Board index Sportske zanimacije Multimedija

Kutak za gejmere

Re: Kutak za gejmere (sportske simulacije)

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 23:20

Image

kakav neocekivan veleobrt ...partizan izbio na celo grupe

Image

BOMBA U PARTIZANU ...yaya sanogo jedan od najboljih mladih napadaca francuske 18 godina dolazi u partizan za 0 evra
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 07 Nov 2011, 23:27

Nemoj me zajebavati? Pa ja sam ga jedva doveo u PSG i to za 5 miliona.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 23:28

Houdini wrote:Nemoj me zajebavati? Pa ja sam ga jedva doveo u PSG i to za 5 miliona.

ja sam doktor za ovu igru :biggrin:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 07 Nov 2011, 23:33

Inace u FM 2010 sam igrao sa PSG-om i tamo neke 2021 se sagradio novi stadion i posto sam ja bio tamo u Legends kluba dobio je ime po meni :biggrin:

Nazalost taj screenshoot nemam jer mi se obrisao kada mi pao sistem, ali imam jedan zanimljiv samo mi kazite kako da aploudujem sliku sa kompa ovde? :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 23:46

pazi znas kako ja ,dignem na fejsbuk posto imam sve slike sa fm 2010-11 i sa 12 ...pa to trpam u albume ...i onda samo kopiram u
otvorene zagrade img

a mozes na http://imageshack.us/ pa onda kad dignes na net samo kopiraj link
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Houdini » 08 Nov 2011, 00:11

:okk:

Evo onda slika sa proslog menadzera

Image

Tole lopoveeee :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 08 Nov 2011, 00:15

NE ZEZAJ !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Houdini » 08 Nov 2011, 00:17

Tole moze i menadzer da namesti :D
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Nebojsa » 08 Nov 2011, 00:21

A na mom sejvu, na FM 10, je preuzeo Inter! :laugh: Steta sto nisam napravio screenshot. :tap:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby nolinjo » 08 Nov 2011, 00:27

Image

doveo sam ovog ganca ,cini mi se da ima kvalitet ,sve sto treba ima po 13 uz to dream come true :biggrin:
nisam ga probao na terenu tek je stigao-a nadam se da nece biti stranac ono pravo under 20 se ne racunaju u strance :tambura:
ako bude tako dovodim jos 3-4 ovakva krsa :)

da dijara dobio pasos inace jedini napdac koji dae golove ne znam tacno oko 10 *(edit 22 utakmice 13 golova) ak na polusezoni,scepu malo u b kad se odljutio vratio sam ga u a tim al ne pipa ...jovancica sam napokon uvaljao za 500 U. kluj dala pare plus 50 % od sledece robe ...

teo sam dovesti erasmusa dao sam 1700 000 na rate al sam odustao posto mi za 6 meseci dolazi maestro sanogo za 0 :okk:

uz to ocu smiljanica da oteram 16 000 nedeljno je previse za moj budzet .i nudim ga za 0 i niko ga nece :ajdejebote:

razmisljam da dam pare za knezevica ,dobar je ...i jednog bi prodao tomica ili babovica (ovaj ima cenu samo 575 000 ...znaci ako dobiem milion puna kapa) inace babovic po ocenama najbolji igrac fk partizan u vezi

simic najbolji igrac na polusezoni 5 golova ,finishing 13 a igra stopera :triprsta: MOJ BRAT

dobio pasos i golman bozovic tako da ce u drugi tim brat radisa
a vukic dobio otkaz za 20 000 sam se resio bede ...mangu nudim za 0 nece ga niko

a fakeni rostov da milion i po za edua i 50% od sledece robe i sve full gotov transfer kurac imaju 5 stranaca :girlcry:
a ja se taman obradovao :beyond:

a da rnic bio povredjen i bio u drugi tim ,sad sam ga vratio cena mu skocila na 2 000 000 i igrace mi desnog beka
a zao mi sto nisam doveo vulicevica za 400 000 mislim da ima kvaltet

uz to prodao sam markeza (mozda sam vec rekao za 1 m u al sad da pravi drustvo NIJANGU,KEITI BELADJU :ajdejebote: )
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 08 Nov 2011, 19:40

kakav mec sam upravo odigrao protiv fc kopenhagena u prvom mecu nastavka takmicenja...3-0 19 minut za domace
33 minut 4-1babovic daje gol

menjam stojkovica ubacujem bozovica

... kakva izmena

bozovic poludeo sve brani ,al ipak jednom poklekao 5:1 35 minut ...u 42 babic smanjuje na 5:2
DIJARA SAM 5 PUTA 1N1 SA GOLMANOM ILI MASI ILI MU BRANI

5:3 markovic medved glavom posle korne ,odvaljivanje od kurca all in attack ...i nista ostade 5:3

kako je bilo krenulo mislio sam bice 10-0 ...a jebem ti partizan kad nema ko da gol :(

puko sam 0-1 kuci a ubio sam ih ,10 glavometa ,sto golman sto pored gola :(

ispao u 1/16 finala kupa uefa,9 bodova manje od zvezde trenutno 4 na tabeli i ispao u kupu jos odavno :ajdejebote:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Napredpartizan » 08 Nov 2011, 21:45

Doveo sam Sanogoa kao slobodnog igraca,istekao mu ugovor sa Auxerrom(Hvala Nolinjo :biggrin: ) i Daniela Chimu na isti fazon... Ninkovic i Marko Milinkovic(doveo ga na pocetku sezone) mi najbolji igraci...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 08 Nov 2011, 23:16

ja dovodim lukica za 450 000 na rate i milinkokvica za enormno malih 90 000 :D .on vredi bar milion i po...ebiga nema se dobrih stranaca :( a da oce da dodju

a imam bagova za neke mogu da dam 10 000ak iljada a za neke samo 6000 :( za platu

zavrsio sam 3 na tabeli rad i zvezda pokidaala. puko oba derbija ,ispo u kupu -proleter osvojio

doveo sam ovog stize za 6 meseci ,za 0
fora je sa njim ima godinu i po dana da napuni 20 i posle jos godinu i po i bice srbin :D ,a opasan igrac u najavi :nargile:
Image
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Odin » 09 Nov 2011, 01:12

Izgubih titulu u poslednjem kolu u porazu od Visle kuci, a trebao mi je samo bod. :tap: Inace, vodim Leh. :okk:

Preporucujem svima Sergeja Krivetsa, ofanzivnog vezistu, reprezentativca Belorusije, sjajan igrac i na FM-u, ali i u stvarnom zivotu... Kosta oko milion, ali isplati se!

Takodje sam uzeo Erika Ada besplatno, negde u januaru 2012. Jeste malo mator, ali i dalje vredi - prvu polusezonu ima rejting 7.12!
Odin

Postby nolinjo » 09 Nov 2011, 11:10

konj propustim krivetsa kupim za milion i nesto i kad sam se drugi put vratio trazili mi 3.5 m :( bilo mi mnogo ---inace za krivetsa je doktor brat stilic a i on mi bio skup :( ebbiga nema se novaca djura lopov ...a u drugoj sezoni mi dade 4.4 miliona duplo vise nego u prvoj :D

Image

"poor man" Nikola Zigic ...FK Partizan dobio Target Man-a cena samo 150 000

doveo sam jos milinkovica za SAMO 90 000 ...

prodao eduarda za 750 000 :ajdejebote: too good to turn down :nargile:
i scepakadabru pustio u monako na pozajmicu
i ocu dijaru da oteram :roll:

uz to za 6 meseci dolazi mbola -do tad cu zaraditi dobar novac za goossensa :)
i stizen milan milinkovic iz javora na desnog beka ===doktor za bezimenog
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Multimedija