Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby octopus » 10 Oct 2017, 07:28

Mozda smo zemlja kolektivnih sportova, ali fudbal se ne nalazi na toj listi. Zato ne treba ovaj plasman na SP gledati kao plasmane u ostalim sportovima. Ovo je ogroman uspeh i tu treba staviti tacku. Svaki bod, gol, cak i sprecen debakl protiv nekog velikana, bice veliki.

U kvalifikacijama, osim Austrije, ni jedan kiks. Sto rece Luka, 12 bodova protiv autsajdera je ogroman plus u odnosu na neke druge kvalifikacije. Treba biti pozitivan i uzivati u sledecem letu, bez bilo kakvih pritisaka rezultata. Muslinu svaka cast, nije bio lep fudbal, ali nismo mi Nemacka da mozemo da kritikujemo selektora za nacin kako je ostvaren plasman na najvece sportsko takmicenje. Njega ne treba dirati, ali ja bih poveo sto vise momaka iz generacije zlatnih orlica. Oni nemaju kompleks i nikoga se ne plase i mogli bi mnogo toga pozitivnog da nam donesu.
octopus

Postby 71:70 » 10 Oct 2017, 08:16

Uz milion zamerki, ipak kapa dole.
Nadam se da ce rusiju videti najjaci, a ne najpodobniji sastav, mada, uz ovaj sistem zrebanja nam i nije previse bitno.
Ne smem ni da pomislim kakav menadzersko/novinarski pritisak krece od danas, i guranje igraca u 25 zarad dizanja cena...
71:70

Postby Elgrande Jokan » 10 Oct 2017, 08:20

Svaka cast Muslinu, sad mozemo da pricamo kako god, covek je odradio posao. Sto se tice sastava nemoj sad da se uvode neki novi igraci, tipa zlatni orlici, tamo treba da idemo u najjacem sastavu a ne da testiramo klince na najvaznije prvenstvu u SVETU. Nek igraju momci koji su posteno stigli do Rusije, jos jednom svaka cast.
Elgrande Jokan

Postby Optimus » 10 Oct 2017, 08:24

Ne pratim reprezentaciju od kad su oterali Antica.

Mozda odem za Rusiju sa drustvom cisto zbog zezanja i atmosfere.
Optimus

Postby jupol » 10 Oct 2017, 08:30

Elgrande Jokan wrote:Nek igraju momci koji su posteno stigli do Rusije, jos jednom svaka cast.

:okk:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Puta Tapar » 10 Oct 2017, 08:40

Angus Young wrote:Bravo momci, svaka cast! Nadam se da cemo imati i srece na zrebu pa da prodjemo i grupu jer realno smo bolji od pola reprezentacija. Samo napred!

Bolji smo možda samo od nekih arapskih ekipa i Hondurasa.

Tako da - prvi iz šešira će da nas nakanta (osim ako ne bude Rusija, oni su očaj teški) i neke dve mrcine od mečeva u opsegu 0-2 gola, i ispadamo sa bodom.
Puta Tapar

Postby Foteljas » 10 Oct 2017, 08:53

Da se pridruzim cestitkama za odlazak na SP, svaka cast momcima, a sledece godine se samo nadam da se nece ponoviti Nemacka 2006, gde smo bili poslednji.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Admiral » 10 Oct 2017, 09:08

Bas tako...uz milion zamerki ipak cestitke na kraju.

Ja se nadam da ce se na SP voditi racuna i o buducnosti reprezentacije.

Ima mesta i za mladje i za menadzerske kombinacije i za osnovu tima.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Puta Tapar » 10 Oct 2017, 09:23

Ovo danas je veći uspeh nego da smo 2010. igali osminu finala!
Puta Tapar

Postby Čekicar » 10 Oct 2017, 10:55

E sad smenis Muslina i prodjes grupu na SP.....

Covek sinoc vadi najkreativnijeg igraca a ima jos 30min da probije bunker...ostaje za 2 zadnja vezna,3 stopera i 2 beka......i Prijovic da gol i ispadne fantasticna izmena :lol2:

A pre gola Gruzija ima cistu poziciju za gol,cistu levu stranu al kad ne znaju...gube loptu i primaju gol iz kontre....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Raoul Duke » 10 Oct 2017, 11:00

Значи само селектор је проблем?

Па да, са претходницима смо разваљивали ...
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Čekicar » 10 Oct 2017, 11:05

Raoul Duke wrote:Значи само селектор је проблем?

U sportskom delu,da...samo selektor...smesno ga je i zvati selektorom....o gamadi koja stoji iza ne zelim ni da pricam,ne zanimaju me...Zanima me samo teren...

Mi imamo jaku reprezentaciju kada gledamo individualni kvalitet i ovo treba da se podrazumeva a ne da se slavi kao da smo prvaci sveta....Cuj otisao si na SP pored Velsa,Irske,Gruzije,Moldavije i Austrije...

Raoul Duke wrote:Па да, са претходницима смо разваљивали ...

Zavisi na koga pucas...Antic,Miha,Advokat......
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Фантом » 10 Oct 2017, 11:23

Čekicar wrote:E sad smenis Muslina i prodjes grupu na SP.....

