Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby manes » 06 Sep 2016, 12:15

Čekicari wrote:Stojkovic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Rukavina,Matic,Ljajic,Tadic,Kostic,Markovic,Mitrovic...

Ko iz grupe ima jaci tim po imenima?

Opste je poznato da imena donose rezultat. How yes no.
To je i problem, mi verujemo u izvikana imena nasih fudbalera.
Te reorezentacije imaju zajednistvo, timski duh, nacionalni naboj...mi nista od toga nemamo.

Stojke - izrael do nedavno, sad cempionsip
Ivanovic - celzi, u fazi raspada
Kolarov - siti, igra/ne igra
Nastasic - salke, greje klupu
Rukacina - viljareal, greje klupu
Matic - celzi, klasa
Ljajic - torino, odlican igrac ali glava luda, pa zbog toga nekada ni nenigra u klubovima gde je
Tadic - sautempton, klasa
Kostic - hamburg, odlican igrac, ali covek dve sezone zaredom igra za klubove u kojima se bori za opstanak, zasto ne ide u neke ozbiljnoje klubove?
Markovic - sporting, covek u poslednje 3 godine nije vezao 5 utakmica u prvih 11
Mitrovic - cempionsip, covek je realno budala

Mene ne fascinira nas tim ni malo. Imamo Tadica i Matica kao klase, Kostic i Ljajic kao dobro igraci...ovo ostalo, skripi jbg. Odbrana katastrofa, napad katastrofa.

I da dodam, korneri se brani zonski ako imas igrace sa visokim IQ u timu koji umeju da citaju i znaju da se postave, ako ih nemas a igras, onda to peterac bude prazan i primis gol iz peterca.

I Muslin je juce ubacio preofanzibnog Karleusu umesto Mladenovica. Tosic nije izasao iz 25m.
Znas da ce napasti o ici dugim loptama, da ce pomeriti poslednju liniju...i ti umesto da ubacis brzo krilo, napadnes i probas iskoristiti sto im je zadnja linija blize centru, izvrsis presing, vratis ih...ti ubacis Karleusu koji trci na petama i 10min ne zna gde je i koga cuva, da li preuzima ili kuci gleda utakmicu na TV.
Last edited by manes on 06 Sep 2016, 12:24, edited 1 time in total.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Houdini » 06 Sep 2016, 12:22

koliko je bitna stvar selektor.. O'Nil juce pravi izmenu i ubacuje Marfija.. u toku korner za njih a on se dere Kasaiju da se izmena izvrsi pre kornera.. tad nije dao gol, al je ubrzo dao.. male stvari prave razliku na terenu, i tu selektor znaci mnogo..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Noodles » 06 Sep 2016, 12:24

Ma bez smekersko/gospodskog selektora nema leba...Mihajlovic, Pizon, Drulovic, Muslin, Curcic su najobicniji tutumraci koji ni sami sebi ne veruju a ne jos da ih neko slusa..Ovi igraci nemaju nikakvog samopouzdanja kad su te zamlate na klupi..Dok su tu bili Antic, Zivadinovic, Boskov nesto se i moglo skarabudziti ovako mrka kapa..slaba ekipa + ovi na klupi ne umeju ni da govore i sta ocekivati....Treba Bardini dati sansu sto pre!
Last edited by Noodles on 06 Sep 2016, 12:27, edited 1 time in total.
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Elgrande Jokan » 06 Sep 2016, 12:24

Nemojmo biti neobjektivni, napredak postoji, mali jeste, ali postoji.
Predstoje nam 2 ključna meča, protiv Moldavaca u gostima i Austrije kao domaćini. Za svega mesec dana znaćemo puno više, dokle ovi momci mogu. Očekujem da Matić unese malo živosti u veznom redu.
Elgrande Jokan

Postby Čekicari » 06 Sep 2016, 12:28

Stoji da imena ne donose rezultat kao i to da nemamo timski duh,nacionalni naboj...

Ali takodje treba reci da se sve to nestvara sa igracima losijeg kvaliteta jer se oni kao vise trude,da bi se prodali negde i slicno...to se stvara godinama...

Bas je Konte lud da mu igra jedan raspali Ivanovic..preterujete mnogo kod njega...
Kolarov vice nego korektno igra u Engleskoj,ljudi u PL a ne u JSL....
Nastasic,sudis nakon prve utakmice...budi siguran da ce igrati....skinuce matorog Nalda ili ce se Howedes pomeriti na beka kao u reprezentaciji...
Za Rukavinu se slazem,moze i Bane na beka a na stopera ima da biras,dajes prednost onom ko je u najboljoj formi...mada Rukavina je dobro odigrao sinoc...Vise mi je Bane stoper nego bek,iz tog razloga sam stavio Rukavinu,boljeg desnog beka nemamo....

