Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby mali_buda » 11 Oct 2011, 22:38

Nasa igra nema ni glavu ni rep. Igra se na mahove, na pokusaje individualnih kvaliteta pojedinaca (npr. Kolarov). Igramo previse duboko, sa ogromnom udaljenoscu izmedju odbrambenog reda i napadaca. Protivnici dolaze do centra igralista bez ikakvog presinga, lagano iznose loptu, vec tada je nasa odbrana na ivici naseg sesnaesterca. A, mi u sredini imamo tri igraca, prilicno spora i dvojicu uz aut liniju. Ko ce da pokrije toliki prostor?

Kad mi kreiramo napad, odigravamo samo alibi pasove, na 5m od sebe, nema kretnje, sem po bokovima, nema otvaranja, odigravanja, promene mesta....Fudbal koji mi forsiramo je davno u penziji. Sada se forsira timski presing, bukvalno na 3/4 terena. Ne dozvoljavas da protivnik neometan prima loptu na 20m od tvog gola i da ga ti sacekujes i ne napadas.

Mi definitivno imamo dobre igrace, ali nam je potreban neko ko ce umeti da izabere upravo one koji ce ciniti najbolji tim, kako na terenu, tako i van njega. Pizon to svakako nije, to se znalo i pre njegovog imenovanja. Od ekipa iz nase grupe, pozitivan duel imamo samo sa Ircima i Faranima. Ne treba dalje objasnjavati...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby lockdown » 11 Oct 2011, 22:41

Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:42

Nemanja Matic ...ali gde ce on ipak igraju najbolji Milijas :laugh:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Napredpartizan » 11 Oct 2011, 22:43

Dejan Stanković više neće nastupati za reprezentaciju Srbije, potvrdio je srpskim novinarima posle poraza od Slovenije.

Vidic takodje :uzbud:
Napredpartizan

Postby ОГИ » 11 Oct 2011, 22:45

Pored Stankovića, i Vidić se odlučio da napusti reprezentaciju.

KAKVA BRUKA! Vidić je bruka ove države!

Stanković, naravno ide zasluženo i vrijeme mu je, ali ovaj drugi...
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby J-♣ » 11 Oct 2011, 22:45

VMJunior wrote:Nisu mi toliko odvratni koliko su mi gadni.
Ali sta tek treci o likovima koji navijaju protiv svoje reprezentacije i koji svrsavaju na jedan promaseni penal Vidica?

Bolje da sam svoje go.. pojeo nego sto sam nocas citao komentare na forumima.
Sad cu 15 ljudi da stavim na ignor listu,jednostavno moram.

Jebo vas Vidic.

Dodaj i mene na taj spisak,
ja sam tog mančesterca pre dva meseca elaborirao na zahtev nika Kantona o njegovom doprinosu repki, negde na ovom forumu.
Vrhunski je bezobrazluk da na takvoj važnoj odlučujućoj presudnoj utakmici insistira da izvede penal, a da pre toga na treningu nije ni ubacivanje iz auta uvežbavao kao vrstu prekida. Nije opravdanje ni što nam je njanja trener pa to dozvoljava.
Čak i u jednom Čukaričkom (uz svo poštovanje klubu Čukarički) se zna unapred ko je prvi izvođač penala, ko drugi, a ako nema ove dvojice tu je trener da drekne sa klupe ko će šutira sa kreča.

sve u svemu utisak od repke večeras i od pojedinih komentara je baš kao što si napisao:
VMJunior wrote:Jebo vas Vidic.
J-♣

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:47

Napredpartizan wrote:Dejan Stanković više neće nastupati za reprezentaciju Srbije, potvrdio je srpskim novinarima posle poraza od Slovenije.

Vidic takodje :uzbud:

ALI ZNAO SAM ZA VIDICA ...
kakva impresivna karijera u repezetentaciji Srbije ...slika i prilika je i ovaj potez ..
jel se uvredio ili treba da ga molimo ...

sto Burke napisa sramota je stavljati igraca koji i dan danas zeli da igra za svoju zemlju i ovog koji se uvredio i nece vise--

KUMOVI I BRACA RESILI DA SE RAZILAZE

SRAM VAS BILO :thumbdown:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Sony » 11 Oct 2011, 22:47

Hahaha....raspad.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby lockdown » 11 Oct 2011, 22:49

A Pantelic ??? Sta je on rekao ???
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:52

lockdown wrote:A Pantelic ??? Sta je on rekao ???

sad ce da ti objasne da nece da igraju za Toleta ... A Panta ostaje i ceka Zigu :laugh:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby mali_buda » 11 Oct 2011, 22:54

Zao mi je sto se Dejan Stankovic na ovakav nacin oprasta od reprezentacije. Secam ga se kad je kao klinac debitovao i postizao veoma vazne golove. I ove poslednje utakmice je igrao sa istom voljom i zeljom kao i tada. Ako ne jedini, onda jedan od retkih u nasoj ekipi koji je dao svoj maksimum. Svaka mu cast na svemu. Hvala, Dejane!!!
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Akani » 11 Oct 2011, 22:55

mali_buda wrote:Zao mi je sto se Dejan Stankovic na ovakav nacin oprasta od reprezentacije. Secam ga se kad je kao klinac debitovao i postizao veoma vazne golove. I ove poslednje utakmice je igrao sa istom voljom i zeljom kao i tada. Ako ne jedini, onda jedan od retkih u nasoj ekipi koji je dao svoj maksimum. Svaka mu cast na svemu. Hvala, Dejane!!!

:+1:
Akani

Postby Sony » 11 Oct 2011, 22:57

To jeste...nema spora.

Steta sto se nakon ovakvog rezultata oprasta ali jbg...takav je zivot.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 11 Oct 2011, 22:58

Vreme je za smenu generacije, jer bez obzira na fudbalske kvalitete pojedinaca, ocigledno je da je atmosfera u i oko reprezentacije nezdrava, a bez toga nema ni buducnosti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 11 Oct 2011, 22:58

Ko zadnji izadje nek ugasi svetlo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja