Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Velja » 11 Jun 2017, 21:58

Mitroviću se ne daje kredit koji zaslužuje...Gol protiv Hrvatske,dva Velsu,dva Austriji.

Nekako sve to prolazi uz utisak da eto on nije ništa posebno.Jako nepravedno prema njemu.
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Kreanga » 11 Jun 2017, 22:00

Dobro smo prosli,nekada smo ovakve utakmice po navici gubili.Imamo dva zicera kuci i dva teska gostovanja.I dalje imamo dobru situaciju,ali svj muka mi je od ovog alibi fudbala.
Kreanga

Postby Demokratski rob » 11 Jun 2017, 22:03

Mitroviću treba još jedan napadač, da se ne bi sam rvao sa celom odbranom. Čim je ušao Prijović oni su morali da prate
dva igrača i nekako ga umuvasmo.Očekivati od Mitra da prima lopte od Stojkovića (bolje ga gadja nego Rukavina) i sam
rešava je bezobrazluk.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Primorac » 11 Jun 2017, 22:04

U fudbalu ovog vremena se jasno vidi razlika u kvalitetu izmedju igraca i ekipa.Sa jacim ekipama ovakva Srbija nema sta da trazi.Nemas neku svoju autonomnu igru sa kojom eventualno mozes da se jacima suprostavis.Nesto poput Islanda na proslom EP.Ovako jedan lako citljiv sablon sa igracem ili 2 koji mogu da naprave potez,da naprave promjenu i kvalitet.To je suvise malo i slabo.Umjesto da nakon danasnjeg x izmedju Irske i Austrije, znajuci stanje i sastav Velsa krene ofanzivno,da preuzme loptu i igru,dobije ovakav Vels i lagano odradi kvalifikacije,Muslin napravio ziher igru bez igre.Velsani su samo mogli da ugroze gol iz prekida i nikako drugacije,Pa Alen i Remzi nisu ove godine dali gol u Premijeru.Sa takvom postavkom pravis konfuziju u odbrani i sami sebe saplicu.Ovaj bod vise skodi Velsu jer sada Irska i Srbija imaju veliku prednost.Ali ipak mi nije jasno da covjek u ekipi nema SMS,Ljajica,Maksimovica,Zivkovica koji bi trebali da igraju na SP.
Primorac

Postby B13 » 11 Jun 2017, 22:10

Ovo je tako po naški, potpuno u skladu sa našom zemljom i našim mentalitetom. Po ko zna koji put loženje, i po ko zna koji put dobijamo kitu, ali ne cveća. Posle svake naše utakmice mogu se ispisati slova i slova gde bi se komentarisala igra, ali prosto je neverovatno koliko tu ništa ne funkcioniše. Ne postoji segment fudbalske igre u kojem mi ličimo na nešto.

Tragična odbrana koja ne može da se poveže, pa izgledaju kao da su se pre 5 minuta prvi put sreli. Bekčine koje treba da igraju krila, jedan koji uspe da centrira jednom iz 20 pokušaja i drugi Kralj splavova, koji je ubedljivo najlošiji igrač ove reprezentacije. Miha je bre bio revulucionar i potpuno u pravu kada je Kralju splavova dao dres sa brojem 3, kako bi mu bilo jasno da je ništa drugo nego bek.

2 zadnja vezna sa tendencijom da im se u toku igre pridruži i treći, a možda čak i četvrti, koji ne bi mogli da organizuju ni izlazak na Fristajler, a ne igru ekipe.

I ova trojica napred, gde ako dvojicu zatvoriš, što baš i nije nešto teško, zatvorio si i onog trećeg jer neće loptu da primi.

Monopol na prekide imaju Milivojević, koji od 10 kornera nije uspeo ni jednom da dobaci do 16 (podatak vredan divljenja), i Kralj splavova koji je tkzv stručnjak za slobodnjake, a gol iz slobodnjaka je poslednji put dao otprilike kada je bio u Laciju. U ovom kvalifikacionom ciklusu ne znam da li je 3 puta uspeo da prebaci živi zid. (danas jednom)

Glupo je malo bilo šta loše o Mitru reći kada nam je doneo bod i jedini je uz Prijovića nešto odigrao, ali koliko puta lopta treba da ga udari u glavu da bi on uputio šut u okvir gola?

Ovde ništa ne štima. Od klošarskog saveza preko trenera diletanta, igre i taktike, do manekena na terenu koji em neće, em ne znaju.

Nema tempa, nema kretnje bez lopte, trčanja, otvaranja, formiranja trougla, utrčavanja, lopti u prostor, taktita smešna, izgledamo jalovo. Šta je to dupli pas? Muslin ne zna da iskoristi kvalitete igrača sa kojima raspolaže, te tako npr Matić liči na ovo na šta liči. Mitar konjina koliki je, 3 igrača može na leđima da drži, jednom nije primio loptu da se zagradi i odigra pas, te tako da probamo sa nekim utrčavanjem da ih rešimo. Ne postoji igrač koji zna i može da promeni stranu direktnim poprečnim pasom. Bunarimo tu loptu i bunarimo i bunarimo. Šta reći o kornerima i onim "kombinacijama", gde li su to videli, živo me zanima?

