Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby ОГИ » 13 Oct 2011, 21:50

MOREIRA10 wrote:Kakav god bio Jorgacevic je bolji golman od Bajkovica !!!

Meni se čini kada bi Bajković imao sve golmanske karakteristike 10x bolje od Kasiljasa da bi za tebe bio bolji neki ŠLJ golman od Bajkovića samo zato što nosi grb koji nosi na dresu.

Zbog takvih se mi i nalazimo ovde gdje smo.

Nemoj da se nađeš uvrijeđenim, ali jednostavno je tako. I neka se shvati da sam ja samo predložio njega kao jednog od konkurenata za jedinicu, nisam rekao da je najbolji ili slično.
Last edited by ОГИ on 13 Oct 2011, 21:53, edited 1 time in total.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby irriducibili » 13 Oct 2011, 21:53

rebonja wrote:Meni se čini kada bi Bajković imao sve golmanske karakteristike 10x bolje od Kasiljasa

Ali nema, ima sve karakteristike seljacine sa Cetinja, za koga se ne zna da li je vise zalutao u veliki grad ili veliki klub. Ne kapiram ovo forsiranje dukljanske rupe, kao da nemamo dovoljno svojih...
irriducibili

Postby MOREIRA » 14 Oct 2011, 00:23

Hahahaha ma sigurno u meni lezi razlog sto nismo prosli na EP , a samo poredjenje Bajkovica i Jorgacevica najbolje se vidi u kojim klubovima igraju , i koji od njih 2 ima bolju cenu, itd itd , ako cemo porediti ljudske kvalitete njih 2 , Jorgacevic je svetlosnu godinu ispred tog tvog velikog golmana !
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Sasa_Beli » 14 Oct 2011, 08:22

irriducibili wrote:
rebonja wrote:Meni se čini kada bi Bajković imao sve golmanske karakteristike 10x bolje od Kasiljasa

Ali nema, ima sve karakteristike seljacine sa Cetinja, za koga se ne zna da li je vise zalutao u veliki grad ili veliki klub. Ne kapiram ovo forsiranje dukljanske rupe, kao da nemamo dovoljno svojih...

:+1:

Klosar i papan za sve pare :okk:
Sasa_Beli

Postby harper lee » 14 Oct 2011, 11:03

Mi trenutno nemamo golmana za reprezentaciju. Tacka. Bez obzira na ovaj smesan gol koji je primio Jorgacevic je jos uvek najbolji (najmanje los) u postojecoj ponudi. Svi ostali su proizvodi s greskom. Mi nekog Bufona da izmislimo necemo, zato nam treba da od nekog od ovih klinaca napravimo golmana koji brani ono sto moze da se brani i ne prima ono sto niko ne prima a za ostalo neka se brine odbrana. Dakle, nista revolucionarno. Treba nam golman koji hvata lopte koje putuju pola sata do gola (otpada Brkic), koji ume da napravi korak ili dva od linije da iskontrolise peterac (otpada Bajkovic), koji lopte iznad glave brani na vid a ne na osecaj (otpada Jorgacevic), koji ne prima pacerske golove (otpada Stojkovic) i koji poznaje osnove geometrije makar toliko da zna sta zapravo znaci fraza "skratiti ugao". Sve ostalo ce doci s godinama iskustva.

Najbolje je po meni da uzmu nekog talentovanog klinca koji ne radi nista iz prethodnog posta sto se ne radi i istrpe ga na golu dok se ne uigra s odbranom. Ali to treba uraditi sto je pre moguce, narocito dok nam je Vidic sef u odbrani, jer je on u postavljanju odbrane i kontroli prostora verovatno bez premca medju svetskim stoperima a sa dobro postavljenom odbranom svakom golmanu ce biti lakse da mu prodju prve minute na terenu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby kocic » 14 Oct 2011, 12:18

zar nacionalizam nije zabranjen na forumu?
vratite kezu!!!
kocic

Postby AirBall » 14 Oct 2011, 13:04

kocic wrote:zar nacionalizam nije zabranjen na forumu?

Maksimalno se suzdrzavamo od svih mogucih zapaljivih tema, jer je ovo prevashodno sportski forum...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby belpH #77 » 14 Oct 2011, 14:05

Bilo je pitanje sekunde, Prosineckog guraju na klupu Srbije

VLADIMIRA PETROVIĆA Pižona od otkaza može spasiti samo novo "prosvjetljenje" predsjednika saveza Tomislava Karadžića, koji još uvijek nije shvatio da dobar trener ne znači i dobar izbornik, sukus je misli srpskih kolega nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Euro. Pesimizam u susjedstvu ide svojim klasičnim tokom - trenutno su u fazi razvijanja teorije zavjere prema kojoj je nemanja Vidić na mig slovenskog vratara Samira Handanoviča namjerno promašio jedanaesterac. Sljedeća faza bit će izbor novog izbornika, iako Karadžić provodi demagogiju tvrdnjama da pitanje izbornika trenutno nije aktualno. Možda je to zato što Karadžić najprije mora sačuvati svoje mjesto, pod naletima kritika.

"Moja krivnja nije mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bježim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu napravili polovičan posao, plasirali se na Svjetsko prvenstvo, a nismo na EP. No, neću dati ostavku jer ništa ne volim raditi po pritiskom", smiruje strasti predsjednik FSS-a, dok se Izvršni odbor ne sastane 20. studenog.

