea ni sa kim ko igra tu formaciju....Conte=3-5-2....i on formira,selektira tim na osnovu te formaciju...dovodi igrace koji se uklapaju u tu formaciju...
A sto se tice Mourinha....Moras da sagledas malo siru sliku.....igras protiv Gruzije,ne igras protiv Spanije,Francuske,Nemacke,Italije....Naravno da ni Mou ne bi vadio najkreativnijeg igraca ako je 0-0 protiv Brajtona....
Фантом wrote:Izmena je bila vrhunska, ubacio jos jednog viskog i jakog igraca da bi se na njih centriralo.
I sta si dobio centriranjem...Gol je postignut posle kontre....Odsekao nas je izmenom....ali rezultat kroji misljenje,tako je to....Da je ostalo 0-0 polivali bi ovde govnima Muslina al jbg tako to ide....
Фантом wrote:Kako pominjes neku njihovu polusansu, a ne pominjes da su izbacili loptu sa gol linije malo pre toga.
Ajde da kritikujes ono bezmudastvo u prvom poluvremenu, ali drugo poluvreme je dobro odigrano.
Mi ne igramo fudbal...mi smo smesni....
Ne pominjem izbijanje sa gol linije jer je to prva sansa posle sat vremena igre u Beogradu protiv velesile Gruzije....i zato sto je ta sansa nebitna...pricam o nasem golu koji je postignut posle kontre gde je Gruzija napravila kardinalnu gresku,mogli su da udju u mrtvu sansu ali kad ne znaju jbg.....
Poenta price,nama treba pobeda...izlazimo u istoj formaciji,sa 7,8 defanzivnih igraca i ne mozemo da pripretimo.....Ta postavka je dobra kada igras protiv jaceg rivala i cekas,pretis iz kontir.....Kada treba da napadas,da probijes bunker pa naravno da ne mozes nista da uradis....Sreca pa se Gruzijci zaletise i ostavise livadu nazad,jos onaj njihov celavi ukliza i da for Mitrovicu.....
Mi bunker probili ne bi.....ako to ne vidis,jbg buraz...