Markovi nije uspeo da igra u PL...u Sportingu ce sad opet da gazi....krupan zalogaj je PL...
Mitar nije u formi,propustio je pocetak sezone...bice on dobar...jak spic,dobar u vazduhu....aj sto u klubovima moras da igras poprilicno isto zbog broja igraca al brale makar u repki mozes da rotiras koliko hoces...najavio sam da ce Mitar biti neprimetan jer nema igru po zemlji...Ircima vazduh nije problem...laka konjica nam je sinoc trebala,ja bih probao sa Lazarom u spicu...

Matic,Ljajic,Kostic,Tadic sam si rekao to je strasna veza....al neee,nama trebaju 2 zadnja vezna....

Stojke je nas najbolji golman,to je cinjenica...

Ne kazem da je ovo neki tim bog zna kakav..ali je u grupi ubedljivo najjaci...nabroj igrace ostalih reprezentacija pa ces da vidis gde su oni a gde su nasi...uporedi cene ma sta god hoces,to je cinjenica....

Da me ne shvatis pogresno,ja u ovu reprezentaciju ne verujem ni malo....glasao sam da necemo doci ni do baraza,to su luzeri....al su dobri igraci kad su okruzeni strncima kad se spoje u kolektiv tu leba nema...Slazem se sa Pitom,samo stranac ovo moze promeniti...Nemac pre svega...(al je problem sto stranac otpada u startu jer ne zeli da radi sa banditima )

A cek...znaci oni su slabi da cuvaju igraca 1na1...ali ne znaju ni da se postave,cak su i priglupi...pa zasto igraju kada nemaju nista?
Da smo zonski branili korner,covek ne bi ostao sam...sve se to uigrava i tacno se zna postavka svakog igraca...i kretnje u slucaju centarsuta na prvu,u centar ili drugu stativu...zna se ko u kom slucaju ide na loptu....cak i vise igraca ide na istu u toj vrsti odbrane....tako se izbegava duel u vazduhu 1na1 kad je rival jaci...
Last edited by Čekicari on 06 Sep 2016, 12:44, edited 4 times in total.
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby Elgrande Jokan » 06 Sep 2016, 12:32

Zna li neko šta je fora sa Maksimovićem?
On je navodno najveći transfer srpskog fudbala (naslov iz medija), a za njega nema mesta u odbrani?
Elgrande Jokan

Postby Čekicari » 06 Sep 2016, 12:34

Elgrande Jokan wrote:Zna li neko šta je fora sa Maksimovićem?
On je navodno najveći transfer srpskog fudbala (naslov iz medija), a za njega nema mesta u odbrani?

Ko to zna...kombinacije i seme opasne...

Jagos Vukovic i Mladenovic(bio sam najveca zver velesile Bate Borisova :lollol: ) aloo...pa nemoj da se zajebavamo....
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby Zigara » 06 Sep 2016, 13:13

O kakavom Maticu,Ljajicu i Kolarovu pisete a komentarisete sinocnji mec ?
Samo sa Maticem i normalnim terenom mi bi juce dobili sigurno,mozda cak i sa 2 gola razlike.
Da je Matic igrao umesto Milivojevica ili Gudelja to bi neverovatna razlika bila.
Uz sve to onaj ocajni teren i kisa su bili njihova velika prednost da se razumemo.

Jel su vezani mecevi sa Moldavijom i Austrijom ?
Zigara

Postby mmarko28 » 06 Sep 2016, 14:05

Da bi naš tim prošao kvalifikacije mora igru da bazira na dobroj odbrani i uigranosti. 2006 kod Petka i 2010 kod Antića si mogao da pogodiš barem 8 igrača iz prve postave bez mnogo razmišljanja. Muslin je protiv Kipra, Izraela i Rusije uigravao odbranu sa tri štopera, koja je nova za naše igrače. Igrali su Ivanović, Milunović, Rajković, Maksimović. Juče uvodi dva igrača koji nisu teren videla zajedno sa Ivanovićem, dok mu u ekipi nema Maksimovića i Slobodana Rajkovića. To je prva budalaština. Drugo, prekide brani zonski, a odbrana mu je ozbiljno neuigrana. To je druga glupost koju je napravio. Treće, u meču u kom protivnik prelazi na našu polovinu samo iz kontranapada on igra sa tri štopera, dva beka i dva zadnja vezna. Oni igraju bunker, a Muslin ima 7 igrača koji su defanzivno orjentisani. Gubi 0-1 i ne sme da pokuša da igra sa dva centarfora, već vadi Mitrovića i uvodi Pavlovića. Kad su naši preokrenuli na 2-1, on uvodi Tošića, umesto da uvede igrače koji mogu da mu zadrže loptu, da povuku neku brzu kontru, izvrše presing na njihovu odbranu.
Posebna glupost je nepozivanje Ljajića i Maksimovića. Ljajića je pravdao time što Ljajić igra poziciju koja mu se ne uklapa u sistem koji on želi da igra. Stvarno ne vidim veliku razliku u poziciji koju igra Ljajić i poziciji koju u reprezentaciji igra Tadić. I jedan i drugi igraju po boku, ali nisu mnogo brzi i eksplozivni, i vise igru baziraju na tehnici. Nije ovo klub gde dovodiš igrače koji ti se uklapaju u sistem igre, pa posle imaš 2-3 meseca da ih uigraš. U reprezentaciji se sistem pravi po igračima koje imaš na raspolaganju.
Mi smo zbog gluposti i katastrofalnog terena izgubili dva boda koja će morati negde da se nadoknade, a nisam siguran da imamo kvalitet da to uradimo. Ako nam je Irska, koja bukvalno odbija da igra fudbal stvorila 4-5 stopostotnih šansi, šta će se desiti protiv Austrije ili Velsa, koji su po kvalitetu i tehničkoj obučenosti igrača dosta ispred Iraca.
mmarko28

