Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Slavisak » 17 May 2016, 17:14

Uh ne znam bas, Kanter je imao zverske brojke na evropskim prvenstvima mladjih kategorija , u poslednjih deset godina NBA timovi biraju evro igrace po potencijalu a ne ucinku u evro ligama. Eto vidis Bender se kotira na trecem mestu a sta je odigrao na ozbiljnom seniorskom nivou :roll: izto vazi i za Zubca i mnoge druge igrace . Otisao bi Kanter visoko na Draftu i da je ostao u Evropi, imao je ekstra reputaciju kod skauta, dok je punio Muslija,Valanciunasa(a i ovaj njemu nije ostajao duzan) itd.
Slavisak

Postby xrečeved » 17 May 2016, 17:28

Kanter je potpisao i trenirao sa Kentakijem, prilično jednim od najboljih koledža. NC State mi ne miriše kao nešto dobro. Samo mišljenje, sumnjivi su mi Turci generalno.
xrečeved

Postby Chuck » 17 May 2016, 17:38

Danas Fila dobija 1 pika, i od Lejkersa 4 pika, i postajemo najtalentovanija ekipa :okk:
Chuck

Postby Sani » 17 May 2016, 23:48

X, ti si ovo ispratio, hoću ujutru report onog koga misliš da ćemo mi pokupiti :biggrin:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Rajs » 18 May 2016, 01:29

NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Sani » 18 May 2016, 01:32

1 - Fila
2 - Lakers
3 - Boston
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Rajs » 18 May 2016, 01:32

NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Golden Warrior » 18 May 2016, 01:52

Golden Warrior wrote:Ja bas mislim da 1. pik ide Fili da ih jednom za svagda skinu s qrca i da prestane da se blamiraju.

2. LAL, u sustini isti je djavo jer navodno ova dvojica mnogo odskacu.

Ostali nekaka se poredjaju kako im je volja kuglice kazu...

I tako...

Dzabe ste pratili "lutriju" :roll:
Golden Warrior

Postby Chuck » 18 May 2016, 06:54

To bre, sada cete videti ko traktor vozi, a ko kapiju otvara.
Chuck

Postby xrečeved » 18 May 2016, 07:42

Sani wrote:X, ti si ovo ispratio, hoću ujutru report onog koga misliš da ćemo mi pokupiti :biggrin:

SA sa kasne prve runde? Pa ima tu šta da se uzme. Tipa Taurean Prince je loše odradio vorkautove, možda mu padne vrednost na draftu. Pop bi ga popkupio žmureći, ali to je long shot. Late first mogu biti Cheikh Diallo, takođe zanimljiv igrač. Nebrušen, sjajnih fizikalija, malo upitnog IQa, ali prostora za napredak koliko hoćeš. SF/PF, isto kao Prince. Prince bi mogao biti solidan small ball PF. Tu je i Brice Johnson, skočni PF koji je brz u pm, ali zapravo dosta slab. Solidan je, doveo je NC do finala.

Za SA može biti zanimljiv i mali Maker, iako kažu da je do jaja glup i još daleko od ozbiljne košarke, ali jezivih fizikalija. Rade Zagorac, što da ne.

Edit: Sad tek vidim da DE ima Prinsa na 16, a Dialla na 25, ali mislim da će pasti. Za sada DE San Antoniu daje Bricea Johnsona (kačio sam neke njegove klipove pre neki dan na ovom topiku) viewtopic.php?p=1365511#p1365511 , mada je meni i dalje Prince zanimljiv.

Ali ovaj draft bi mogao da ima neke jako interesantne 2nd roundere - Zagorac, Diamond Stone, Thon Maker, Malcolm Brogdon (on mi je nekako skroz SA tip igrača), Ben Bentil, Caris LaVert (ako uspe da sačuva telo, čitao sam da je sa Durentom razgovarao i da ga je ovaj nešto savetovao oko toga), Jaron Blossomgame, Gary Payton II, ... Biće ovo razvodnjen draft, ali lagano može da se ponovi draft 2012. kada si dobio dosta interesantnih igrača iz druge runde, kao i 2011.

