Sani wrote:X, ti si ovo ispratio, hoću ujutru report onog koga misliš da ćemo mi pokupiti

SA sa kasne prve runde? Pa ima tu šta da se uzme. Tipa Taurean Prince je loše odradio vorkautove, možda mu padne vrednost na draftu. Pop bi ga popkupio žmureći, ali to je long shot. Late first mogu biti Cheikh Diallo, takođe zanimljiv igrač. Nebrušen, sjajnih fizikalija, malo upitnog IQa, ali prostora za napredak koliko hoćeš. SF/PF, isto kao Prince. Prince bi mogao biti solidan small ball PF. Tu je i Brice Johnson, skočni PF koji je brz u pm, ali zapravo dosta slab. Solidan je, doveo je NC do finala.
Za SA može biti zanimljiv i mali Maker, iako kažu da je do jaja glup i još daleko od ozbiljne košarke, ali jezivih fizikalija. Rade Zagorac, što da ne.
Edit: Sad tek vidim da DE ima Prinsa na 16, a Dialla na 25, ali mislim da će pasti. Za sada DE San Antoniu daje Bricea Johnsona (kačio sam neke njegove klipove pre neki dan na ovom topiku)
viewtopic.php?p=1365511#p1365511 , mada je meni i dalje Prince zanimljiv.
Ali ovaj draft bi mogao da ima neke jako interesantne 2nd roundere - Zagorac, Diamond Stone, Thon Maker, Malcolm Brogdon (on mi je nekako skroz SA tip igrača), Ben Bentil, Caris LaVert (ako uspe da sačuva telo, čitao sam da je sa Durentom razgovarao i da ga je ovaj nešto savetovao oko toga), Jaron Blossomgame, Gary Payton II, ... Biće ovo razvodnjen draft, ali lagano može da se ponovi draft 2012. kada si dobio dosta interesantnih igrača iz druge runde, kao i 2011.
Golden Warrior wrote:Dzabe ste pratili "lutriju"

Mr Hinkie, the Christmas poo je uspeo. Sad ako sjebu i to nekako, neka se ubiju. Embiid, Okafor, Noel, Šarić, Kovington, Simons/Ingram, neki FA plej. Istok, kakav je, savršen za uspon mladog tima. Bio bih šokiran kada ne bi uzeli Ingrama, počev od upitnog šuta Simmonsa, pa sve do same činjenice da imaju pun kurac igrača pod košem, a da je Ingram više SF nego Simmons.
Mada je ovde jedni "pobednik" Denver, koji se popeo 2 mesta, tako? Mada im to ne znači mnogo na ovakvom draftu gde je 3-10 manje više isti talenat/kvalitet.
Chuck wrote:To bre, sada cete videti ko traktor vozi, a ko kapiju otvara.
Mislim da ni ti ne znaš odgovor na to pitanje...