Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby mali_buda » 12 Nov 2011, 10:13

AcaStop prilicno kenja sa ovim ushicenjem oko novog pocetka reprezentacije. Kakav crni novi pocetak, kad je sve isto kao i ranije. Imenovanjem novog selektora znacemo da li i dalje padamo ili smo se odbili sa dna, ove utakmice su potpuno bezvezne. Znam da su ranije zakazane, pa moraju da se igraju, inace nam nista ne znaci, sem da neki igraci dodaju jos 2 utakmice u broj nastupa.

Zasto Curcic nije ubacio Volkova?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby RobRoy » 12 Nov 2011, 11:48

Gde ja stadoh, ti produži...

Idemo utabanim putem, "Orlovi" videli Ćićarita i izgubili sa 2:0.

Lak poraz Srbije u Keretaru. Meksiko je bio bolji tim tokom čitavog meča i zasluženo pobedio.

Domaćin je od početka imao dominaciju u posedu, naši igrači nikako nisu uspevali da uspostave ravnotežu na sredini, a videlo se da "El Tri" igra sa mnogo više žara, ali i da su primetno brži u odnosu na fudbalere Srbije.

Havijer Ernandez u centru pažnje, načeo nas je na početku, nakon centaršuta Salsida. Napadač Mančester Junajteda je skrenuo loptu i ona je završila u suprotnom uglu. Ostala je nedoumica, ali je na poluvremenu najbolji meksički napadač tvrdio da je on strelac.

Igrao se drugi minut i to je bio uvod u poraz. Domaći su do odlaska na odmor preko Gvardada mogli da povećaju prednost, Stojković je dobro intervenisao.

Malo smo se popravili u nastavku, pripretili smo par put, Ljajić je imao jednu priliku kada je loše reagovao, probao je Ninković, a u finišu Kolarov pravi penal, za drugi žuti karton. Ernandez precizan sa bele tačke, 2:0 za Meksiko i realan rezultat u odnosu na ono što smo videli.

Sledeći rival je Honduras za tri dana, slabiji protivnik od Meksika i prilika da Srbija odigra bolji meč.

Stojković; Ninkov, Ivanović, Rajković, Kolarov, Kačar, Kuzmanović, Ninković (Petrović, 77’), Krasić (Janković, 63’), Jovanović (Ljajić, 69’) Žigić (Mrđa 73’) (Kaluđerović 90’)

Evo link za golove:

:tap:
Last edited by mali_buda on 12 Nov 2011, 15:13, edited 1 time in total.
Reason: yt edit
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Sony » 12 Nov 2011, 12:02

Propast se nastavlja...ocekivano.

Kako ce i Honduras da nas opegla fino...

:thumbdown:

Dobro je sto nisam bio budala i mazohista pa gledao mec.

I ono malo ljubavi prema repki je ugaseno porazom od zmajceka.

E da...volkov se bas naigrao :laugh: :laugh: Ubacice ga protiv Hondurasa 20 minuta samo da bi upisao minute za repku - da ne bi mogao da igra za CG. A u narednom ciklusu kvalifikacija ce biti iskuliran. Pazite sta sam vam rekao.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby harper lee » 12 Nov 2011, 12:15

Burke wrote:Пробудим се јутрос у три да гледам ову нашу тугу, кад ми у 03:15 нестаде струја. :trtmilojka:

Blago tebi. Ja sam kao i Vucko gledao i nisam sebi mogao da verujem da nisam otisao na spavanje umesto sto gubim vreme u 4 ujutru pored TV-a. Valjda refleks, sta li.

Ista meta, isto odstojanje. Imamo tri ili cetiri igraca koji su igracki kompletni i gomilu koji su ili brzi ali ne znaju, ili znaju ali su fizicki inferiorni ili su fizicki dobri ali ne znaju. Za takvu ekipu potreban je trener da napravi igru koja ce prikriti te pojedinacne nedostatke a ne bata Djorin teoreticar koji postavlja igru kao da ne zna ko mu igra. Pa se onda desi da Zigic igra u sirokom prostoru gde je nemocan, Ninkovic pokriva najveci deo terena iako je za njega poznato da ne moze da trci duze od 45 minuta, Kuzma i Kacar se preskacu loptama u organizaciji napada kao da igramo ne sa dva vec bez ijednog zadnjeg veznog, Kolarov i Ninkov igraju iza krila koji ne daju loptu ni pod pretnjom ubistva i tako dalje i tome slicno. Razlog zasto se totalno nismo izblamirali je to sto tu ima nekoliko igraca koji jednostavno vade stvari na individualni kvalitet i to je to. Posebna nevolja je mentalitet nekolicine nasih igraca. Nervozni, sebicni, dekoncentrisani, igraju za sebe i glume Maradone, raspravljaju se medjusobno na terenu, prave glupe ostre faulove i hoce da se biju sa protivnicima. Odajemo utisak totalne dziberane i muflonerije.

Krasica i pogotovo Jovanovica treba sto pre oterati, Krasica na hladjenje, Jovanovica na oprostajnu utakmicu. Kako god da igraju, a igraju lose, njihova sebicnost na terenu unistava ceo tim i igracki i psiholoski. Nemam nikakav problem sa igracima koji ne znaju dovoljno ako vec nemamo bolje ali igraci koji igraju za sebe ne bi mi igrali u timu ne znam kakvu klasu da imaju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harper lee » 12 Nov 2011, 12:17

Sony wrote:E da...volkov se bas naigrao :laugh: :laugh: Ubacice ga protiv Hondurasa 20 minuta samo da bi upisao minute za repku - da ne bi mogao da igra za CG. A u narednom ciklusu kvalifikacija ce biti iskuliran. Pazite sta sam vam rekao.

Igrace protiv Hondurasa verovatno celu tekmu jer je Kolarov dobio dva zuta.
harper lee

Postby Sony » 12 Nov 2011, 12:20

OK. Nisam znao.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 12 Nov 2011, 12:35

Sony wrote:OK. Nisam znao.

Al' te to nije sprecilo da se ispovracas po odluci da ne igra i da potenciras da je sve to uradjeno samo da bi svog gradjanina oteli od CG... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 12 Nov 2011, 12:43

Naravno. :D

Da nije bilo pritisaka...lik bi i ostao pri odluci da igra za CG. Aha..odjednom mu kliknulo u glavi i predomislio se :D :D A rekao da ga niko iz FSS-a nije zvao prije ljudi iz FSCG-a.

Providno.
Sony

Postby AirBall » 12 Nov 2011, 12:47

Sony wrote:Naravno. :D

Da nije bilo pritisaka...lik bi i ostao pri odluci da igra za CG. Aha..odjednom mu kliknulo u glavi i predomislio se :D :D A rekao da ga niko iz FSS-a nije zvao prije ljudi iz FSCG-a.

Providno.

Pa pricas gluposti, jer a priori aboliras zelju lopova da ukrade, opravdanjem da eto mi nismo ozbiljno racunali na njega...

Znaci ako ja imam teglu sa dzemom u spajzu i jos uvek je nisam otvorio to implicira da moj komsija koji nema dzem moze da je uzme i da maze na 'leba, jer je procenio da ja necu jesti... :D
AirBall

Postby harper lee » 12 Nov 2011, 12:56

Volkov se svakako nece naigrati. Nama je trenutno Kolarov ubedljivo najbolji igrac i on nece biti u timu samo kad bude kartona ili, ne daj Boze, nekih povreda, a kako je fizicki jedan od nasih najspremnijih igraca i opcije sa nekih 15-20 minuta zamene nisu verovatne. Na stranu sto se onaj nesrecnik Curcic ponadao da bi mogao sebi da obezbedi posao selektora pa se primio na ovu utakmicu kao da je finale Svetskog prvenstva Prvu izmenu je napravio bar 20 minuta nakon sto su nam bar dva-tri igraca prohodala na terenu.
harper lee

Postby Burke » 12 Nov 2011, 13:00

Да се надовежем на Аиров пример са џемом... Када имаш могућност да једеш нутелу, нормално је да ће ти џем стајати неотворен у шпајзу! :biggrin:
Burke

Postby kotrljko » 12 Nov 2011, 13:11

Burke wrote:Да се надовежем на Аиров пример са џемом... Када имаш могућност да једеш нутелуeurokrem, нормално је да ће ти џемnutela стајати неотворен у шпајзу! :biggrin:

:manikir:
kotrljko

Postby harper lee » 12 Nov 2011, 13:22

Jebo vas Volkov. On moze biti solidna prva ili druga zamena za Kolarova i to je sve. I naravno da ce da igra za zemlju u kojoj je rodjen, bez obzira na to kolike su mu sanse da se dokopa prvog tima. Kakva je to sad politika da se kupuju i odvode svi igraci koji u odredjenom trenutku nisu u planu da igraju za reprezentaciju svoje zemlje? Da je to normalno 80% reprezentacija na svetu bi bilo sastavljeno od igraca iz Brazila i Argentine.
harper lee

Postby Sony » 12 Nov 2011, 14:56

AirBall wrote:
Sony wrote:Naravno. :D

Providno.

Pa pricas gluposti, jer a priori aboliras zelju lopova da ukrade, opravdanjem da eto mi nismo ozbiljno racunali na njega...

Znaci ako ja imam teglu sa dzemom u spajzu i jos uvek je nisam otvorio to implicira da moj komsija koji nema dzem moze da je uzme i da maze na 'leba, jer je procenio da ja necu jesti... :D

Taj ''dzem'' je htio da igra za CG. To je poenta cijele price. Decku je stavljeno do znanja da nece imati ni K od karijere i dobrog ugovora u inostranstvu ako bude igrao za CG.
Sony

Postby AirBall » 12 Nov 2011, 15:06

Sony wrote:Taj ''dzem'' je htio da igra za CG. To je poenta cijele price. Decku je stavljeno do znanja da nece imati ni K od karijere i dobrog ugovora u inostranstvu ako bude igrao za CG.

Jel ti imas neki dokaz za ovu tvrdnju?
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja