TheWho wrote:Iz sezone u sezonu sve vise se sjebava njegov lik, kad god mu se desi nesto dobro, posle toga ide nesto 3x gore. Lip je najinteligentiji iz porodice Gallagher, a posle njega odmah ide Frenk - iako najvece govedo i egoista ne mozes da kazes da je Frenk glup, stavise mozda je rekao i najvise pametnih stvari tokom trajanja serije od svih likova. Lip pocinje da se odaje porocima (kao i Frenk), gubi svaki posao, sa svima je u svadji, na kraju nije imao gde da spava. Verovatno ga ocekuje sudbina slicna Frenkovoj, jedina razlika je sto Frenka boli ona stvar a Lip ipak oseca neko kajanje i krivicu.
Ako nije problem, da se ubacim samo kao fen ovog remek dela. Ja kroz ceo serijal navijam za Lipa, mislim da ga nece profa dirati. Nekako mi je naginjalo na patetiku u ovoj poslednjoj, ocinska figura, izdaja, nadam se da ce se okrenuti, vec ga je izvlacio.
Inace ce biti spektakularan kraj sezone, njega sutnu sa faxa, ridji ostade bez posla, verovatno ce odlepiti opet, ako jos baja iz voza nije pandur pa odradi dogovoreno, ihaj....Jos da Karl stvarno ode u pandure

. Mada moj omiljeni lik nije tu, nadam se da ce vratiti
Sheila_jacksonUS_1926612i.jpg
kakva mestralna rola....
Osim Mejsija ove druge glumce nesto nisam vidjao po drugim serijama, filmovima (crnkinju u dve epizode Criminal Minds), s' obzirom kakvu je ridji ulogu dobio u Gothamu, deluju mi obelezne posle ove serije. Kao neko ko ce vazda glumiti negativce. Cvijanovicev Mile sa Cubure stajl.
Da li je neko gledao original? Mislim da je ovo americko ublazena verzija serije...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.