mali_buda wrote:Polako ljudi sa smenom generacija. Zasto da se odricemo ovih igraca, ima mnogo kvaliteta u njima. Potreban je neko ko moze da ih organizuje i disciplinuje.
Ma kakva smena generacija. Gledali smo juce i utakmicu U21 reprezentacije tako da smo mogli lepo da vidimo koliko bismo kvaliteta dobili. Od ovih koje Pizon nije zvao ima cetiri-pet igraca (Markovic, Nastasic, Lazovic, Ignjovski, Djuricic) koje polako treba uvoditi i to je to. Vecina nasih reprezentativaca je u najboljim godinama (Ivanovic, Kolarov, Ninkovic, Krasic, Tosic, Kacar), neki su jos dosta mladi (Subotic, Tosic, Kuzmanovic, Ljajic, Sulejmani) i savrsena je budalastina uopste i pomisliti da se te generacije tako lako treba odreci. Po meni, treba se zahvaliti Jovanovicu i Pantelicu, Stankovic se zahvalio sam i prestati sa gomilanjem zabluda tipa Milijasa, Fejse i sa prodavanjem balvana iz nase lige kroz igre za reprezentaciju. Uz dobrog trenera i skoncentrisanog i posvecenog Vidica to je sasvim, sasvim dobar i perspektivan tim
Ali to se nece desiti, makar ova dva poslednja. I to nas dovodi do toga gde je u sustini problem sa ovim timom. Nama treba dobar i samostalan trener koji ce sa svojim strucnim stabom sam naci nacina da uigra ekipu i psihicki je dotera, a takvog necemo dobiti sve dok nam je vrh FSS za sve drugo vise zainteresovan nego za pravljenje rezultata. Nema tu licne zarade za njih.
Mi prakticno imamo problema samo sa dve pozicije koje moramo da resimo a to su kvalitetan golman i kvalitetan spic.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.