Očigledno je da je tačno ono da budale i Bog čuva, te tako imamo ovakvu grupu i ovakve rezultate. Mada je ogromna sramota da ne pobediš ovakav Vels pred svojim navijačima. Sramota je što izađeš na teren pred 50 hiljada svojih navijača i ideš na X, i jedva ga izboriš.

Ali nema veze, goreće splavovi večeras, goreće Srbija, goreće Beograd.
B13

Postby Karamazov » 11 Jun 2017, 22:11

Posebna priča večeras je igra Milivojevića.

Duge lopte u autu, primi loptu on se okreće nazad, korneri, napravi penal...da se prekrstiš. :krsti:
Karamazov

Postby Baxter Stockman » 11 Jun 2017, 22:11

Tužno i jadno.

Sreća pa ga umuvasmo nekako, da je ostalo 0:1 bilo bi pa-pa Rusiji.
Žalosno je što pokušavamo da igramo nešto, za šta ni mnogo bolje reprezentacije nemaju igrače... Matić je postao baš naporan za gledanje, u paru sa Milivojevićem izgleda baš strašno.
Rukavina na desnom beku... Mislim da se na prste jedne ruke mogu izbrojati centaršutevi... Kad je već zapeo za ovu formaciju, što ne pokuša Lazovića iz Đenove, em njegova ekipa igra istu formaciju, plus čovek standardan cele sezone.
Ovo za SMS i Ljajića je klasično proseravanje.

Imamo meč kvalifikacija u Irskoj, i tu će se sve rešavati, mislim da ćemo ove 2 kući da dobijemo svakako, i onda su nam potrebna još 3 boda iz 2 utakmice u gostima rekao bih.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Poison and Remedy » 11 Jun 2017, 22:11

Naspram prikazane igre, rezultat je odlican. Odbrana kompletno na remont. Suvise je tu "bivsih" igraca, cije mane vise dolaze do izrazaja u ovakvoj formaciji. Celokupna zadnja linija nam igra na predjasnje zasluge, niko zbog kvaliteta. Mislim da bi nam promena formacije donela mnogo. Neka varijacija na 4-3-3 ili 4-1-2-1-2, smatram da bi bila bolje lezala ovakvoj ekipi. Bekovi su nam kriticni, kako defanzivno, tako i ofanzivno, a pored toga cesto ostanu u napadu, kada izgubimo loptu i protivnik krene u kontru. Krila iako su mozda i najbolji deo tima, ne doprinose koliko bi trebalo, direktno mislim na Kostica. Trudi se on, ali nije to dovoljno, a pritom i on i Tadic jako retko pomazu u odbrani. Ovako u formacij 4-1-2-1-2 bekovi bi vise bili zaduzeni za odbrambene zadatke, jedan igrac(npr. Maksimovic ili Milivojevic) bi cuvao dupe Maticu i SMS(koji mora biti pozvan), Tadic kao plej i u napadu Mitrovic i Prijovic.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Cvele » 11 Jun 2017, 22:12

Karamazov wrote:Posebna priča večeras je igra Milivojevića.

Duge lopte u autu, primi loptu on se okreće nazad, napravi penal...da se prekrstiš. :krsti:

A onda ga vidiš kako igra ozbiljan fudbal u Palasu,tačno zna svoju ulogu i radi dobre stvari.
Cvele

Postby Dylam Dop » 11 Jun 2017, 22:14

Jedina svjetla tačka je onaj potez tog Prijovića (potencijalnog Ibre za siromašne), koji dokazuje koliko ova selekcija vapi za svježom krvi.. Radikalan rez je trebao da se napravi odmah prije starta kval-a i bez faking Muslinjavog. Mislim da bi i ovaj ovakav blijedi Kostić prodisao u podmlađenom timu..
Ali kol'ko onaj Rukavina n'ume.. Kida, otvara se, trči do poslednjeg daha, al dečko ne zna, pa ne zna niš' da uradi s loptom.. Zar nema nikakve druge alternative po toj strani?! Šta bilo s Bastom, enibadi..?

Mitar mrtva kljusina, koliko je čistih centaršuteva ispustio, nit može da potrči, nit da skoči i dohvati loptu..
Bane je imao nekoliko od tih odličnih bunarenja u njeg.
pravcu (eto kao još jedinih par svjetlih tačaka ove žalosne priredbe večeras) i to je sve i od njega..

Prvi kompaktan tim (ne mora dakle i talentovan) sa izraženom željom za nadtrčavanjem na koji nalete će ih razbucati sa petardom minimum..
Last edited by Dylam Dop on 11 Jun 2017, 22:16, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Dr. Thomas » 11 Jun 2017, 22:15

Има већих срба од ових који носе наш дрес. Поздрав са Исланда за лијепу њихову. :okk:
Spoiler: pokaži
Image[spoiler]
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby soniko » 11 Jun 2017, 22:16

Ma ovo je jedan bezobrzluk, od spiska do postavke igre.

