by Packy » 19 Mar 2016, 18:38
Ja prvu stvar koju bih uradio kada bih imao malo vise slobodnog vremena, pogledao bih verziju Kuma od 7 sati koju imam na hardu skoro dva meseca.Ja jedino bih vikendom mogao tako nesto, posto radnim danima sam zauzet i posle kada dodjem u stan sam mrtav-umoran.Taman pogledam 3 epizode PoI i mozda neku novu epizodu serije koja se emituje.Ne gledam u cugu, nego cim ustanem pogledam dve epizode PoI, ostatak pogledam kad se vratim.Bas prava serija, nije ni toliko zahtevna da moram da ukljucim mozdane vijuge.Malo je serija koje sam izbindzovao, doduse sada da nisam neke stvari izorganizovao pogledao bih vec veceras celu sezonu Daredevila.Za danas sam samo pogledao pet, a mogao bih jos toliko.Uglavnom su mi tri epizode dnevno dovoljno, ali kada su Netflixove serije nesto me vuce da pogledam sve u cugu.Gledao sam dosta dobrih serija u poslednje tri godine, ali me skoro nista nije teralo da pogledam u cugu nego sam uglavnom gledao 3 epizode, u ekstremnim situacijama 5 epizoda i to mi je bilo i vise nego dovoljno.Gledam vise epizoda u danu kada znam da cu sledeci dan imati veoma malo vremena da posvetim tome.
Nesto sam sada manje nalozen nego kada je bio HoC pre dve nedelje, a situacija malo drugacija.U ovo vreme pre dve nedelje jos nije bilo sedme epizode HoC u HD-u, za Daredevila na rarbg jos jutros izbacili poslednju epizodu u HD-u.