Ne znam sta ste sve pisali,mnogo je stranica ispisano da bih sve citao....live teme ne citam a ovde je sad sve spojeno,mozda u ovakvim situacijama treba otvoriti neku live temu...Svaki napad se komentarise....
Da se razumemo,krah i ocekujem,najavio sam ga,ali prosto su mi neshvatljive neke stvari i ne mogu cudu da se nacudim...Ajde sto i po forumu kod 90% ljudi vlada optimizam kao da smo neka velesila,kao da redovno ucestvujemo na svim takmicenjima nego je i u mom okruzenju tako...euforija nevidjena...Samo sam im rekao pre meca ovde su 2 znaka u igri,x ili 2 i pustio ih da skacu u nebesa,kad se ne razumeju....Ne vredi gluvom govoriti
Situacija je sledeca,znas rezultat utakmice koja ti je bitna...Imas povoljan rezultat iz te utakmice i gotovo mec loptu kod kuce protiv osakacenog Velsa...I sta se desava?..Desava se katastrofa....
Da covek igra kod kuce,u Beogradu sa 8 defanzivnih fudbalera protiv osakacenog rivala,protiv limitiranog rivala kada je kreativnost u pitanju..Protiv rivala koji moze samo da ti naudi iz prekida...I ti igras sa jednim spicem i 8 defanzivno orijentisanih igraca a rival ne samo da je parkirao autobus nego ni ne pokusava da zapreti iz kontre...Neverovatno....Sta je Muslin ocekivao?..Da li je on uopste upoznat sa sastavom Velsa..Evo ako nije mogu u buduce da mu kazem koju jer su ostrvska ekipa...Odmah znas da najveca opasnost vreba iz vazduha i da su u nogama limitirani izuzev Remzija...Bejl ne igra..Sta ce ti 2 zadnja vezna?...Sta ce ti neznalice jedna?...Treba da probijes bunker a protivnik ne preti iz kontre...
U spicu Vouks,medjed koji u nogama nema nista...Samo vazduh igra...a posto je bunker nista ti ne donosi,ne postoji teorija da on izvuce kontru..dakle zadnja linija moze visoko da se podigne i da igras presing,da ih pojedes...
U vezi Ledli,Edvards,Alen eeeej ljudi sve defanzivni vezisti....I remzi koji je kreator,pas igrac...Nije igrac koji ce pretrcati pola terena i izvuci kontru....Danas smo imali totalno bezopasan Vels...I ti igrac sa 8 defaznivno orijentisanih igraca...Ja sam sokiran zaista...U svetu fudbala nesto slicno nisam video....
Ljudi ozbiljne pare uzimaju a ne vide osnovne stvari....
Ista meta,isto odstojanje..."samo mec manje kod kuce"....Nije iskljuceno da bas iz ove grupe drugoplasirana ekipa izvisi za baraz...
Ovo je grupa sa najslabijom ekipom iz prvog sesira i opet ne vredi...Neko je spomenuo da ako sad ne odemo ne zna kad cemo...Samo da ga podsetim da je na EP otisla jedna Albanija pre nas....Nece biti prvi put....
Edit:Ova reprezentacija ima KVALITET ali nema nesto drugo...