Valjas stare odrpane drtine, provlacis se kroz jadnu grupu I treba da mi solis pamet kako imamo sansu da odemo u Rusiju.
Kako?
Evo mene interesuje da mi neko objasni kako mi ovakvom igrom a ona nije danas ovakva, mozemo sa Austrijom I Irskom izvuci pozitivan rezultat.

I da se kojim cudom desi da odemo u Rusiju, sta?
Igracemo cekalicu, braniti se sa Koloarovom, Banetom, Rukavinom I Gudeljom.
Budi bog sa nama.
soniko

Postby AirBall » 11 Jun 2017, 22:17

Vratih se sa utakmice... Da nema ljudi iz RS i unutrasnjosti ne verujem da bi bilo ni 3 hiljade navijaca...

Igramo grozan fudbal, ali ajde, stanje na tabeli je takvo da se ne treba previse zaliti...

Gol Velsana ide na dusu Stojkovica, komotno je mogao da ga iskljuci nakon one gluposti...

Bice tesko u Irskoj i Austriji, nema ova ekipa kvalitet da dobija takve meceve na strani ali daj Boze da me demantuju...

Koliko videh uhapsili su neke klince koji su se zaleteli na Velsane nakon njihovog gola, ako je za utehu makar nije bilo trvenja izmedju nasih, zvizduka pojedinim igracima itd

Sve u svemu smorio sam se za sve pare, ali nema veze :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Čekicar » 11 Jun 2017, 22:19

Ne znam sta ste sve pisali,mnogo je stranica ispisano da bih sve citao....live teme ne citam a ovde je sad sve spojeno,mozda u ovakvim situacijama treba otvoriti neku live temu...Svaki napad se komentarise....

Da se razumemo,krah i ocekujem,najavio sam ga,ali prosto su mi neshvatljive neke stvari i ne mogu cudu da se nacudim...Ajde sto i po forumu kod 90% ljudi vlada optimizam kao da smo neka velesila,kao da redovno ucestvujemo na svim takmicenjima nego je i u mom okruzenju tako...euforija nevidjena...Samo sam im rekao pre meca ovde su 2 znaka u igri,x ili 2 i pustio ih da skacu u nebesa,kad se ne razumeju....Ne vredi gluvom govoriti :biggrin:

Situacija je sledeca,znas rezultat utakmice koja ti je bitna...Imas povoljan rezultat iz te utakmice i gotovo mec loptu kod kuce protiv osakacenog Velsa...I sta se desava?..Desava se katastrofa....

Da covek igra kod kuce,u Beogradu sa 8 defanzivnih fudbalera protiv osakacenog rivala,protiv limitiranog rivala kada je kreativnost u pitanju..Protiv rivala koji moze samo da ti naudi iz prekida...I ti igras sa jednim spicem i 8 defanzivno orijentisanih igraca a rival ne samo da je parkirao autobus nego ni ne pokusava da zapreti iz kontre...Neverovatno....Sta je Muslin ocekivao?..Da li je on uopste upoznat sa sastavom Velsa..Evo ako nije mogu u buduce da mu kazem koju jer su ostrvska ekipa...Odmah znas da najveca opasnost vreba iz vazduha i da su u nogama limitirani izuzev Remzija...Bejl ne igra..Sta ce ti 2 zadnja vezna?...Sta ce ti neznalice jedna?...Treba da probijes bunker a protivnik ne preti iz kontre...

U spicu Vouks,medjed koji u nogama nema nista...Samo vazduh igra...a posto je bunker nista ti ne donosi,ne postoji teorija da on izvuce kontru..dakle zadnja linija moze visoko da se podigne i da igras presing,da ih pojedes...
U vezi Ledli,Edvards,Alen eeeej ljudi sve defanzivni vezisti....I remzi koji je kreator,pas igrac...Nije igrac koji ce pretrcati pola terena i izvuci kontru....Danas smo imali totalno bezopasan Vels...I ti igrac sa 8 defaznivno orijentisanih igraca...Ja sam sokiran zaista...U svetu fudbala nesto slicno nisam video....
Ljudi ozbiljne pare uzimaju a ne vide osnovne stvari....
Ista meta,isto odstojanje..."samo mec manje kod kuce"....Nije iskljuceno da bas iz ove grupe drugoplasirana ekipa izvisi za baraz...

Ovo je grupa sa najslabijom ekipom iz prvog sesira i opet ne vredi...Neko je spomenuo da ako sad ne odemo ne zna kad cemo...Samo da ga podsetim da je na EP otisla jedna Albanija pre nas....Nece biti prvi put....

Edit:Ova reprezentacija ima KVALITET ali nema nesto drugo...
Last edited by Čekicar on 11 Jun 2017, 22:29, edited 2 times in total.
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Pit Bull » 11 Jun 2017, 22:21

Kakav Muslin i ozbiljnost naseg sporta... Da ga pitas ne bi znao 3 igraca Velsa nabrojati.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja