Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby PERA » 17 Mar 2016, 09:00

Ako nekoga interesuje Mućke se ponovo repriziraju na pink2,a ima dobra ali stara serija , OPEN ALL HOURS na pink family, u kojoj del boy glumi trgovačkog pomoćnika u radnjici kod ujaka u Londonu.Klasičan britanski humor .Nisam je ranije gledao
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Odjidja Ofoe » 17 Mar 2016, 10:39

Withnail wrote:
Odjidja Ofoe wrote:odlicno i dalje kao i 11.22.63.

ajd kad sam hvalio, da sad i malo kudim
i dalje je zanimljivo, al sve je malo previse naivno, ima rupa
Spoiler: pokaži
prvo, Franko u bolnici priznaje Sejdi da je iz buducnosti i ona na keca prihvata, vazi (i ovaj klinac pomocnik mu je olako poverovao, al on se malo batrgao...mada ovoj cemo da uzmemo olaksavajucu okolnost da je pod sedativima :D )...pa onda scena sa frikom od muza kad ih drzi kao taoce, naivno do zla Boga, ne zna da li je vise bezveze i smotan on ili Franko...bilo je i u ranijim epizodama svacega, losih dijaloga, najveci wtf je bio u drugoj, kad je Franko ubio mesara pa posle bekstva ga iz zasede zaskace mali iz cista mira sa sve iseckom iz novina.

Spoiler: pokaži
Da, i meni je zasmetala reakcija Sejdi kad joj je rekao da je iz buducnosti, bez obzira na sedative... Takodje mi se nije svidjelo kad je Franko rekao onom direktoru kako 2 godine radi kod njih. Mislim nidje veze da je proslo vec 2 godine, realnije je recimo 2 mjeseca. Ali dobro.
Odjidja Ofoe

Postby Sezione » 17 Mar 2016, 17:10

PERA wrote:Ako nekoga interesuje Mućke se ponovo repriziraju na pink2,a ima dobra ali stara serija , OPEN ALL HOURS na pink family, u kojoj del boy glumi trgovačkog pomoćnika u radnjici kod ujaka u Londonu.Klasičan britanski humor .Nisam je ranije gledao

Uhvatio sam i ja Open all hours, uopste mi se ne svidja serija iako je humor slican Muckama.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Tufi » 17 Mar 2016, 18:42

Pitanje za ljubitelje drzavnog posla. Kako se zove epizoda u kojoj se arhivatori jedan drugom obrcaju pjevanjem :)?
Tufi

Postby Tomasz Rzasa » 17 Mar 2016, 18:45

So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Angus Young » 17 Mar 2016, 18:49

:lol2: uvek se smejem ovoj epizodi
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Pit Bull » 17 Mar 2016, 18:52

Ova je neprevazidjena :D

Po ugledu na :D

http://www.blic.rs/vesti/svet/hercegovac-sekiricom-i-potom-golim-rukama-medvedu-skoro-otkinuo-glavu/s969qe1
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Poison and Remedy » 17 Mar 2016, 20:49

U petak izlazi druga sezona Daredevila.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Tufi » 17 Mar 2016, 20:53

Tomasz Rzasa wrote:Verovatno mislis na ovo..

https://www.youtube.com/watch?v=w1b3KByyCdA

To je to, hvala :)
Tufi

Postby Disident™ » 19 Mar 2016, 13:39

Odgledao sinoć petu epizodu Vikinga, ova je bila dobra, izgleda da najbolje tek predstoji :D
Last edited by Disident™ on 19 Mar 2016, 14:05, edited 1 time in total.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Skafi » 19 Mar 2016, 13:58

Divim se vama koji za jedno veče uspete da odgledate čitavu sezonu neke serije.
Skafi

Postby Disident™ » 19 Mar 2016, 14:06

Skafi wrote:Divim se vama koji za jedno veče uspete da odgledate čitavu sezonu neke serije.

Epizodu sam hteo reći :D Nemam ni ja živce, jedna, max dve epizode i to je to.Jedino sam mogao Mućke da gledam do beskonačnosti za jedno veče.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Skafi » 19 Mar 2016, 14:15

Bio sam član jednog filmskog foruma, ljudi su buklvalno za jedno veče cele sezone prelazili.
Čak ni Mućke kad mi se gledaju ne mogu odgledati više od 2-3 epizode dnevno, koliko god ih voleo. Previše je.
Skafi

Postby Disident™ » 19 Mar 2016, 14:17

Skafi wrote:Bio sam član jednog filmskog foruma, ljudi su buklvalno za jedno veče cele sezone prelazili.
Čak ni Mućke kad mi se gledaju ne mogu odgledati više od 2-3 epizode dnevno, koliko god ih voleo. Previše je.

Godine Skafi, godine.
Disident™

Postby Packy » 19 Mar 2016, 18:38

Ja prvu stvar koju bih uradio kada bih imao malo vise slobodnog vremena, pogledao bih verziju Kuma od 7 sati koju imam na hardu skoro dva meseca.Ja jedino bih vikendom mogao tako nesto, posto radnim danima sam zauzet i posle kada dodjem u stan sam mrtav-umoran.Taman pogledam 3 epizode PoI i mozda neku novu epizodu serije koja se emituje.Ne gledam u cugu, nego cim ustanem pogledam dve epizode PoI, ostatak pogledam kad se vratim.Bas prava serija, nije ni toliko zahtevna da moram da ukljucim mozdane vijuge.Malo je serija koje sam izbindzovao, doduse sada da nisam neke stvari izorganizovao pogledao bih vec veceras celu sezonu Daredevila.Za danas sam samo pogledao pet, a mogao bih jos toliko.Uglavnom su mi tri epizode dnevno dovoljno, ali kada su Netflixove serije nesto me vuce da pogledam sve u cugu.Gledao sam dosta dobrih serija u poslednje tri godine, ali me skoro nista nije teralo da pogledam u cugu nego sam uglavnom gledao 3 epizode, u ekstremnim situacijama 5 epizoda i to mi je bilo i vise nego dovoljno.Gledam vise epizoda u danu kada znam da cu sledeci dan imati veoma malo vremena da posvetim tome.

Nesto sam sada manje nalozen nego kada je bio HoC pre dve nedelje, a situacija malo drugacija.U ovo vreme pre dve nedelje jos nije bilo sedme epizode HoC u HD-u, za Daredevila na rarbg jos jutros izbacili poslednju epizodu u HD-u.
Packy

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura