Burke wrote:Пробудим се јутрос у три да гледам ову нашу тугу, кад ми у 03:15 нестаде струја.

Blago tebi. Ja sam kao i Vucko gledao i nisam sebi mogao da verujem da nisam otisao na spavanje umesto sto gubim vreme u 4 ujutru pored TV-a. Valjda refleks, sta li.
Ista meta, isto odstojanje. Imamo tri ili cetiri igraca koji su igracki kompletni i gomilu koji su ili brzi ali ne znaju, ili znaju ali su fizicki inferiorni ili su fizicki dobri ali ne znaju. Za takvu ekipu potreban je trener da napravi igru koja ce prikriti te pojedinacne nedostatke a ne bata Djorin teoreticar koji postavlja igru kao da ne zna ko mu igra. Pa se onda desi da Zigic igra u sirokom prostoru gde je nemocan, Ninkovic pokriva najveci deo terena iako je za njega poznato da ne moze da trci duze od 45 minuta, Kuzma i Kacar se preskacu loptama u organizaciji napada kao da igramo ne sa dva vec bez ijednog zadnjeg veznog, Kolarov i Ninkov igraju iza krila koji ne daju loptu ni pod pretnjom ubistva i tako dalje i tome slicno. Razlog zasto se totalno nismo izblamirali je to sto tu ima nekoliko igraca koji jednostavno vade stvari na individualni kvalitet i to je to. Posebna nevolja je mentalitet nekolicine nasih igraca. Nervozni, sebicni, dekoncentrisani, igraju za sebe i glume Maradone, raspravljaju se medjusobno na terenu, prave glupe ostre faulove i hoce da se biju sa protivnicima. Odajemo utisak totalne dziberane i muflonerije.
Krasica i pogotovo Jovanovica treba sto pre oterati, Krasica na hladjenje, Jovanovica na oprostajnu utakmicu. Kako god da igraju, a igraju lose, njihova sebicnost na terenu unistava ceo tim i igracki i psiholoski. Nemam nikakav problem sa igracima koji ne znaju dovoljno ako vec nemamo bolje ali igraci koji igraju za sebe ne bi mi igrali u timu ne znam kakvu klasu da imaju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.