Covek sinoc vadi najkreativnijeg igraca a ima jos 30min da probije bunker...ostaje za 2 zadnja vezna,3 stopera i 2 beka......i Prijovic da gol i ispadne fantasticna izmena :lol2:

A pre gola Gruzija ima cistu poziciju za gol,cistu levu stranu al kad ne znaju...gube loptu i primaju gol iz kontre....

Tadic je izasao u 88minutu, a Ljajic se nije video.
Konte dusnter nad dunsterima osvojio ligu sa 3 stopera 2 beka i 2 zadnja vezna na svakoj utakmici.
Da je Murinjo napravio takvu izmenu, ti bi klicao kako je to najbolji potez u istoriji fudbala.
Izmena je bila vrhunska, ubacio jos jednog viskog i jakog igraca da bi se na njih centriralo. Ljajic mu nije donosio nista.
Kako pominjes neku njihovu polusansu, a ne pominjes da su izbacili loptu sa gol linije malo pre toga.
Ajde da kritikujes ono bezmudastvo u prvom poluvremenu, ali drugo poluvreme je dobro odigrano.
дошао да вређа
Фантом

Postby Čekicar » 10 Oct 2017, 11:41

Фантом wrote: a Ljajic se nije video.
Ljajic mu nije donosio nista.

Ne mogu ja nista tome sto ti ne vidis da je decko najbolji nas igrac :beyond: ...da konstantno pravi visak....Tokom utakmice jedno 10 puta sam prokomentarisao eee da imamo 2 Ljajica pa da Ljajic dobije loptu u poziciji koju on napravi saigracima....3-0 bi ih rutinirali

Фантом wrote:Konte dusnter nad dunsterima osvojio ligu sa 3 stopera 2 beka i 2 zadnja vezna na svakoj utakmici.Da je Murinjo napravio takvu izmenu, ti bi klicao kako je to najbolji potez u istoriji fudbala.

Conte dunster nad dunsterima :dash2: o cemu pricati dalje brate?....ne bih ti ni odgovarao al ajde moj si saigrac sta cu sa tobom :biggrin:

Ne mozes da poredis Contea ni sa kim ko igra tu formaciju....Conte=3-5-2....i on formira,selektira tim na osnovu te formaciju...dovodi igrace koji se uklapaju u tu formaciju...
A sto se tice Mourinha....Moras da sagledas malo siru sliku.....igras protiv Gruzije,ne igras protiv Spanije,Francuske,Nemacke,Italije....Naravno da ni Mou ne bi vadio najkreativnijeg igraca ako je 0-0 protiv Brajtona....

Фантом wrote:Izmena je bila vrhunska, ubacio jos jednog viskog i jakog igraca da bi se na njih centriralo.

I sta si dobio centriranjem...Gol je postignut posle kontre....Odsekao nas je izmenom....ali rezultat kroji misljenje,tako je to....Da je ostalo 0-0 polivali bi ovde govnima Muslina al jbg tako to ide....

Фантом wrote:Kako pominjes neku njihovu polusansu, a ne pominjes da su izbacili loptu sa gol linije malo pre toga.
Ajde da kritikujes ono bezmudastvo u prvom poluvremenu, ali drugo poluvreme je dobro odigrano.

Mi ne igramo fudbal...mi smo smesni....

Ne pominjem izbijanje sa gol linije jer je to prva sansa posle sat vremena igre u Beogradu protiv velesile Gruzije....i zato sto je ta sansa nebitna...pricam o nasem golu koji je postignut posle kontre gde je Gruzija napravila kardinalnu gresku,mogli su da udju u mrtvu sansu ali kad ne znaju jbg.....

Poenta price,nama treba pobeda...izlazimo u istoj formaciji,sa 7,8 defanzivnih igraca i ne mozemo da pripretimo.....Ta postavka je dobra kada igras protiv jaceg rivala i cekas,pretis iz kontir.....Kada treba da napadas,da probijes bunker pa naravno da ne mozes nista da uradis....Sreca pa se Gruzijci zaletise i ostavise livadu nazad,jos onaj njihov celavi ukliza i da for Mitrovicu.....
Mi bunker probili ne bi.....ako to ne vidis,jbg buraz...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Konjušar » 10 Oct 2017, 11:46

Ma ne vredi objašnjavati ovakvim ljudima poput Čekićara. Muslin te posle toliko vremena odvede na SP i ti tražiš ostavku.

Ja ne znam da li su ljudi koji ovako pljuju ikada kročili na fudbalski teren, ali da jesu, sigurno ne bi srali ovako.

Muslin ima mana. Glavna je što je pokušao da implementira jednu interesantnu 5-3-2-1 taktiku, a nije imao prikladne igrače za to. Izgledali smo cele kvalifikacije loše, ali je davalo rezultate i pored loše igre.

Odbrana nam je kriminalna, ta tri štopera ne smeju biti tako spori. Vingbeka ne može da ti igra Rukavina. A ako već imaš vingbekove, onda su krila suvišna, a naši ofanzivni vezni su više igrali po krilu nego u sredini.

Matić je vrhunski odradio ono što zna, a nije kriv što se od njega traži da igra ono što on inače ne igra.

I još jednom, oni ljudi na stadionu nisu zaslužili ovaj prolaz, jer ako ne znaju da podrže kad je teško, onda nemoj ni da se kunu u ove momke kada naprave uspeh.
grobar_Zvornik wrote:Коњушар је у више наврата исказао свој антисрпски став.
Konjušar

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja