Čekicari wrote:Stojkovic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Rukavina,Matic,Ljajic,Tadic,Kostic,Markovic,Mitrovic...
Ko iz grupe ima jaci tim po imenima?
Opste je poznato da imena donose rezultat. How yes no.
To je i problem, mi verujemo u izvikana imena nasih fudbalera.
Te reorezentacije imaju zajednistvo, timski duh, nacionalni naboj...mi nista od toga nemamo.
Stojke - izrael do nedavno, sad cempionsip
Ivanovic - celzi, u fazi raspada
Kolarov - siti, igra/ne igra
Nastasic - salke, greje klupu
Rukacina - viljareal, greje klupu
Matic - celzi, klasa
Ljajic - torino, odlican igrac ali glava luda, pa zbog toga nekada ni nenigra u klubovima gde je
Tadic - sautempton, klasa
Kostic - hamburg, odlican igrac, ali covek dve sezone zaredom igra za klubove u kojima se bori za opstanak, zasto ne ide u neke ozbiljnoje klubove?
Markovic - sporting, covek u poslednje 3 godine nije vezao 5 utakmica u prvih 11
Mitrovic - cempionsip, covek je realno budala
Mene ne fascinira nas tim ni malo. Imamo Tadica i Matica kao klase, Kostic i Ljajic kao dobro igraci...ovo ostalo, skripi jbg. Odbrana katastrofa, napad katastrofa.
I da dodam, korneri se brani zonski ako imas igrace sa visokim IQ u timu koji umeju da citaju i znaju da se postave, ako ih nemas a igras, onda to peterac bude prazan i primis gol iz peterca.
I Muslin je juce ubacio preofanzibnog Karleusu umesto Mladenovica. Tosic nije izasao iz 25m.
Znas da ce napasti o ici dugim loptama, da ce pomeriti poslednju liniju...i ti umesto da ubacis brzo krilo, napadnes i probas iskoristiti sto im je zadnja linija blize centru, izvrsis presing, vratis ih...ti ubacis Karleusu koji trci na petama i 10min ne zna gde je i koga cuva, da li preuzima ili kuci gleda utakmicu na TV.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...