Golden Warrior wrote:Dzabe ste pratili "lutriju" :roll:

Mr Hinkie, the Christmas poo je uspeo. Sad ako sjebu i to nekako, neka se ubiju. Embiid, Okafor, Noel, Šarić, Kovington, Simons/Ingram, neki FA plej. Istok, kakav je, savršen za uspon mladog tima. Bio bih šokiran kada ne bi uzeli Ingrama, počev od upitnog šuta Simmonsa, pa sve do same činjenice da imaju pun kurac igrača pod košem, a da je Ingram više SF nego Simmons.

Mada je ovde jedni "pobednik" Denver, koji se popeo 2 mesta, tako? Mada im to ne znači mnogo na ovakvom draftu gde je 3-10 manje više isti talenat/kvalitet.

Chuck wrote:To bre, sada cete videti ko traktor vozi, a ko kapiju otvara.

Mislim da ni ti ne znaš odgovor na to pitanje... :D
xrečeved

Postby Packy » 18 May 2016, 13:34

Boston da pokupi Bendera, Sansi Brauna a posle videcemo.Da je Hinki tu, siguran sam da bi Fila draftovala Simonsa posto su se rukovodili time da draftuju trenutno najboljeg igraca, vise im je Ingram potrebniji pre svega zbog suta posto je to Simonsova najslabija tacka.Nekako mi Simons i Lejkersi idu jedni uz druge. :biggrin:

Nece Fila postati ozbiljan faktor dok ne promene trenera.A opet postoji dosta stvari koje mogu da krenu po zlu pa da se ne plasiraju u PO sledece sezone.
Packy

Postby Golden Warrior » 18 May 2016, 13:45

Mislim da bi Ainge pre pokupimo neko drvo da se obesi nego usranog Bendera.

Njega eventualno moze da uzme ekipa koja nema nikakve ambicije u naredne 3-4 godine

.
Golden Warrior

Postby AirBall » 18 May 2016, 13:53

Jaylen Brown je kao nacrtan za Boston... Ne treba im ni plej ni bek, a od ostalih pozicija ne vidim nista zanimljivo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby xrečeved » 18 May 2016, 14:01

Braun je pao u očima GMova sa svojim nadobudnim izjavama i intervjuima. Kažu da je imao najgore intervjue od svih. Opasne su sumnje kada je on u pitanju, iako deluje kao da ima preozbiljne fizikalije (a i da se ne lažemo, svi se sada nadaju da će otkriti novog Kawhija/Džordža). Videćemo kako će odraditi workoutove i ko će ga sve zvati, ali je svakako zanimljiv igrač. Ima brutalan wingspan, btw. Sa 200cm ima 216cm raspon

Kažu da Boston najviše pikira Hilda, koji se i meni prilično sviđa. Mada ne znam koliko Tibodo ima njega u planu. Minesota je radila intervjue sa nekim 2nd rounderima (koji su dobri defanzivci ili imaju telo da postanu, kakvo iznenađenje) što deluje kao da možda hoće da menjaju pikove sa nekim (Milvoki, Kingsi hoće da pokupe Dunna). Hield je najzreliji igrač na draftu (a i jedan od najstarijih) sa već spremnim šutem za 3p (ima range), ali i solidan ulaz. Ima tu neku DWade-oliku igru, da ga jebeš. Baš mi se dopada. :)

Bender je pao na draftu jer je mistično biće. I dalje mi nije jasno kako se on toliko dugo tako kotirao, sve i da se ispostavi da je novi Porzingis.

Mada, kako je Lajden GM Minesote, možda ga i dignu sa 5. mesta. Bilo bi interesantno videti i kanadsku vezu Marej - Vigins, ali onda bi timu trebala još jedna lopta. :laugh:

Prilično je izvesno da su Simmons i Ingram 1-2. A da su 3-7 Brown, Hield, Murray, Dunn, Bender. Workoutovi mogu sve da promene, ali za sada je tako.

E, da. Čitao sam da Simmons ne želi u Filadelfiju jer bi u LA mogao imati bolji ugovor zbog Najka; kakav bi bio fazon da ga pokupe pa da imaju njega i Okafora, tačno da ne znaš ko je manje hteo u Filu. :D

This is less about the Sixers and more about the pull of the Lakers. He's friends with D'Angelo Russell, Los Angeles is Los Angeles, and Simmons's agents were reportedly holding off on signing a shoe deal in hopes that he'd go to L.A. and improve his market value.
xrečeved

Postby gambino » 18 May 2016, 16:29

Jel se zna da li je Simons imalo popravio sut?
gambino

PreviousNext

Return to Američka košarka