Postby Fred Perry » 06 Sep 2016, 14:40

Ali volim kad retardi svaki put sklone Stojketa pa se izblamiraju :laugh:

Nema ovde zdrave price ,nama u reprezentaciji recimo ne igra Milinkovic Savic jer se ne uklapa :laugh: Tomovica i Pejcinovica,Bisevca a bio je pozivan Sedlar,a pored pozvanih Tosica i Maksimovica igrao je jebeni Jagos Vukovic :blue: :blue: :blue: Covek od koga kontam imamo jedno 7 boljih stopera.Pored ovoga igranje Scepovjca u 11 je nista.

I sta onda ocekivati ,nastavlja se izivljavanje menadzera ,a Muslin je savrsen za to ,vise puta u karijeri je to i radio ,uostalom i citali ste sta je u Rusiji radio.

Tako da je glupo uopste pricati,nema Muslin nameru nista da menja.Ljakse koji je dosao da digne par stotina hiljada evra i zapali u penziju,nit ima znanja a verovatno mu je i nebitno koji ce rezultat da napravi.

Da su hteli rezultat doveli bi Jokanovica ,Stanoja ,Djukica,pa i onaj Jankovic bi bio logicniji izbor.
Fred Perry

Postby Demokratski rob » 06 Sep 2016, 15:52

manes wrote:
Stojke - izrael do nedavno, sad cempionsip
Ivanovic - celzi, u fazi raspada
Kolarov - siti, igra/ne igra
Nastasic - salke, greje klupu
Rukacina - viljareal, greje klupu
Matic - celzi, klasa
Ljajic - torino, odlican igrac ali glava luda, pa zbog toga nekada ni nenigra u klubovima gde je
Tadic - sautempton, klasa
Kostic - hamburg, odlican igrac, ali covek dve sezone zaredom igra za klubove u kojima se bori za opstanak, zasto ne ide u neke ozbiljnoje klubove?
Markovic - sporting, covek u poslednje 3 godine nije vezao 5 utakmica u prvih 11
Mitrovic - cempionsip, covek je realno budala

:bravo:

I još da dodam Muslina koji posle Zvezde i Francuske nigde ne radi već desetak godina.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Re: Reprezentacija Srbije

Postby kizami88 » 06 Sep 2016, 18:31

Otac Makarije wrote:5 igrača u buketu dok čovek potpuno sam zakucava... Rajković je stagnirao u zadnje dve godine... Ovo forsiranje na golu , na silu, ne koristi ni njemu ni reprezentaciji..Stvari koje je večeras radio unose nervozu celom timu..

Najgore je kada se neko ishajpuje do besvesti i gura na mesto za koje nije spreman..

Jesi li siguran da njemu ne korsti?

A sta ako bude hteo u Engledku na zimu ili sl leto? Kako da dobije radnu dozvolu, ako ne odigra odredjen br meceva za reprezentaciju?
kizami88

Postby soniko » 06 Sep 2016, 20:52

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=917564

Znam da nije tema o komsijskoj reprezentaciji, samo sam kopirao clanak kao primjer normalne novinarske analize utakmice.
Interesuje me hoce li doci vrijeme da ovako nesto procitam o igri nase reprezentacije u nasim medijima.
soniko

Postby Skafi » 07 Sep 2016, 00:00

Skafi

Postby Admiral » 07 Sep 2016, 09:06

Od omladinaca Evropskih prvaka iz Litvanije, a posebno mlade reprezentacije kao Svetskog prvaka, samo 2 igraca na terenu.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja