doveo sam ovog ganca ,cini mi se da ima kvalitet ,sve sto treba ima po 13 uz to dream come true
nisam ga probao na terenu tek je stigao-a nadam se da nece biti stranac ono pravo under 20 se ne racunaju u strance
ako bude tako dovodim jos 3-4 ovakva krsa

da dijara dobio pasos inace jedini napdac koji dae golove ne znam tacno oko 10 *(edit 22 utakmice 13 golova) ak na polusezoni,scepu malo u b kad se odljutio vratio sam ga u a tim al ne pipa ...jovancica sam napokon uvaljao za 500 U. kluj dala pare plus 50 % od sledece robe ...
teo sam dovesti erasmusa dao sam 1700 000 na rate al sam odustao posto mi za 6 meseci dolazi maestro sanogo za 0
uz to ocu smiljanica da oteram 16 000 nedeljno je previse za moj budzet .i nudim ga za 0 i niko ga nece
razmisljam da dam pare za knezevica ,dobar je ...i jednog bi prodao tomica ili babovica (ovaj ima cenu samo 575 000 ...znaci ako dobiem milion puna kapa) inace babovic po ocenama najbolji igrac fk partizan u vezi
simic najbolji igrac na polusezoni 5 golova ,finishing 13 a igra stopera

MOJ BRAT
dobio pasos i golman bozovic tako da ce u drugi tim brat radisa
a vukic dobio otkaz za 20 000 sam se resio bede ...mangu nudim za 0 nece ga niko
a fakeni rostov da milion i po za edua i 50% od sledece robe i sve full gotov transfer kurac imaju 5 stranaca
a ja se taman obradovao

a da rnic bio povredjen i bio u drugi tim ,sad sam ga vratio cena mu skocila na 2 000 000 i igrace mi desnog beka
a zao mi sto nisam doveo vulicevica za 400 000 mislim da ima kvaltet
uz to prodao sam markeza (mozda sam vec rekao za 1 m u al sad da pravi drustvo NIJANGU,KEITI BELADJU

)