Do tada će mediji i dalje predlagati svoje kandidate među kojima se ističu dva imena: Ljubiša Tumbaković, bivši trener Partizana i čelnik FSS-a, te Milovan Rajevac, trener koji je Ganu odveo do četvrtfinala SP-a. Prvi su na popisu jer trenutno nemaju angažman. No, bilo je samo pitanje trenutka kada će se među špekulacijama naći i ime jednog zauzetog trenera - Robija Prosinečkog.

Njega je Kuri praktički imenovao novim izbornikom, pozivajući se na izvore iz samog vrha FSS-a, prema kojima je Karadžić već dogodio s Robijem preuzimanje Orlova. Robi kaže da ga u ovom trenutku zanima samo Crvena Zvezda.

"Nisam dobio poziv od čelnika FSS, niti sam s drugim ljudima razgovarao o toj temi, a da budem iskren, za to prvi put čujem od vas. Kao i u ranijim situacijama kada se u novinama spominjalo moje angažiranje u drugim klubovima i reprezentacijama, mogu samo reći da sam maksimalno koncentriran na rad u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku jedino me interesira naredni rival Metalac i ništa više", poručio je Robi koji je sam sebi postavio cilj osvajanja titule prvaka.

Za sada mu Partizan bježi dva boda.

Izvor: Index.hr

jos jedno novinarsko djubre ili ima necega...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Akani » 14 Oct 2011, 14:16

Pižon nije više selektor Srbije!

Srpski stručnjak Vladimir Petrović Pižon i čelnici Fudbalskog saveza Srbije postigli su dogovor o sporazumnom rakidu ugovora.

Predstavnici saveza koje je predvodio predsednik Tomislav Karadžić i sada već bivši selektor Petrović, na današnejm sastanku su se složili kako dalja saradnja nije moguća zbog neispunjenih rezultatskih ciljeva.

Podsećаmo, Srbijа je tаkmičenje u Grupi C kvаlifikаcijа zа Prvenstvo Evrope 2012. godine zаvršilа nа trećem mestu i nije se plаsirаlа u bаrаž. Vlаdimir Petrović je imаo ugovor do krаjа tekuće godine, а dаnаšnjim epilogom sаstаnkа zаvršetаk sаrаdnje je ozvаničen.

Po zаvršetku rаzgovorа, dosаdаšnji selektor Srbije Vlаdimir Petrović je izjаvio:

"Imаo sаm čаst i zаdovoljstvo dа u prethodnom periodu sаrаđujem nа nаjbolji mogući nаčin sа čelnicimа FS Srbije i dа sа klupe predvodim nаjjаču nаcionаlnu selekciju. Nа nesreću svih nаs, izostаo je rezultаt, nismo se plаsirаli nа nаredni kontinentаlni Šаmpionаt. Kаo odgovorni ljudi, svesni svih zаdаtаkа u poslu kojim se bаvimo, rаzmotrili smo novonаstаlu situаciju i dogovorili se dа je sporаzumni rаskid ugovorа nаjbolje rešenje. Svimа u Sаvezu i reprezentаciji želim puno sreće i uspehа u nаrednom periodu", poručio je Petrović.

Blic
Akani

Postby Keimaak » 14 Oct 2011, 14:18

:jos:

Zvezda predlaže bivšeg selektora, Karadžić spreman na izbore

Posle totalnog debakla koji je reprezentacija Srbije doživela u kvalifikacija za EURO 2012, otvorena su mnoga pitanja, a jedno od njih je i pitanje poverenja aktuelnom predsedniku FSS Tomisalavu Karadžiću.

Image

Prema nezvaničnim informacija do kojih je došao Supersport, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da na čelo Fudbalskog Saveza Srbije dođe bivši selektor reprezentacije Radomir Antić koji je pre smene sa mesta selektora došao u direktan sukob sa aktuelnim predsednikom saveza.
Takođe je prema informacija iz Saveza predsednik Karadžić spreman na izborni duel za mesto predsednika saveza sa bivšim selektorom Antićem.
Koliko u ovome svemu ima istine pokazaće naredni dani ali sigurno je da su u ovom trenutku svaki izbori dobrodošli.

http://www.supersport.rs/reprezentacija ... u+FSS.html
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby MilosRS » 14 Oct 2011, 14:32

Kakva fotografija :jumpall: ,kakav prefinjeni izraz lica :jos:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby irriducibili » 14 Oct 2011, 15:29

Zavisi od uredjivacke politike foruma. Ako se pitanje odnosi na ovaj forum, zivo bi me zanimalo gde si primetio nacionalizam? :unsure:
irriducibili

Postby kocic » 14 Oct 2011, 16:46

bespredmetno je uopste i raspravljati ako me uopste pitas gde.
vratite kezu!!!
kocic

Postby harper lee » 14 Oct 2011, 17:03

irriducibili wrote:

Zavisi od uredjivacke politike foruma. Ako se pitanje odnosi na ovaj forum, zivo bi me zanimalo gde si primetio nacionalizam? :unsure:

Mislio je ono "dukljanje" Bajkovica, pretpostavljam. Budalasto, covek je veci "Srbin" od bilo kojeg Srbina.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Sony » 14 Oct 2011, 17:30

:D :D :D Prvi korak ucinjen - Pizon nije selektor.

Moze Antara na celo FSS-a. Optimista sam :D :D

Edit: http://www.zurnal.rs/2011/10/14/sa-koji ... index.html
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja